Faʻafefea ona maua le Windows 10 e aunoa ma se totogi i le 2018

Pin
Send
Share
Send

O le free upgrade i le Windows 10, e tusa ai ma Microsoft, na faʻamaeʻaina Iulai 29, 2016, ma le faʻaleleia metotia mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa i le faaiuga o le 2017. O lona uiga afai e faʻapipiʻi Windows 7 pe 8.1 i lau komupiuta ma e te leʻi toe faafouina lava i le aso faʻapitoa, ma filifili ai e teʻena e le faʻafou i le Windows 10, ona faʻatagaina lea o se taimi e te manaʻo ai e faʻatau se OS fou pe a e manaʻo e faʻapipiʻi i se komipiuta (o loʻo tatou talanoa e uiga i le laiseneina faʻamaoni, ioe). Peitaʻi, o loʻo i ai se auala i lenei tapulaa i le 2018.

I le tasi itu, o le filifiliga e le mauaina se faʻafouga, ae ia tumau i luga o le faiga o loʻo i ai nei mo le tagata, e mafai ona paleni paleni ma taʻuamiotonuina. I le isi itu, e mafai ona e mafaufauina se tulaga i le mea e mafai ona e faʻanoanoa ai e te leʻi faʻafouina fua. O se faʻataʻitaʻiga o lenei tulaga: o loʻo i ai sau komipiuta malosi tele ma e te faia taʻaloga, ae "nofo" i luga o le Windows 7, ma i le maeʻa o le tausaga e te mauaina ai o taʻaloga uma na faʻamatuʻu mai ua fuafuaina mo DirectX 12 i le Windows 10, e le lagolagoina i 7-ke.

Maua fua i le Windows 10 i le 2018

O le faʻaleleia metotia faʻamatalaina i lalo mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa na tapunia e Microsoft ile faaiuga ole 2017 ma ua le toe galue. Ae ui i lea, o filifiliga mo le maua fua o le upgrade i le Windows 10, pe a fai e te leʻi faʻafouina, o loʻo tumau pea.

E lua auala e faʻapipiʻi ai laiseneina Windows 10 mai le 2018

  1. Faʻaaoga le tulafono ki (e aofia ai le OEM) mai le Windows 7, 8 poʻo le 8.1 mo se faʻamamaina mama mai le USB flash drive poʻo le disk (vaʻai le Faʻapipiʻiina o le Windows 10 mai le USB flash drive) - o le a faapipiiina le polokalama ma o le a otometi lava ona faʻagaioiga pe a uma ona fesoʻotaʻi i le Initaneti. Ina ia vaʻaia le ki OEM na faʻaaogaina i le UEFI i luga o laupepa lapisi ma se muamua na faʻapipiʻi 8, e mafai ona e faʻaogaina le polokalame ShowKeyPlus (ma o le ki lea e 7 o loʻo faʻaalia i luga o se faʻapipiʻi i luga o le komepiuta feaveaʻi ma le komipiuta, ae o le polokalama lava e tasi o le a faia), vaʻai auala e maua ai le Windows 10 ki ( auala e talafeagai mo le OS muamua).
  2. Afai na e faʻaleleia muamua i le Windows 10 i lau komipiuta poʻo le komepiuta i le taimi nei, ma uninstall ma faʻapipiʻi le lomiga muamua o le OS, ona faʻaaoga loa lea o au mea i le digital Windows 10 laisene ma e mafai ona toe tuʻuina i soo se taimi: na o le kiliki i le "Ou te leʻi mauaina." oloa ki ", filifili le tutusa lomiga o le OS (fale, polofesa) na e mauaina e ala ile faʻafouina, faʻapipiʻi le OS ma, ina ua uma ona fesoʻotaʻi i le Initaneti, o le a faʻafouina otometi. Vaai i le faʻaaogaina o le Windows 10.

I taimi ogaoga, e te ono le manaʻomia le faʻaolaina o le faiga - e toetoe lava a maeʻa galuega (vagana ai nisi o faʻatonuga) pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le faʻaavanoaina faʻataʻitaʻiga o le Windows 10 Enterprise mo le 90 aso.

Faʻasaʻo fua i le Windows 10 mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa

Faafou le 2018: e le toe aoga lenei faiga. I le iuga o le polokalama fua faʻafouga fua, o se itulau fou ua aliali mai i luga o le aloaʻia Microsoft 'upega tafaʻilagi - o loʻo faʻailoa mai ia i matou o tagata e faʻaaogaina faʻapitoa foliga e mafai ona toe faʻaleleia fua. I le taimi lava e tasi, soʻo se siakiina o tapulaʻa o foliga e le faia, pau le mea o le kiliki i le "Faʻafou Lenei" faamau, oe faʻamaonia o oe o le tagata e manaʻomia manaʻoga faʻapitoa o le faiga (i le ala, O le Luga o le Keyboard o loʻo avea foi ma faʻapitoa vaega ma e sau aoga mo le tele). I le taimi lava e tasi, ua lipotia o lenei faʻafouga o le a avanoa e leai se taimi.

Ina ua uma kiliki i luga o le faʻamau, ua maeʻa tuʻuina i lalo le faila faʻatinoina e amata ai le faʻafouga (manaʻomia o le laiseneina o se tasi o nei tuʻutuʻuga e faʻapipiʻi i luga o le komepiuta). I le taimi lava e tasi, o le bootable system o se mea masani, o mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga pe a manaʻomia. O le tuatusi o le itulau lata mai faʻafouga: //microsoft.com/ru-ru/accessibility/windows10upgrade (E le o iloa pe o le a le umi o lenei faʻafouga foliga o le a aoga. Afai e suia se mea, faʻamolemole logo mai ia te aʻu i le manatu).

Faamatalaga faaopoopo:Afai, aʻo leʻi oʻo ia Iulai 29, na e mauaina le Windows 10, ae o le uninstall o lea OS, ona mafai lea ona e faia se mama faʻamau o le Windows 10 i luga o le komupiuta e tasi, ma pe a e talosagaina se ki i le taimi o faʻatulagaina, kiliki "E leai saʻu ki" - le polokalama e otometi ona tipi pe a Initaneti sootaga.

O le metotia faʻamatalaina i lalo ua leva ona le aoga ma sa naʻo le iʻuga o le faʻafouga polokalame.

Faʻasaʻoloto le faʻatulagaina o Windows 10 pe a maeʻa le faʻamaumauga a le Microsoft

Muamua, ou te matauina e le mafai ona ou mautinoa le faagaoioia o lenei metotia, talu ai i lenei taimi i lenei taimi o le a le aoga. Ui i lea, e iai mafuaaga uma e talitonu ai o ia o se tagata faigaluega, pe a fai o le taimi na e faitauina ai lenei tusitusiga, o Iulai 29, 2016 e leʻi taunuʻu.

O le aano o le metotia e pei ona taua i lalo:

  1. Ua tatou faʻafouina i le Windows 10, o loʻo matou faʻatali mo le faʻagaioia.
  2. Tatou toe faasee i tua i le faʻasologa muamua, vaʻai Faʻafefea ona toe foʻi le Windows 8 poʻo le 7 pe a uma le faʻaleleia o le Windows 10. I le autu o lenei laʻasaga, ou te fautuaina foi ia faitau i le faʻaiuga o le aʻoaʻoga o loʻo i ai ma isi faʻa aoga aoga.

O le mea e tupu pe a tupu lenei mea: faʻatasi ai ma le leai se totogi, o le faatoa faʻagaioiga e tuʻuina atu i le masini o loʻo i ai nei (digital digital agavaa), e pei ona faʻamatalaina muamua i le tusitusiga Activating Windows 10.

Ina ua maeʻa le "faʻapipiʻi", e mafai ona faʻamama mama Windows 10 mai le USB flash drive (poʻo le disk) i luga o komupiuta poo le laptop, e aunoa ma le ulufale atu i se ki (kiliki "E leai saʻu ki" i le installer), sosoʻo ma le faʻaogaina otometi pe a fesoʻotaʻi i le Initaneti.

I le taimi lava e tasi, e leai ma se faʻamatalaga e faʻatapulaʻaina le faʻatapulaʻaina o taimi. O le mea lea o le manatu afai e te faʻatautaia le "Faʻafouga" - "Rollback" taamilosaga, ona, pe a manaʻomia, mafai ona e faʻapipiʻi Windows 10 i le faʻamalosi lomiga (Fale, Tomai Faapitoa) i luga o le komepiuta tutusa i soʻo se taimi, tusa lava pe a uma le faʻasalalauga saoloto ua muta. .

Ou te faamoemoe o le aano o le metotia auala manino ma, atonu, mo nisi o le au faitau o le metotia o le a aoga. Vagana mafai ona ou fautuaina i ai e faʻaaoga ai le teoretics ono manaʻomia le toe faʻafouina le OS e le masani ai (rollback e le masani ona galue e pei ona faʻamoemoeina) o se luʻitau tele.

Faamatalaga faaopoopo

Talu mai le rollback mai le Windows 10 i le OS muamua e faʻaaogaina le fausia-i totonu o mea faigaluega meafaigaluega e le masani ona sologa lelei, o se sili atu filifiliga sili (pe o se mea faigaluega saogalemu) atonu o le faia o se faaleoleo atoa o le laiga nei o Windows, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le Backup Windows 10 faʻatonuga (o metotia galue ma mo isi faʻataʻitaʻiga o le OS), poʻo le le tumau o le tapuniina o le system disk i le isi disk (Faʻafefea ona momoli Windows i se isi disk poʻo SSD) faʻatasi ai ma le toe faʻafouina.

Ma afai e iai se mea ua sese, e mafai ona e faʻatino se faʻamamaina o le Windows 7 pe 8 i luga o se komupiuta poo le laptop (ae le o le lua OS, ae o le autu) poʻo le faʻaogaina o se mea e nana toe faʻafoʻi pe a i ai.

Pin
Send
Share
Send