Fausia o le EmbroBox 2.0.1.77

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻomia e suʻe se ata e leʻo iai i mekasini, ona e mafai ai lea ona e faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa. I le tala lea, tatou vaʻai atu i se tasi o nei EmbroBox polokalame. O le a fesoasoani e fausiaina se embroidery mamanu faigofie ma vave e mafai. Tatou amata i le toe iloiloga.

Kalibrasi o le lumanai ata

O le faʻavasegaina faʻatinoina faʻatinoina faʻaaogaina le faʻaaogaina i totonu o le taulaitu. O le tagata faʻaaoga e naʻo le mea e manaʻomia ai e faʻamatalaina mea talafeagai. Muamua e tatau ona e faʻailoa mai le aofaʻi o gagau o le filo faʻaaogaina mo le embroidery. Ile lumanaʻi, e aoga lenei faʻamatalaga ile taimi o le fuafuaina o le aofaʻi o mea faʻaaoga.

O le isi laasaga o le faʻailoa lea o sela tapoleni i se mamao patino. O le faamatalaga ua faʻaogaina o le a faʻaaogaina i le taimi o le faia o se kopi o le download ata. Tau lava o le faitauina o sela ma tusi i se laina.

A e faʻailoaina le umi o filo i le tasi skein, o le a faʻaalia e EmbroBox faʻamatalaga i le aofaʻi o sene na faʻaogaina i le poloketi. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻailoaina mai le tau o le sikaini e iloilo ai tupe totogi.

O le laasaga mulimuli o le fuafuaina lea o le fausaga o le tisu. E tatau ona e mulimulitaʻia faʻatonuga a le taulaitu - faʻapipiʻi le tapoleni i le mataitu mata ma faʻatusatusa ma le on-screen filifiliga, suia lona tele. A maea le faʻavasegaina, fetaomi Faia ma tufa le ata.

Faʻaliliuga o ata

Le ata e le mafai ona aofia ai sili atu nai lo 256 eseese paolo, o lea e te manaʻomia le faia o ni faʻaopoopoga faʻatulagaina. O le tagata faʻaaogaina ua musuia e filifili se palaka, numera o lanu ma le ituaiga o puaʻoa. O le ata muamua o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale, ma le faʻaiuga mulimuli mo le faʻatusatusaina o suiga o loʻo faʻaalia i le itu taumatau.

Avanoa Maualuga

Ina ua uma kalibration, tagata ulufale ulufale i le faatonu. E aofia ai ma nisi vaega. O le ata lava o loʻo faʻaalia i le pito i luga, o se iugafono suiga ma vaʻaiga i le faʻasologa mulimuli o loʻo avanoa. Lalo o se laulau ma filo ma lanu, e aoga lea pe a fai e te manaʻomia e suia nisi o auiliiliga o sulugia. I se faʻaopopoga, e i ai le tele o ituaiga o tapoleni, o le a manaʻomia ona e filifilia le sili ona talafeagai.

Valivali laulau faatonu

Afai i le taimi o faʻavasega faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga e te le o faʻamalieina ma lanu masani ma ata, i le faatonu e mafai ona e alu i le laulau lanu e suia ai le manaʻomia i ai iina. E le gata i lea, faʻaopopo lau oe lava lanu i le paleti o loʻo avanoa.

Lolomiina o se sui mamanu

Ae naʻo le lolomiina o le poloketi na maeʻa. Alu i le faʻamatalaga talafeagai e faʻatonutonu ai lolomi tulaga E faʻailoa le tele o le laupepa, o lona faʻasino i ai, o mea e fai i ai, ma tusitusiga e faʻaaoga, pe a tatau ai.

Lelei

  • Gagana Lusia;
  • Buʻaina-faʻavasega suʻesuʻe faʻapitoa;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Maua fua.

Le atoatoa

I le taimi o suʻega o le polokalame, e leai ni mea sese na maua.

EmbroBox o se faigofie polokalama leai se totogi e mafai ai ona e fatufatu, seti ma lolomi embroidery mamanu. Lelei mo latou e le mafai ona maua se ata talafeagai i mekasini ma tusi.

Sii mai EmbroBox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fatuina o mamanu mo le kisi Faigofie ata Mamanu na faia STOIK Stitch Foafoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le faigofie EmbroBox polokalame ua mamanuina ina ia mafai e tagata faaaoga ona liliu soʻo se ata i se embroidery mamanu vave ma faigofie e mafai ai. O le polokalama e maua ai le tomai e faʻatonutonu le ata ma fetuunai le pale lanu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Sergey Gromov
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0.1.77

Pin
Send
Share
Send