Google Chrome faʻasalalauga o faʻamatalaga a le tagata lava ia

Pin
Send
Share
Send

Google Chrome faʻasalalauga o faʻamatalaga a le tagata lava ia. O le antivirus masini, tuʻufaʻatasia i se tasi o sili ona lauiloa Initaneti sailiili i le lalolagi, iloiloina ma le le iloa faila faila komipiuta. E faʻatatau lea i komepiuta o loʻo faʻatautaia le Windows. O le masini e pueina uma faʻamatalaga, e aofia ai ma faʻamaumauga a le tagata lava ia.

E suʻe e Google Chrome faʻamatalaga a le tagata lava ia?

O le mea moni o le faʻatagaina faila faila na faʻaalia e se tagata poto faʻapitoa i le cybersecurity - Kelly Shortridge, tusia Motherboard portal. O le faʻalavelave na amata i se tweet lea na ia tosina ai le mafaufau i le faʻafuaseʻi o gaioiga o le polokalama. Na tilotilo le itulau i faila uma, e aunoa ma le le amanaiaina o le Documents faila. I le ita tele ona o le faʻalavelave i tulaga le le faalauaiteleina, ua faʻailoa aloaia ai e Shortridge le musu e faʻaaogaina Google Chrome auaunaga. O lenei fuafuaga na faʻafiafia ai le tele o tagata faʻaaogaina, e aofia ai ma tagata Rusia.

Na tilotilo atu le lisiti i faila uma i luga o le komipiuta a Kelly e aunoa ma le le amanaiaina o le Documents faila.

O loʻo faʻatinoina e le Chrome Cleanup Tool, faʻatonutonuina o faʻamaumauga e faʻaaoga ai le atinaʻe o le ESET kamupani antivirus. Na fausia i totonu o le browser ile 2017 ina ia mafai ona saogalemu surfing le network. O le polokalama na mamanuina muamua e siaki le malware lea e ono afaina leaga le browser gaioiga. A iloa se siama, e maua e le Chrome le avanoa i le tagata e tape ma lafoina faʻamatalaga e uiga i le mea na tupu ia Google.

O faʻamatalaga o loʻo vaʻavaʻaia e le Chrome Cleanup Tool.

E ui i lea, o le Shortridge e le taulaʻi i foliga o le antivirus. O le faafitauli autu o le le lava o le faʻamaoni i mea faigaluega. Ole tagata tomai faapitoa talitonu e leʻi faia e Google ni taumafaiga talafeagai e faʻailoa ai i latou e uiga i le fou. Manatua na taʻua e le kamupani lenei suiga fou i lana blog. Peitai, o le mea moni i le taimi o le siakiina o faila e le mauaina se tali talafeagai mo le faʻatagaina, mafua ai se cybersecurity tagata tomai faapitoa e ita.

Na faia e le kamupani se taumafaiga e aveese ai masalosaloga o tagata faaaoga. Na taʻua e Justin Shue, o le ulu o le matagaluega o faʻasao ia mea, e faʻagaioia lava le masini i le vaiaso ma e faʻatapulaʻaina e se maliega e faʻatatau i tulaga masani o tagata. O le aoga na fausia i totonu o le masini komipiuta e faʻatagaina i le naʻo le tasi galuega - o le sailiga o mea leaga i luga o le komupiuta ma e le manaʻo e gaoi faʻamatalaga a le tagata lava ia.

Pin
Send
Share
Send