Google ua atiae se laupepa lomiga o lona avefeau

Pin
Send
Share
Send

Lenei o se tasi o sili ona masani faʻatonuga feaveaʻi i le lalolagi atoa o WhatsApp. Ae ui i lea, o lona lauiloa lauiloa e ono pa'ū tele i luga ole tele o mafuaaga. O se tasi o i latou o le Google ua atiaeina se komepiuta lomiga o lana avefeau ma tuʻuina atu mo le faʻaaogaina lautele.

Mataupu

  • Le avefeau fou tuai
  • WhatsApp fasioti tagata
  • Fegalegaleaiga ma WhatsApp

Le avefeau fou tuai

E tele tagata Initaneti ua leva ona fesoʻotaʻi ma le malosi o ala mai i le apalai a le kamupani Amerika o Google, ua faaigoaina o le Android Messages. Talu ai nei lava, na lauiloa o le kamupani fuafua e faʻafou ma faʻafouina ma liliu atu i le atoa-faʻasalalau fesoʻotaʻiga faʻatulagaina igoa Android Chat.

-

O lenei avefeau o le a maua uma le lelei o WhatsApp ma Viber, ae ala mai i ai oe e mafai ona faʻaliliu faila ma fesoʻotaʻi e ala i leo, faʻapea foi ma le faia o isi gaioiga e faitau afe tagata e faʻaaoga i aso taʻitasi.

WhatsApp fasioti tagata

I le aso 18 Iuni, 2018, na faʻalauiloa ai e le kamupani se suiga fou i Android Messages, ona o le igoa lea na faʻaigoa o le "killer." E faʻatagaina tagata taʻitasi e tatala savali mai le talosaga tuusao i luga o le lau o lana komepiuta.

Ina ia faia lea mea, na ona tatala se itulau faʻapitoa ma le QR code i soʻo se mea e faigofie ai le browser i lau PC. A maeʻa, e tatau ona e aumaia se telefoni ma le mea pueata ua ki ma ave se ata. Afai ua le mafai ona e faia lea mea, faʻafou le apalai i luga o le telefoni i le faʻamatalaga fou ma toe fai le taotoga. A e le maua i lau telefoni, faʻapipiʻi mai i le Google Play.

-

Afai e sologa lelei mea uma, o feʻau uma na e lafoina mai lau telefoni poto o le a faʻaalia i luga o le siaki. O se galuega faʻafaigofie o le a faigofie tele mo i latou e masani ona i ai le lafoina o le tele o faʻamatalaga.

I totonu o ni nai masina, Google fuafua e toe faafou le tusi talosaga seia oo ina tatala ai se atoa-avefeau avefeau ma uma galuega.

-

Fegalegaleaiga ma WhatsApp

E le mafai ona fai atu ma le manino pe o le avefeau fou o le a tuleia le lauiloa WhatsApp mai le maketi. E oʻo mai i le taimi nei, e iai ona masei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni masini faʻailoaina mo faʻamaumauga i le polokalama. O lona uiga o faamatalaga uma e le faalauaiteleina e teuina i luga o le kamupani tatala matata ma e mafai ona lafoina i sui o le malo i luga ole talosaga. I se faʻaopopoga, tagata e mafai ona tuʻuina atu pili faʻatulagaina o pili faʻamaumauga i soʻo se minute, ma le faʻaaogaina o se avefeau o le a avea ma mea e le aoga.

Google Play e mautinoa lava taumafai e faʻaleleia atili a matou feau sipela mai se mamao. Ae pe o le a ia manumalo i le sili atu WhatsApp i lenei, o le a tatou mauaina i ni nai masina.

Pin
Send
Share
Send