Sili atu au faʻatau ile macOS

Pin
Send
Share
Send

O le komepiuta a le komepiuta a Apple, e ui i le foliga manino mai ma le faateleina o le puipuiga, o loʻo faʻaavanoaina lava i ona tagata faʻaaogaina le tomai e galulue ai ma faila torrent. E pei foi i Windows, mo nei faʻamoemoe i macOS oe manaʻomia se polokalama faʻapitoa - se tagata faʻataʻitaʻiga torrent. O le a tatou talanoa e uiga i le sili sui o lenei vaega i aso nei.

µTorrent

Le sili ona lauiloa ma sili ona faʻatino polokalame faʻapitoa mo faigaluega ma torrent faila. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e siiina mai soʻo se mea e talafeagai mai le fesoʻotaʻiga ma faʻatulaga lona tufatufaina atu. Faʻatonu i totonu o le faamalama autu o μTorrent e mafai ona e vaʻai i mea uma e manaʻomia - download ma faʻapipiʻi le saoasaoa, numera o fatu ma tupulaga, o latou fua faatatau, taimi o totoe, voluma ma sili atu, ma o nei taʻitasi ma le tele o isi elemene e mafai ona natia pe faʻapea foi faʻamalosi.

I totonu o tagata torrent uma, o lenei mea faʻapitoa ua faaeeina i le sili ona lautele ma fetuʻutuʻutu tulaga - toetoe o mea uma mafai ona suia ma fetuunai i ou manaʻoga iinei, ae peitai, mo nisi tagata faʻaaogaina lenei feʻaveaʻi foliga mai o se mea sese. O le mea mulimuli e mafai ona faʻamaufaʻailogaina i le i ai o faʻasalalauga i totonu o le faʻamalama autu, e ui lava o lenei ua filifilia e ala i le faʻatauina o se polokalama pro. Ae o lelei e tatau ona aofia ai le mafai o le mea e faamuamua, fausia-i multimedia player ma galuega faʻatulagaina, le iai o se RSS downloader ma le lagolago mo maneta sootaga.

Sii mai le TTorrent mo macOS

Tusi: Ia faʻaeteete tele pe a faʻapipiʻi µTorrent i lau komupiuta poʻo le komepiuta - polokalama a leisi vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, browser poʻo antivirus o uiga le mautinoa ma le aoga, e masani ona "lele" ma ia, ma o lea faitau ma le faaeteete le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i faamalama Setup Wizard.

Bittorrent

O le torrent client mai le tusitala o le maliega o le igoa e tasi, lea e faʻavae i luga ole numera code o µTorrent mafaufauina luga. O le mea moni, o mea taua uma foliga o BitTorrent, o ona itu lelei ma faʻaletonu, mulimuli mai iinei. Toeititi lava tutusa foliga vaʻaia faʻatasi ma le tele o faʻamatalaga auiliili i le faʻamalama autu ma se tamaʻi poloka ma faʻasalalauga, le i ai o se totogi Pro-faʻaaliga, tutusa galuega ma tele aoga, ae le tatau ai seti mo tagata uma e faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻatusatusaga o BitTorrent ma μTorrent

E pei o le sui muamua o la matou lisi, BitTorrent ei ai le Russified interface, faʻapitoa i se faigofie, ae faigofie ona faʻaaoga faiga sailiga. I totonu o le polokalame, e mafai foi ona fausiaina torrent faila, faʻamuamua, taʻalo faʻafoma mea, galue ma maneta fesoʻotaʻiga ma RSS, faʻapea foi ma le fofoina o le tele o isi faʻafitauli e aliali mai pe a fegalegaleai ma torrents ma e mafai faʻafaigofie tele le faiga lea.

Sii mai le BitTorrent mo macOS

Auina atu

Minimalistic uma i tulaga o fesoʻotaʻiga ma i le itu o galuega, o se talosaga mo le downloading, tufatufaina ma fatuina torrent faila, lea, i se faaopopoga, e le maua ai toetoe lava ni avanoa. I lona faamalama autu, e mafai ona e vaʻai i le saoasaoa o le puʻeina ma le laʻuina i luga o faʻamaumauga (o nei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia foʻi i totonu o le system dock), o le aofaʻiga o tupulaga, ma le alualu i luma o le mauaina o le faila o loʻo faʻaalia i luga o le faʻatumu fua.

Auina atu o se sili torrent tagata faʻatau mo na tulaga pe a e manaʻomia le downloadina o se faila faila i lau komupiuta i se taimi vave (ma faigofie), ma soʻo se faʻatulagaga, customization ma faʻamatalaga auiliili e leai se mea e sili ona fiafia. Ae ui i lea, o le talafeagai laʻititi o faʻaopoopoga galuega i le polokalama ua avanoa. E aofia ai le lagolago mo maneta fesoʻotaʻiga ma le DHT, o le faʻamuamua, ma le mafai ona faʻaaogaina mamao e ala i le upega tafailagi.

Download Auina atu mo macOS

Vuze

Lenei faʻataʻitaʻiga auiliiliga faʻaalia seisi mea, mamao ese mai le sili ese ese suiga i luga o le autu o μTorrent ma BitTorrent, mai le mea e ese ai, muamua lava, i lona sili atu lalelei fesoʻotaʻiga. O le isi itu matagofie o le polokalame o le lelei-mafaufau suʻesuʻeina afi e galue i totonu o le atunuʻu (i luga o se komepiuta) ma luga o le upega tafailagi, e ui lava na faia i le faʻasologa o se mea e le o se so-muamua i se 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻi tuʻufaʻatasia tuʻusaʻo i totonu o le galuega.

I totonu o le manino lelei o Vuze, faʻaopopo atu i le sailiga, o se faʻalelei faʻateleina multimedia tagata taʻalo, lea, e le pei o fofo faʻatauvaga, faʻatagaina e le gata e taʻalo mea saʻo, ae ia faʻatonutonu foʻi le faiga - fesuiaʻi i le va o elemene, malolo, taofi, tape mai le lisi. O le isi itu taua, o le Web Remote foliga, lea e maua ai le agavaʻa faʻafoeina downloads ma tufatufaina.

Sii maia Vuze mo macOS

Faila

Faamaeaina la matou filifiliga i aso nei e le o le sili ona lauiloa, ae o loʻo mauaina pea le lauiloa torrent client. E faʻataʻitaʻia e le soʻona faʻataʻitaʻi i taʻitaʻi o le vaega BitTorrent ma μTorrent na matou suʻesuʻeina i le amataga, ae o loʻo i ai se siʻitaga sili ona mataʻutia ma le fufusi lelei foʻi ma le faʻagaoioiga, aemaise lava i polokalame e vaʻai, Spotlight ma iTunes.

Pei o ana tauva autu, Folx o loʻo faʻaalia i se totogi ma leai se totogi, ma mo le tele o tagata faʻaaogaina le aoga o le mulimuli o le a lava. O le polokalama lagolagoina le galulue ma maneta fesoʻotaʻiga, faʻaalia auiliiliga faʻamatalaga i luga o laʻuina i lalo ma tufatufaina mea, faʻatagaina oe e faʻavasega e ala i le ituaiga otometi ma le lima, vaeluaina downloads i vaitafe (e oʻo atu i le 20), faia lau oe lava taimi. O le isi itu lelei, o le lagolago lea o pine e mafai ona tofia i le downloads mo sili talafeagai suʻesuʻega ma folauga i le va o elemene mauaina mai le upega tafailagi.

Sii maia Folx mo macOS

O tagata taʻitasi torrent na matou iloiloina i le aso na faʻaalia ia lava le lelei i le galue i luga o le macOS ma ua aloaʻia tatau lona lauiloa i le au faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send