Ethernet pule: samasama, leai ni fesoʻotaʻiga avanoa. Faʻafefea ona fuafuaina le faʻataʻitaʻiga ma o fea e download ai taʻavale mo ia?

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

Afai o i ai ni faʻafitauli ma le fesoʻotaʻiga (sili atu, o lona le mafai ona faʻaaogaina), o le tele o taimi o le mafuaʻaga o le tasi auiliiliga: e leai ni avetaavale mo le 'upega tafaʻilagi (o lona uiga e faigofie ona le aoga!).

Afai e te tatalaina le pule pule (o loʻo fautuaina i toetoe o tusi lesona uma) - ona mafai lea ona e vaʻai, e masani lava, e le o le network card, i luma o le a le moli samasama o le a mu, ae o nisi ituaiga o Ethernet controller (poʻo le network controller, poʻo le Network controller, etc.) i. E pei ona mulimuli mai i luga, o se Ethernet controller malamalama o se network card (O le a ou le nofo i luga o lenei i le tusiga).

I lenei mataupu o le a ou taʻu atu ia te oe le mea e fai i lenei mea sese, pe faʻafefea ona e faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga o lau network card ma saili se avetaavale mo ia. O lea, sei tatou amata le auiliiliga o "vaalele" ...

 

Manatua!

Masalo e te le maua le fesoʻotaʻiga i luga o le fesoʻotaʻiga ona e matua ese lava mafuaʻaga (e le ona o le leai o ni avetaavale mo le Ethernet-controller). O le mea lea, ou te fautuaina le toe siaki lenei taimi i le masini pule. Mo i latou e le iloa faʻapefea ona tatala, o le a ou avatua ni faʻataʻitaʻiga i lalo ifo.

Faʻafefea ona ulufale i le device manager

Faiga 1

Alu i le Windows control panel, ona sui lea o le faʻaali i tamai ikon ma suʻe le dispatcher o loʻo i le lisi (vaʻai le ū mūmū i le faʻamalama i lalo).

 

Faiga 2

I le Windows 7: i le START menu, e tatau ona e sailia le laina taufetuli ma ulufale i le poloaiga devmgmt.msc.

I totonu o le Windows 8, 10: fetaomi le tuʻufaʻatasiga o le Win ma R faʻamau, faʻatino le devmgmt.msc i le laina e matala, fetaomi Ulufale (faʻamalama i lalo).

 

Faʻataʻitaʻiga o mea sese e mafua ai

A e alu i le masini pule, mafaufau lelei i le laupepa "Isi masini". O loʻo i ai o masini uma e le o faʻapipiʻi ai avetaʻavale o le a faʻaalia (pe, pe afai o iai ni avetaʻavale, ae o loʻo maitauina faʻafitauli ma latou).

O ni nai faʻataʻitaʻiga o le faʻaalia se faʻafitauli tutusa i ituaiga eseese o Windows o loʻo faʻaalia i lalo.

Pupuni XP Ethernet pule.

Network Pule Pupuni 7 (Igilisi)

Network pule. Pupuni 7 (Lusia)

 

O lenei mea e tupu, masani lava, i tulaga nei.

  1. A uma ona toe tuiina Windows. O le taatele lea o le mafuaʻaga. O le mea moni o le, faʻatonutonuina le tisiki ma faʻapipiʻi se Windows fou, o avetaʻavale na i ai i le "tuai" faiga o le a soloia, ae o loʻo tumau pea latou le i ai i le fou (e tatau ona e toe tuʻu iai). Ole mea lea e amata ai le vaega sili ona manaia: ole disk mai le PC (network card), e aliali mai, na leiloa mo se taimi umi, ma le avetaʻavale e le mafai ona laʻuina i luga o le Initaneti, ona e leai se fesoʻotaʻiga ona o le leai o se avetaʻavale (ou te faatoese atu mo le tautogi, ae o se mea leaga lea o le lio). E tatau ona maitauina o faʻafouga fou o Windows (7, 8, 10), i le taimi o faʻapipiʻiina, saili ma faʻapipiʻi avetaavale lautele mo le tele o meafaigaluega (seasea, se mea e totoe e aunoa ma se avetaʻavale).
  2. Faʻapipiʻiina avetaavale fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, na aveʻese a avetaavale tuai, ma e leʻi tuʻufaʻatasia foʻi ni mea fou - faʻamolemole ia e maua se faʻaletonu e tasi.
  3. Faatu ni tusi talosaga mo le faigaluega. O le tele o talosaga mo le galulue ma le fesoʻotaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e se saʻo le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, ma isi mea) mafai faʻatupu ai faʻafitauli.
  4. Le osofaiga a siama. O siama, i se tulaga lautele, e mafai ona faia soo se mea :). Leai se manatu ii. Ou te fautuaina lenei tusitusiga iinei: //pcpro100.info/kak-pochistit-noutbuk-ot-virusov/

 

Afai ua lelei avetaavale ...

Vaai lelei i se taimi faapena. Soʻo se fesoʻotaʻiga i lau komipiuta (komepiuta feʻaveaʻi) e i ai lana lava avetaavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga ole laupepa masani, e masani ona iai ni fetuunaiga se lua: Wi-Fi ma Ethernet (vaʻai le tioata i lalo):

  1. Dell uaea le 1705 ... - o le Wi-Fi lea e suia;
  2. Realtek PCIe FE Family Controller ua naʻo se fesoʻotaʻiga network (Ethernet-Controller pei ona taʻua ai).

 

E FAAPEFEA ONA FOʻI LELEI LE GALUEGA TAFEʻAGA / SAʻILIʻE LE avetaʻavale MO LE NETWORK CARD

O se mea taua. Afai e le galue le Initaneti i lau komipiuta (ona o le mea moni e leai se avetaavale), ona e le mafai lea ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se tuaoi po o se uo. E ui lava, i nisi tulaga, mafai ona e maua i lau telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, downloadina le avetaʻavale manaʻomia ia oe ona toe faʻasolo atu lea i lau PC. Pe, e pei o se isi filifiliga, naʻo le faʻasoa atu le Initaneti i ai, pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau avetaʻavale mo Wi-Fi: //pcpro100.info/kak-razdat-internet-s-telefona-po-wi-fi/

Filifiliga numera 1: tusi lesona ...

O lenei filifiliga ei ai mea nei:

  • Leai se mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai nisi mea aoga;
  • oe download le avetaʻavale naʻo le tasi e te manaʻomia (i.e. e leai se uiga i le download gigabytes o faʻamatalaga faʻaopoopo);
  • E mafai ona maua se avetaʻavale tusa lava mo se mea e seasea ona maua pe a faʻamatalaina. e le fesoasoani polokalame.

Moni, e i ai foi faʻaleagaina: e tatau ona faʻaalu sina taimi saili ...

Ina ia download ma faʻapipiʻi le avetaʻavale i luga o soʻo se mea e iai Ethernet controller, e tatau ona e muai iloa tonu lona faʻataʻitaʻiga (lelei, Windows OS, ou te manatu o le a leai ni faʻafitauli ma lena mea. Afai o le tulaga lena, tatala "laʻu komipiuta" ma kiliki i soo se mea i le itu taumatau faʻamau, ona alu lea i meatotino - o le a iai uma faʻamatalaga e uiga i le OS).

O se tasi auala e sili ona faʻatuatuaina e faʻailoa ai se meafaigaluega maʻoti i le faʻaaogaina o VID ma PID faʻapitoa. E tofu le masini ma:

  1. VID o le faailo o le gaosi oloa;
  2. PID o le oloa faʻailoa, i.e. faʻaalia ai se mea faʻapitoa e fai mea masini (e masani lava).

O lona uiga, ia download le avetaʻavale mo se masini, mo se faʻataʻitaʻiga, network card, e tatau ona e sailia le VID ma le PID o lenei masini.

Mo le mauaina o VID ma PID - Muamua e tatau ona e tatalaina le masini pule. Sosoo ai, suʻe masini ma se samasama faʻailoga (lelei, poʻo le a o loʻo e sailia se avetaʻavale). Ona tatala lea o ona fanua (faʻamalama i lalo).

Sosoʻo mai, oe manaʻomia le tatalaina o le "auiliiliga" tab ma filifili "Meafaigaluega ID" i mea totino. Lalo oe o le a vaʻai i se lisi o mea taua - o le mea lea sa matou sailia. O lenei laina e tatau ona kopiina e ala i le taumatau kiliki i luga ma filifili le talafeagai mai le lisi (vaʻai ata i lalo). Ole mea moni, ile laina lea e mafai ai ona e sailia se avetaʻavale!

Ona faʻaofi lea o lenei laina i totonu o le masini suʻesuʻe (faʻataʻitaʻiga, Google) ma suʻe le avetaavale manaʻomia i luga o le tele o uepisaite

O le a ou avatu ni nai tuatusi o se faʻataʻitaʻiga (e mafai ona e vaʻaia tuusaʻo i latou tuusaʻo):

  1. //devid.info/ru
  2. //ru.driver-finder.com/

 

Filifiliga 2: ma le fesoasoani a le faʻapitoa. o polokalame

Tele polokalame mo otometi faʻafouina avetaʻavale - ia tasi manaʻomia faanatinati: luga o le PC latou te galulue ai, e tatau ona iai le Initaneti (sili atu, sili atu le saoasaoa). I le masani ai, i lenei mataupu, e leai se aoga o le fautuaina o ni polokalama mo le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta ...

Ae o loʻo iai ni polokalame e mafai ona galue tutoʻatasi (i.e., o loʻo iai uma a latou avetaʻavale lautele e masani ona mafai ona tuʻuina i luga o se PC).

Ou te fautuaina ou te nofo i luga o le 2 o nei:

  1. 3DP upega. O se tamaʻi polokalama (e mafai lava ona e puʻea i luga le Initaneti i lau telefoni), ua mamanuina faʻapitoa mo le faʻafouina ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale mo fesoʻotaʻiga laina. E mafai galue peʻa le ofi i le initaneti. I se tulaga lautele, i le auala, i la matou mataupu;
  2. Avetaavale Pack Fofo. O lenei polokalame e tufatufaina atu i ni faʻamatalaga se lua: o le muamua o se tamaʻi aoga e manaʻomia le ulufale atu i le Initaneti (ou te le manatu iai), o le lona lua o se ata ISO ma se faʻasologa tele o avetaavale (o loʻo iai mea uma mo mea uma - e mafai ona e faʻafouina avetaavale mo mea uma, o le a le mea e faʻapipiʻi ai i lau komipiuta). Pau lava le faʻafitauli: o lenei ISO ata mamafa pe a ma le 10 GB. Ole mea lea, e tatau ona e siiina muamua mai, faʻataʻitaʻiga, i luga o le USB flash drive, ona tamoe lea i luga o le PC pe a leai se avetaʻavale.

E mafai ona e mauaina nei polokalame ma isi i lenei tusitusiga.: //pcpro100.info/obnovleniya-drayverov/

3DP NET - faʻasaoina le network card ma le Initaneti :))

 

O le mea moni lava lena, o le fofo atoa o faʻafitauli i lenei mataupu. Pei ona vaʻaia mai le tusitusiga, i le tele lava o taimi, e mafai lava ona e faia oe lava ia. I se tulaga lautele, ou te fautua le downloadina ma sefe i se mea i le USB flash drive le avetaʻavale mo mea uma o loʻo ia te oe (a o galulue mea uma). Ma i le tulaga o nisi ituaiga o toilalo, e mafai ona mafai vave ma faigofie ona toe faaleleia mea uma e aunoa ma le faʻalavelave (tusa lava pe e te toe tuiina Windows).

Pau lava lena mo aʻu. A iai ni faʻaopoopoga - faʻafetai muamua. Ia maua se laki

 

Pin
Send
Share
Send