O polokalame sili ona lelei a le 2018

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso uo! Faʻamalie atu talu ai ua leva ona leai ni faʻafouga i luga o le blog, ua ou folafola na te faʻasaʻo ma faʻamolemole ma oe i tusitusiga faʻatele. Lenei aso ua ou saunia mo oe tulaga o le sili sailiga o 2018 mo Windows 10. Ou te faʻaaogaina lenei faiga faʻapitoa, o lea o le a ou vaʻai i ai, ae o le a le tele eseʻesega mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga muamua o Windows.

I le afiafi o le tausaga talu ai, na ou faia ai se aotelega o le sili browsers o 2016. O lenei o le tulaga ua suia tele, lea o le a ou taʻuina atu ia te oe i lenei mataupu. O le a ou fiafia mo ou manatu ma manatu. Tatou o!

Mataupu

  • Best browser 2018: faasologa mo Windows
    • Tulaga 1 - Google Chrome
    • Nofoaga lona lua - Opera
    • Tulaga tolu - Mozilla Firefox
    • Tulaga 4 - Yandex.Browser
    • Nofoaga 5 - Microsoft Edge

Best browser 2018: faasologa mo Windows

Ou te le manatu o le a maofa mo se tasi pe a ou fai atu o le sili atu 90% o le faitau aofai o tagata faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Windows system latou komepiuta. Pupuni 7 tumau pea o le sili ona lauiloa faʻamatalaga, e malamalama lelei i ai ma le tele o lisi o mea lelei (ae sili atu i luga o lena i se isi tusitusiga). Na ou fesuiai i le Windows 10 na o ni nai masina talu ai, ma o le mea lea o lenei tusitusiga o le a sili ona talafeagai mo tagata faʻaaogaina le "top ten".

Tulaga 1 - Google Chrome

Google Chrome o loʻo toe avea ma taʻitaʻi i totonu o polokalame. E matua malosi ma aoga, naʻo le lelei mo tagata e ona o komepiuta o onapo nei. E tusa ma faʻamatalaga tatala mai LiveInternet, oe mafai ona vaʻaia o le toetoe lava 56% o tagata faʻaaoga le Chromium. Ma o le numera o ona tagata fiafia tuputupu atu i masina uma:

Faʻasoa atu o Google Chrome faʻaoga i totonu o tagata faʻaaoga

Ou te le iloa po o le a sou manatu, ae ou te manatu e toetoe 108 miliona tagata asiasi e le mafai ona sese! Ia, tatou vaʻavaʻai i itu lelei o Chrome ma faʻaalia le mea lilo o lona moni ita lauiloa.

Fautuaga: download i taimi uma polokalame na mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi!

Google Chrome Mea aoga

  • Saosaoa. Atonu o le mafuaʻaga sili lea e ala ai ona faʻaaoga e le au faʻatauvaʻa ia te ia. Lea sa ou mauaina se suʻega manaia o le saoasaoa o isi 'upega tafaʻilagi. Le au lelei tama, na latou faia le tele o galuega, ae o le iʻuga e maua lava o manatu: Google Chrome o le taʻimua i le saoasaoa i totonu o tauva. I se faʻaopopoga, o Chrome e i ai le agavaʻa e faʻaopopoina le laupepa, ma faʻavavevaveina tele atu maualuga atu.
  • Faigofie. O le fesoʻotaʻiga o loʻo mafaufauina "i sina mea laititi." E leai se mea 'ova, o le faʻavae: "tatala ma galue" faʻatinoina. O le Chrome o se tasi o le muamua faʻatinoina avanoa vave. O le tuatusi pa e galulue faʻatasi ma le suʻesuʻega filifilia ua filifilia i le tulaga, lea e sefe ai le tagata faʻaaoga i ni nai sekone.
  • Mautu. I loʻu manatua, na o nai taimi le taimi taofia Chrome galue ma lipotia se faʻaletonu, ma e oʻo lava i faʻafitauli i luga ole komepiuta na mafua ai. Lenei faʻatuatuaina e mautinoa i le vavaeeseina o faʻagasologa: afai e tasi le latou ua taofia, o isi o loʻo galue pea.
  • Saogalemu. Google Chome ua i ai lava faʻaleleia atili faʻamaumauga o punaoa leaga, ma o le browser e manaʻomia foi faʻaopoopoga faʻamaoniga mo le downloading o faʻatinoina faila.
  • Faʻamatalaga le masani ai. E sili ona taua ia i latou e le manaʻo e tuʻuina ni auala o asiasiga i nisi nofoaga, ma e leai se taimi e faʻamamaina ai talaʻaga ma kuki.
  • Galuega pule. O se aoga aoga e masani ona ou faʻaaogaina. E mafai ona maua i le Advanced Tools menu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea faigaluega, e mafai ona e siaki poʻo fea o loʻo poʻo fea faʻalautelega o loʻo manaʻomia le tele o punaoa ma faʻatumu le faʻagaioiga e aveeseina le "taofi".

Pule o galuega a le Google Chrome

  • Taiaga. Mo Google Chrome o loʻo i ai se numera tele o eseʻese fua plugins, faʻaopoopoga ma autu. O lea, e mafai ona faia moni lau oe lava browser browser o le a faʻamalieina ou manaʻoga tonu. Ole lisi o avanoa maua e mafai ona maua i lenei sootaga.

Tulaga faʻaopopoga mo le Google Chrome

  • Faʻalapotopotoga Itulau Faʻaliliu. O se faʻaoga sili e aoga mo i latou e fiafia e faimalaga i luga o le gagana ese fafo Initaneti, ae latou te le iloa gagana eseʻese. Itulau e otometi ona faʻaliliu e faʻaaoga ai le Google Translate.
  • Faʻaleleia atili i taimi uma. Google mataitu ma le totoʻa le lelei o ana oloa, o lea o le browser e otometi ona toe faʻafouina ma e te le o vaʻaia foʻi (e le pei o faʻafou i Firefox, mo se faʻataʻitaʻiga).
  • Ua lelei Google. E iai le leo e suʻe e le Google Chrome.
  • Fetuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e filifili e toe tuʻu iai le Windows poʻo le faʻatauina o se komipiuta fou, ma ua galo ai ia te oe le afa 'upu faʻatonu. E faʻatino e le Google Chrome le avanoa e te le mafaufau ai fua: pe a e alu i totonu o lau teuga tupe, o au faʻatonutonu uma ma au upu faʻatonutonu o le a faʻaulufaleina mai i le masini fou.
  • Ad polokaina. Sa ou tusia se isi tala e uiga i lenei.

Sii mai Google Chrome mai le tulaga aloaia aloaia

Le mautonu o Google Chrome

Ae o mea uma e le mafai ona matua manaia ma matagofie, oe fesili? E moni, ua i ai le lago i le uu. O le tulaga le atoatoa ole Google Chrome mafai ona taua "mamafa". Afai o loʻo ia te oe se komipiuta tuai ma mea taugofie punaoa aoga, e sili atu le tuʻua o le faʻaaogaina o Chrome ma mafaufau isi filifiliga browser. Le itiiti ifo aofaʻi o RAM mo le faʻaaogaina tatau o Chrome e tatau ona 2 GB. E i ai isi tulaga le lelei o lenei browser, ae e foliga mai latou te le fiafia i se masani tagata faʻaaoga.

Nofoaga lona lua - Opera

O se tasi tuai tuai browser lea na amata ona toe faʻaola. O le tumutumu o lona lauiloa na i ai i le taimi faatapulaaina ma lemu le Initaneti (manatua Opera Mini i masini Simbian?). Ae o lea ua iai lava le "togafiti" a le Opera, e leai ma se tauvaga o iai. Ae o le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i lalo.

Ma le faʻamaoni, ou te fautuaina tagata uma ia faʻapipiʻi se isi browser. I le avea ai o se sili lelei (ma o nisi taimi o se sui atoatoa) o le Google Chrome na talanoaina i luga, ou te faʻaaogaina le Opera browser.

Lelei o Opera

  • Saosaoa. O loʻo i ai le aitu faʻalauiloaina Opera Turbo, e mafai ona faʻateleina faʻateleina le saoasaoa o utaina nofoaga. I se faʻaopopoga, Opera e sili atu ona faʻaaogaina lelei mo le tamoeina i luga o komepiuta lemu ma le lelei ona uiga faʻapitoa, ma avea ai o se sili lelei filifiliga i le Google Chrome.
  • Lavea. E fetaui lelei mo tagata Initoneti ma tagata faʻatapulaʻa tapulaʻa. Opera e le gata faʻaopopoina le saoasaoa o utaina itulau, ae faʻaitiitia tele foʻi le aofaʻi o le mauaina ma lafoina feʻaveaʻiga.
  • Faamatalaga anotusi. Atonu e lapatai mai Opera e le saogalemu le nofoaga na e manaʻomia. E tele aikona o le a fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le mea o loʻo tupu ma le mea o loʻo faʻaaogaina ai le browser.

  • Faʻailoga Faailoga Tusi. E le o se mea fou, ae a, o se mea e sili ona faigofie. O loʻo tuʻuina atu ki vevela mo le vave faʻavave atu i browser faʻatonutonu tuusaʻo mai i le keyboard.
  • Fausia poloka poloka. I isi 'upega tafaʻilagi, polokaina le iʻu o faʻasalalauga iunite ma faʻalavelave osofaʻiga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le tolu-vaega plug-in. O tagata atiaʻe Opera na mafaufauina lenei tulaga ma fausia i le polokaina poloka i le browser lava ia. I lenei tulaga, o le saoasaoa faateleina 3 taimi! A manaʻomia, o lenei faʻatinoga e mafai ona faʻaleaogaina i le mea.
  • Mana faaola mana. E mafai e le Opera ona sefe mai i le 50% le paʻu o se tablet poʻo se laptop.
  • Fausia VPN. I le vaitau o le Spring Law ma le tumutumu o Roskomnadzor, e leai se mea sili atu nai lo le browser ma leai se maua fua i totonu VPN server. I ai, e mafai ona faigofie ona e alu i nofoaga faʻasaina, pe mafai ona e matamata i ata tifaga ua poloka i lou atunuʻu i le talosaga a le puletaofia umia. E mafua ona o lenei faʻaaoga e sili ona aoga lea ou te faʻaaogaina pea le Opera.
  • Taiaga. E pei o Google Chrome, Opera faʻamaualuga le tele numera (luga o le 1000+) o eseese faʻalautelega ma autu.

Le mautonu ole Opera

  • Saogalemu. E tusa ma faʻaiuga o nisi o suʻega ma suʻesuʻega, e le saogalemu le sailiga a Opera, e masani lava ona le vaʻaia se nofoaga e ono lamatia ma e le laveaʻiina oe mai le scammers. O lea la, e te faʻaogaina i lau oe lava lamatiaga ma lamatiaga.
  • Atonu e le galue luga o komipiuta tuai, manaʻoga maualuga.

Sii mai Opera mai le tulaga aloaia itulau

Tulaga tolu - Mozilla Firefox

O se filifiliga uiga ese, ae e sili ona lauiloa e le tele o tagata faʻaaoga o le Mozilla Firefox browser (e taʻua o le "Fox"). I Lusia, o loʻo tulaga tolu i le lauiloa i totonu o le PC browser. O le a ou le faʻamasinoina se filifiliga a se tasi, o aʻu lava na ou faʻaaogaina mo se taimi umi seʻia oʻu suiina i le Google Chrome.

Soʻo se oloa e iai ana ili ma e ita iai, o le Firefox e leai se faʻatagaina. I le mea faʻapitoa, e mautinoa lava e i ai ana agavaʻa, o le a ou iloiloina ia sili atu auiliili.

Mozilla Firefox aoga

  • Saosaoa. Naʻo se finauga faʻasino le Fox. O lenei browser e matua atamai lava seia oo i lena taimi matagofie, seia e iai ni nai faʻapipiʻi. A maeʻa, o le manaʻo e faʻaaogaina le Firefox o le a mou atu mo se taimi faʻapitoa.
  • Itu itu. E toatele tagata fiafia manatua o le itu pa (Ctrl + B vave avanoa) o se matua sili atu ona faigofie mea. Toeitiiti lava vave avanoa i faʻailoga ma le mafai e teuteu.
  • Sala lelei. O le mafai ona faia le browser e matua tulaga ese lava, "setiina" au i ou manaʻoga. Avanoa ia i latou e uiga: config i le tuatusi pa.
  • Taiaga. Tele numera o plugins ma faʻaopopo. Ae, pei ona ou tusia i luga, o le tele latou faʻapipiʻiina, o le tele o le browser e valea.

Leaga o Firefox

  • Tor mo-za. O le mea tonu lea na mafua ai ona teena e le toatele o tagata faaaoga Fox ma sili ai le isi soʻo se browser (tele taimi o le Google Chrome). E matua leaga lava, na oʻo i le tulaga na ou faʻatali ai mo le tatalaina o le laupepa fou.

Faʻaititia le faʻasoa o le faʻaaogaina o Mozilla Firefox

Sii mai Firefox mai le tulaga aloaia ofisa

Tulaga 4 - Yandex.Browser

O se lalelei talavou ma aso nei mai le masini suʻesuʻe a Rusia o Yandex. Ia Fepuari 2017, o lenei 'upega tafaʻilagi PC na tulaga lua i le maea ai o Chrome. I le tagata lava ia, ou te faʻaaogaina tele seasea, e faigata ia te aʻu ona faʻatuatuaina se polokalama o loʻo taumafai e faasee aʻu ia i tau uma ma toetoe a faʻamalosia aʻu e faʻapipiʻi aʻu i se komepiuta. Ma le isi, o nisi taimi e sui ai isi suʻesuʻega pe a o lalota e le mai le ofisa.

Ui i lea, o se mea e sili ona aoga lea e faʻatuatuaina e le 8% o tagata faaaoga (tusa ma LiveInternet fuainumera). Ma e tusa ai ma Wikipedia - 21% o tagata faʻaaoga. Mafaufau i itu taua ma mea le lelei.

Le lelei o Yandex Browser

  • Tapunia le tuʻufaʻatasia ma isi oloa mai le Yandex. Afai e te masani ona faʻaogaina le Yandex.Mail poʻo le Yandex.Disk, o lona uiga o le Yandex.Browser o le a avea ma mea moni maua mo oe. E mautinoa lava e te mauaina se atoa auiliiliga o Google Chrome, na o le lelei lava teuteuina mo se isi masini suʻesuʻe - Lusia Yandex.
  • Turbo faiga. Pei o le tele o isi au a Rusia, e fiafia lava Yandex e sipai manatu i tauvaga. E uiga i le togafiti faataulaitu Opera Turbo, na ou tusia i luga, ii o le mea moni o le mea lava e tasi, o le a ou le toe faia.
  • Yandex Zen. Lau au lava fautuaga: tala eseese, tala fou, iloiloga, vitio ma sili atu tonu i le amataga itulau. Na matou tatalaina se tab fou ma ... ala ai i luga ina ua uma le 2 itula :) I le mataupu faavae, o le avanoa lava lea e tasi ma le Visual Bookmark faʻaopoopoga mai Yandex mo isi browser.

O le ala lea faʻaalia aʻu faʻamatalaga patino faʻavae i luga o sailiga talaʻaga, fesoʻotaʻiga lautele ma isi togafiti.

  • Fetuʻu. E leai se mea e ofo ai i lenei galuega - pe a toe lisaina Windows, o au tulaga uma ma faʻailoga o le a sefe i le browser.
  • Smart laina. A e aoga tele meafaigaluega o le taliina fesili tuusao i le search bar, e aunoa ma le alu i le sailiga faʻaiuga ma saili i isi itulau.

  • Saogalemu. Yandex o loʻo iai lona lava tekonolosi - Protect, o loʻo lapataia ai le tagata faʻaaogaina e uiga i le asiasi i se mea e ono lamatia ai mea. Puipuia e aofia ai tutoatasi tutoatasi puipuiga auala e faasaga i isi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga: faʻailoaina o faʻamatalaga lafoina e ala i le WiFi, password puipuia ma aneti-siama tekonolosi.
  • Faʻaalia foliga vaaia. Le filifiliga o se aofaiga tele o tapenapenaga talaaga poʻo le agavaʻa e faʻapipiʻi ai lau oe lava ata.
  • Vave isumu isumu. E sili atu faigofie le faʻatonutonuina o le browser: na o le tuʻu i lalo o le taumatau faamau isumu ma faia se gaioiga patino e maua ai le manaʻo taotoga:

  • Yandex Tauloto. Ma faʻaaogaina tele foi meafaigaluega - i le amataga itulau o le ai ai 20 faʻailoga o nofoaga e tele na asia. Le laupepa ma faʻamalama o nei nofoaga faʻapitoa e mafai ona faʻapitoa pei ona e finagalo.

Pei ona e vaʻai, o se mea moni lava lea e sili ai ona tumu i mea faʻaonapo nei mea faigaluega mo le maimoaina o itulau. Ou te manatu o lona sea i le browser market o le a tupu faifai pea, ma o le oloa lava ia o le a atiae i le lumanaʻi.

Le atoatoa Yandex.Browser

  • Manatu. Poʻo le a le polokalame ou te taumafai e faʻapipiʻi, i le tautua lea ou te le ulufale atu ai - o ii tonu ii: Yandex.Browser. Na savali o ia i luga o mulivae ma faitaga: "Faatu aʻu." E manao pea e sui le itulau amata. Ma sili atu lona manao. Na ia pei o loʻu toʻalua :) I se taimi, ua amata ona ita.
  • Saosaoa. Toatele tagata faʻaaogaina ua faitio e uiga i le saoasaoa o le tatalaina o afifi fou, lea e oʻo lava ina ufitia ai le mamalu taʻutaʻua o Mozilla Firefox. Aemaise ai mo vaivai komipiuta.
  • Leai se fetuutuunaiga. E le pei ole Google Chrome poʻo le Opera, ole Yandex.Browser e le o iai le tele o avanoa e mafai ai ona faʻafetauia ana lava manaoga.

Sii mai Yandex.Browser mai le tulaga aloaia itulau

Nofoaga 5 - Microsoft Edge

O le uii o faʻamalama faʻaonapo nei, na tatalaina e Microsoft ia Mati 2015. O lenei browser ua suia le inoino e le tele o Initaneti Explorer (lea e ese na uiga ese, talu ai e tusa ai ma fuainumera IE o le sili ona saogalemu browser!). Na amata ona ou faʻaaogaina le Edge mai le taimi na ou faʻatuina ai le "sefulu", o lona uiga, e leʻi leva atu, ae ua uma ona tonu i loʻu mafaufau e uiga i ai.

Microsoft Edge vave vaevaeina i totonu o le browser market ma o lona sea e tupu i aso uma

Tupe Maua Microsoft Edge

  • Atoʻatoa faʻatasi ma Windows 10. Atonu o le vaega sili lea ona malosi o le Edge. E galue o se atoa faʻaaoga talosaga ma faʻaaogaina uma foliga o le sili ona laiga faʻafoe faiga.
  • Saogalemu. Edge vaetamaina mai lona "tuagane matua" IE sili ona malosi, e aofia ai le saogalemu faasee i luga ole upega tafailagi.
  • Saosaoa. I tulaga o le saoasaoa, e mafai ona ou tuʻuina i le tulaga tolu ina ua maeʻa Google Chrome ma Opera, ae o lona uiga lelei sili atu ona lelei. E le faʻalavelave e le itulau suʻesuʻe, itulau vave tatalaina ma ave i totonu ni nai sekone.
  • Faiga faitau. Ou te masani ona faʻaogaina lenei galuega masani i le telefoni feaveaʻi, ae atonu e maua e se isi e aoga i le PC lomiga.
  • Leo Fesoasoani Cortana. Ma le faʻamaoni, ou te leʻi faʻaaogaina muamua, ae ua faʻapea ua fai mai e sili naʻo matou i Oke, Google ma Siri.
  • Faamatalaga. O le Microsoft Edge e faʻatino ai le tusitusi ma le puʻeina o tusitusiga. Mea e malie, e tatau ona ou taʻuina atu. O mea la ua foliga moni mai:

Fausia nota i le Microsoft Edge. Laasaga 1

Fausia nota i le Microsoft Edge. Laasaga 2

Le mautonu ole Microsoft Edge

  • Naʻo le Windows 10. Lenei browser e avanoa na o tagata e ona le laiga lata mai o le Windows faagaoioia faiga - "sefulu".
  • O nisi taimi e valea. O lenei e tupu mo aʻu pei o lenei: e te ulufale i le itulau url (pe faia se fesuiaiga), o le laupepa matala ma le tagata vaʻai e vaʻai i se paʻepaʻe paʻepaʻe seiloga e uma ona faʻatumu le itulau. I le tagata lava ia, ou te le fiafia ai.
  • E le saʻo le faʻaaliga. E fou tele le browser ma nisi o tulaga tuai ile "float".
  • Itiiti mataupu menu. E pei ole mea lea:

  •  Le lava le patino. E le pei o isi 'upega tafaʻilagi, o le a faigata Edge e faʻapitoa i manaʻoga faʻapitoa ma galuega.

Sii mai Microsoft Edge mai le tulaga aloaia aloaia

O le a le browser e te faʻaaogaina? faatalitali mo au filifiliga i tala. A iai ni au fesili - fesili, o le a ou tali i le mamao e mafai ai!

Pin
Send
Share
Send