Google o loʻo sauni e tapunia lana ao

Pin
Send
Share
Send

Google amataina se rebranding moni talu ai nei. Muamua, o le Android Pay system ma le Android Wear smartwatch na toe faʻaigoaina. Na suia e le Google Pay ma le Wear OS.

E le i tu iina le kamupani ma faʻailoa talu ai nei le tapunia o le Google Drive, lea e taua i Rusia Drive Google. O le tautua lea mo le teuina o faʻamatalaga i totonu o le ao. Nai lo lena, Google One o le a aliali mai, lea, e tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, o le a taugofie ma i le taimi lava e tasi le lautele o galuega ma agavaʻa.

O le masani Google Drive o le a suia e le Google One

E oʻo mai i le taimi nei, o le tautua naʻo tagata o Amerika. Ole 200 GB sa totogi e $ 2.99, 2 TB - $ 19.99. O se tuai punaoa o loʻo i ai pea i Rusia, ae mafai ona faʻapea ma le mautinoa o le a le umi ae faʻafouina le fou i lo tatou atunuʻu

O se tala manaia e uiga i tau e aoga taua. I le lomiga fou o le "ao" o le a leai se 1 TB numera, peitaʻi, afai o le tautua na faʻaola i le tautua tuai, o le a maua le tagata faʻaoga 2 GB pili e aunoa ma se tau faaopoopo.

E le o malamalama lelei le uiga o le suiga igoa. E i ai popolega ogaoga o le a le mautonu tagata faaaoga. Ui i lea, o aikona ma le mamanu o le a sui foʻi, ina ia suia e Google le tautua. E le tatau ona popole i le ono leiloa faʻamaumauga. E le faʻatagaina le faʻatagaina e le kamupani. E ui lava faʻamatalaga faʻalauiloa i lenei mataupu e leʻo iai.

Pin
Send
Share
Send