Microsoft tuu tagata Windows 7 ma PC tuai e aunoa ma toe faʻafou

Pin
Send
Share
Send

O le Windows 7 faʻagaioia faiga faʻamatuʻuina atu i le 2009 o le a faʻaauau pea ona maua faʻafouga seʻia oʻo i le 2020, ae naʻo tagata e iai a latou fou PCs e mafai ona faʻapipiʻiina i latou. Tagata faaaoga o komepiuta e faʻavae i luga o masini tuai nai lo Intel Pentium 4 o le a tatau ona faamalieina i faʻafouga o iai nei, e tusa ai ma ComputerWorld.

E leʻi faʻalauiloaina e Microsoft le faʻamutaina o le lagolago mo PC ua tuai, ae o lenei o se taumafaiga e faʻapipiʻi ni fou fou i latou e tau atu i se mea sese. Le faʻafitauli, e pei ona aliaʻe mai, o se seti o le gaosi faʻatonu SSE2, e manaʻomia mo le fou "patches", ae e le lagolagoina e le tuai prosesor.

I le amataga, matou faʻamanatu o Microsoft na faasa ona tagata faigaluega e tali fesili mai i tagata asiasi i le tekonolosi lagolago forum e uiga i le Windows 7, 8.1 ma 8.1 RT, o loʻo i ai le Ofisa o loʻo i ai ma le Internet Explorer 10. Mai le taimi nei, e tatau i tagata o loʻo latou sailia ni fofo i faʻafitauli ua aliaʻe mai i lenei polokalame.

Pin
Send
Share
Send