Faʻafefea ona faʻatagaina le Windows 10?

Pin
Send
Share
Send

O le Windows 10 o le faʻamatalaga fou lea o le OS mai le Microsoft. Ma e foliga mai o le a ia nofo i luga o le komepiuta mo se taimi umi: o nisi fai mai o isi uma o le a na o lona faafouga. Le faʻatulagaina o le Windows 10 avea atili sili talafeagai. Tatou faʻamaoni, e le o tagata uma faʻaaoga faʻaogaina auala mo lenei, pei o le faʻatau i se faleoloa, pe a iai Faʻaola Windows 10.

Lalo o le a ou talanoa e uiga i eseese gaioiga faʻamalositino. Faapea foi ma le mea e fai pe a le o Windows 10 o loʻo faʻagaioiaina.

Mataupu

  • 1. Aisea e faʻaola ai Windows 10
  • 2. Faʻafefea ona faʻaagaina le Windows 10?
    • 2.1. Faatoagaina Windows 10 e Telefoni
    • 2.2. Faʻafefea ona faʻatau se ki mo le Windows 10
    • 2.3. Faʻafefea ona faʻatoagaina le Windows 10 e aunoa ma se ki
  • 3. Polokalama e faʻagaioia Windows 10
    • 3.1. Pupuni 10 KMS Faʻaola
    • 3.2. Isi tagata faʻaola
  • 4. Ole a le mea e fai pe a le o le Windows 10?

1. Aisea e faʻaola ai Windows 10

Ma aisea e te faʻatamala faʻavalevale ai oe ma se ituaiga o faʻamalosi? O galuega tuai na galue lava e aunoa ma le mea. E moni lava, i le "pito i luga le sefulu", o sea faʻatulagaina o loʻo faʻapena foi. Ae tatou vaʻai i le mea e tupu pe a e le faʻaogaina le Windows 10 ma taumafai e faʻaauau pea ona galue.

O le a se mea o le a tupu pe a e le faʻaagaina le Windows 10

Malamalama teuteu suiga e pei o le pa'ū o le komipiuta pito i tua ma le susulu pea faʻasalalauga faʻamatalaga e uiga i le manaʻoga mo le faʻagaioia e mafai ona taua o fugalaʻau. Le leai o se lagolago aloaʻia e matua le mautonu foi. Ma iinei le mafai ona faʻamasani lelei ua uma ona e totolo i le nofoa. Ae o le mea sili le fiafia o le faifai pea otometi reboots pe a uma le tele o itula o taotoga. Ma o ai na te iloa le a leisi Microsoft inisinia o le a o mai ma i i le isi faʻafouga. Lea o le mataupu o le faatoagaina lelei sili fofo vave i se taimi vave.

2. Faʻafefea ona faʻaagaina le Windows 10?

Ina ia faʻagaioia, o le faʻagaioiga faiga e tuʻuina atu mo le faʻaaogaina o se numera laisene poʻo se 25-numera ki.

Laisene laisene faataga oe ona faʻagaioia Windows e aunoa ma le ulufale i se ki. O lenei metotia e talafeagai mo le faʻafouga fua mai le laiseneina "fitu" poʻo le "valu", pe a e faʻatauina le "tensen" i le Windows Store, faʻapea foi ma tagata o loʻo auai i suʻega o le Insider Preview. I lenei tulaga, o le polokalama e otometi lava pe'ā uma ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le Initaneti ma le faʻagaioiga o faʻamatalaga i luga o le Microsoft servers.

Afai faʻatau se ki mo le Windows 10ma i le taimi o faʻapipiʻi e tatau ona faʻauluina lenei ki i luga o le talosaga a le system. E faʻagaioia faʻagaoioiga pe a maeʻa fesoʻotaʻiga i le lalolagi lautele. I se tulaga tutusa, faʻamaoniaina e faia i se mama faʻapipiʻi.

Lapataiga! Tusi Lesona ulufale ulufale ma faʻagaioioiga e manaʻomia na o le taimi muamua faapipiiina o se lomiga faapitoa i luga o le masini. O le Microsoft server o le a manatuaina ma i le lumanaʻi o le a faʻagaioiina le OS otometi.

2.1. Faatoagaina Windows 10 e Telefoni

A leai se fesoʻotaʻiga Initaneti poʻo le Microsoft servers e pisi ma lē tali mai (e tupu foi lenei), e aoga faʻagaioiga o le Windows 10 i le telefoni. Ou te fai atu i le taimi nei e umi atu e suʻe le mea talafeagai i le lisi ma tulaga nai lo le faia o lenei:

  • Kiliki Manumalo + r, ta le slui 4 ma fetaomi Enter.
  • O se faʻamalama e aliali mai ma se filifiliga a se atunuʻu, faamaoti sau oe lava ma kiliki Next.
  • E tumau pea e vili le numera o le a faʻaalia e le polokalama, ma manino ona mulimulitaʻi i faʻatonuga mai le masini tali. Sili loa ona sauni e tusi i lalo mea o le a faaleoina.
  • Ona ulufale lea i le Windows 10 activation code ma kiliki Activate Windows.

A e maitauina, leai se mea faigata.

2.2. Faʻafefea ona faʻatau se ki mo le Windows 10

Afai e te manaʻomia se ki oloa mo le Windows 10, se laisene ki mai matutua OS faʻamatalaga pei o le XP o le a le galue. Oe o le a manaʻomia le moni 25-amio code. Nei o ni auala e maua ai: faʻatasi ai ma se atigipusa OS (pe a fai e te filifili e alu i le faleoloa mo se disk), faʻatasi ai ma se kopi numera o le OS (o le mea lava e tasi, ae i totonu o le ofisa faleoloa i luga ole laiga, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafailagi Microsoft), poʻo lalo o se laisene kamupani po Lafoga MSDN

O le mulimuli o filifiliga filifiliga o le ki i luga o le masini, lea e faʻatau atu ma le "ten" i luga o le laupapa. A talafeagai, e tatau lava ona faʻauluina i le talosaga a le system. Ia faʻamaoni, e le o le filifiliga taugofie - seʻi vagana ua e manaʻomia se laupepa fou mo le Windows poʻo le smartphone.

2.3. Faʻafefea ona faʻatoagaina le Windows 10 e aunoa ma se ki

Ma o lenei o le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻagaoioiga Windows 10 a leai se ki - o lona uiga, o le lelei tuai pirate faiga. Manatua e tusa ai ma le laisene maliega e le tatau ona faia lenei mea, ma i le tulafono foi. Ia galue i lou lava faigata ma lamatiaga.

O lea la, afai o loʻo e sailia pe faʻafefea ona faʻatino le Windows 10 e aunoa ma se ki ma aunoa ma le faʻatauina o se laisene mo tupe maua-faigata, ona e manaʻomia se activator. E tele naʻua i luga ole fesoʻotaʻiga, ae filifili lelei. O le mea moni o le au taufaasese ua fetuunai e faʻamasania moni siama i lalo o latou. A e taumafai e faʻaaogaina se "activator", oe na afaina ai le faʻatulagaina, oe ono leiloa faʻamaumauga, ma i se tulaga sili ona leaga, faʻatamala faʻaofi totonu o lau faletupe faamatalaga pepa ma leiloa uma au tupe mai ia.

3. Polokalama e faʻagaioia Windows 10

A lelei polokalame e faʻagaioia Windows 10 o le a faʻasolosolo lelei faiga puipuia ma fai le OS usitai, pei o se maile tusi lesona. O se polokalame lelei o le a le faʻalauiloaina pe faʻalemu oe. O se polokalame lelei e muamua ma taulamua Upega Tafaʻilagi KMSAuto. Muamua, e faʻafou pea ma faʻaleleia. O lona lua, e foʻia moni le mataupu pe faʻafefea ona faʻagaioia Windows 10 mo le leai se taimi ma le faʻavavau. Ia, pe seʻi oʻo ona aʻoaʻo le Microsoft e poloka, ma seʻi oʻo ina faʻamatuʻu le lomiga fou o le tagata faʻatagaina. Lona tolu, o le fausiaina o le polokalame Ratiborus i luga o le ru-board.com forum ei ai le tele o autu i le mea na te taliina fesili ma tuu i luga-o-fou lomiga o ana atinae.

3.1. Pupuni 10 KMS Faʻaola

Mo faamalama 10 Faʻaola KMS mafai ona taʻua o le sili atu meafaigaluega. Muamua, ua leva ona atiaeina mo se taimi umi, ma e le tatau ona avea le tusitala le poto masani. Lua, faigofie mo tagata masani. Tolu, e galue vave.

I le faʻaaogaina o le Windows 10 KMSAuto Net, o le sili ona talafeagai, i loʻu manatu, faʻamatalaga o le polokalama, faʻafitauli faigofie. Faʻamolemole ia matau, mo faʻataʻitaʻiga masani e ono manaʻomia le .NET Framework (o loʻo i ai i le tele o komepiuta).

O le a ou lisiina ona vaega taua:

  • o se matua faigofie polokalama, e le manaʻomia faʻapitoa poto e faʻaaoga;
  • O loʻo i ai le tulaga alualu i luma mo i latou e manaʻomia le faʻaavanoa tulaga;
  • fua;
  • siaki activation (faafuaseʻi mea uma ua aoga mo oe, ae e te leʻi iloa);
  • lagolagoina le laina atoa o faiga mai Vista i le 10;
  • lagolagoina le OS OS faʻasologa;
  • mafai ona faʻatino faʻatasi MS Office o faʻamatalaga o iai nei;
  • faʻaaoga se seti atoa o mea faigaluega e aloese ai le gaioiga faʻagaioia, ma i le faʻataʻavaleina na te filifilia se sili ona lelei.

Ma ua tuuina atu ia te ia faatonuga i le tele o gagana, e aofia ai Lusia. O loʻo auiliili mai ai le faigata o le galue i auala eseese ma isi faʻamatalaga.

A faʻapefea ona faʻaaoga. Lenei o se laasaga ma lea laasaga taiala.

1. Muamua, ioe, download ma faʻapipiʻi. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi, download le telefoni feaveaʻi.

2. Taumafai le polokalama ma pule aia tatau: taumatau kiliki i luga o le aikona - filifili Run as as Administrator.

3. Ole faamalama autu e matala, lea e iai lua faamau - Faatoagaina ma Faʻamatalaga.

4. O faʻamatalaga o le a faʻaalia ai oe ia tulaga o Windows ma le Office. A e manaʻo - ia mautinoa e tatau ona faʻaola.

5. Kiliki Faagaioiga. O le aoga lava ia o le a filifilia le auala sili ma faatino le faʻagaioiga. Ma ona tusia ai lea o le iʻuga i totonu o le fanua fanua i lalo ifo o le faʻamau. Ia mautinoa e taʻu mai ai ua maeʻa le gaioiga.
Lenei seti otometi faʻamalosi bypass - faʻapipiʻi lau auaunaga KMS. Ole tautua faʻapitoa lea e suia le tali sapalai mai le Microsoft, ina ia siaki ai ki i luga ole masini. I se isi faaupuga, o lau komepiuta o le a manatu na siakiina gaioiga ma Microsoft, e ui o le mea moni, o le mea moni, e le mafai.

6. Kiliki le System tab.

7. Kiliki Faʻapipiʻi KMS-Auaunaga. O le faʻamatalaga i luga o le faʻamau o le a suia i le "Tamoʻe", ona faʻaaoga lea e le aoga le faʻapipiʻi manuia. Ua maeʻa, ua faʻagaioia le tino ma o le a faʻafesoʻotaʻi nei le tautua ua faʻatuina e le tagata faʻagaioia e siaki le tulaga.

A e le manaʻo e faʻapipiʻi seisi tautua, e mafai ona e faʻatulagaina le Windows Scheduler. Ma o le a ia tutoʻatasi lava faia se "taofiofi fana" (toe faʻaola pe a manaʻomia) pe a maeʻa le numera faʻatulagaina o aso. Ina ia faia lea mea, i luga o le System tab, i le Scheduler vaega, kiliki le Faia galuega faʻamau. O le tagata faʻamalosi e ono lapatai mai o le a ia faia se galuega i le polokalama faila - malilie ma ia.

Ma o nei o nai upu e uiga ile tulaga alualu i luma. Afai e te alu i le Faʻamatalaga tab ma kiliki le faʻapitoa faʻamau faʻamau, nai isi tabs ma faʻatulagaina o le a aliali mai.

Ae o lenei mo i latou e popole e uiga i soʻo se mea lelei faʻalelei e pei o le faʻatulagaina o IP, ae le naʻo le tali i le fesili pe faʻafefea ona faʻagaioia Windows 10.

I le Advanced laupepa, e mafai ona e sefeina faʻamaumauga faʻamatalaga ma taumafai masani gaioiga.

O le Utilities tab o loʻo iai nisi mea faigaluega mo le faʻagaioiga.

3.2. Isi tagata faʻaola

E ese mai le KMS activator, e i ai foʻi isi, le le lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Re-Loader Activator - e fesili foʻi mo .NET, e mafai ona faʻagaioia ai le Ofisa, ma e faigofie foʻi.

Ae o le faaliliuga Lusia e pipili ia te ia.

4. Ole a le mea e fai pe a le o le Windows 10?

E tupu foi le mea na tupu ai le faiga, ona faafuaseʻi loa lea na pa ai Windows 10. Afai e iai sau laisene laisene, o le auala tuʻusaʻo ile Microsoft lagolago e mo oe. E mafai ona muaʻi faitauina le lisi o mea sese i le sootaga //support.microsoft.com/en-us/help/10738/windows-10-get-help-with-activation-errors.

Afai o le tagata faʻaola na galue, ia e te manaʻomia le toe faʻaaogaina. E faʻalavelave ai le Antivirus - faʻaopopo faila ma le tautua e faʻapipiʻiina i tuʻusaunoaga. I le avea ai o se mulimuli mulimuli, tape le antivirus mo le umi o le faʻagaioia.

O lenei e mafai faʻaola tutoʻatasi le "pito i luga sefulu." A leai se mea na tupu - tusi i totonu o manatu faaalia, ona matou fuaina faʻatasi lea.

Pin
Send
Share
Send