Faʻafefea ona suia lau Apple ID account i iPhone

Pin
Send
Share
Send


Apple ID o le autu tala o tagata taʻitasi uma a se apu masini. Na te teuina faʻamatalaga e pei o le aofaʻi o masini e fesoʻotaʻi atu i ai, faʻapipiʻi, faʻatauina i totonu o faleoloa, totogi faʻamatalaga, ma isi mea. Lenei aso o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ai ona suia lau Apple ID i le iPhone.

Suia le Apple ID i le iPhone

Lalo o le a tatou iloiloina lua filifiliga mo le suia o le Apple ID: i le tulaga muamua, o le tala o le a suia, ae o le download mea o le a tumau i lona tulaga muamua. O le vaega lona lua o lona uiga o se suiga atoa o faʻamatalaga, o lona uiga, o mea uma i tua atu o loʻo nonoa i le tasi teugatupe o le a soloia mai le masini, pe a maeʻa ona e saini i se isi Apple ID.

Metotia 1: Suia Apple ID

O lenei auala e suia ai lau Apple ID e aoga pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ona e lalagaina faʻatauga i lau masini mai se isi teuga (mo se faʻataʻitaʻiga, ua e faia se Amerika account lea e mafai ai ona e download mai i taʻaloga ma talosaga e le maua i isi atunuʻu).

  1. Faaoso le App Faleoloa (poʻo se isi faleoloa i totonu, pei o le iTunes Faleoloa) i luga o le iPhone. Alu i le tab "I le aso", ma kiliki i luga o le faʻailoga o le ata i le pito i luga taumatau.
  2. I le pito i lalo o le faamalama e matala, filifili le faʻamau "Alu i fafo".
  3. O le faʻamalama faʻaalia o le a aliali mai i luga o le mata. Saini i le isi tala ma lau imeli tuatusi ma upu faataga. Afai e leʻo iai le tala, e manaʻomia lou lesitala.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fausia se Apple ID

Metotia 2: Alu i totonu o le Apple ID i luga o le "mama" iPhone

Afai e te fuafua e "sifi" i se isi teugatupe ma e te le fuafua e suia i le lumanaʻi, e talafeagai le tape o faʻamatalaga tuai i luga o le telefoni, ona loge lea i se isi tala.

  1. Muamua lava, e tatau ona toe setiina iPhone i fale gaosi tulaga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatino le atoatoatoa le toe setiina o le iPhone

  2. Ina ua aliali mai le faʻamalama faamalama i luga o le lau, faatino le muamua setiina i le ulufale i le auiliiliga o le fou Apple ID. Afai o lenei tala ua i ai se faaleoleo na fausia, faʻaaoga ia e toe faʻafoʻi ai faamatalaga i le iPhone.

Faaaoga se tasi o le lua auala i le tala e suia le Apple ID oi ai nei i se isi.

Pin
Send
Share
Send