O le a le mea e fai pe a fai e leai se Wi-Fi i luga o le Windows 10 laptop

Pin
Send
Share
Send


O nisi taimi e ona ni tamaʻi komipiuta feaveaʻi o le Windows 10 o loʻo fetaiai ma se mea le fiafia i ai - e le mafai ona fesoʻotaʻi ma le Wi-Fi, e oʻo lava i le laina o loʻo i totonu o le fata e leiloa. Sei o tatou vaʻai pe aisea e tupu ai lenei mea ma pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli.

Aisea e leiloa ai le Wi-Fi

I luga o le Windows 10 (ma i isi faiga faʻatinoina o lenei aiga), ua mou atu Wi-Fi mo le lua mafuaʻaga - o le solia o le avetaavale tulaga poʻo se mea faigata masini ma le mea faʻatatau. O lona uiga, e le tele ni auala mo le fofoina o lenei faʻaletonu.

Metotia 1: Toe tuʻi le avetaavale avetaavale

O le muamua auala e tatau ona faʻaogaina pe a fai o le Wi-Fi e mou atu, o le toe tuʻuese le uaea komepiuta.

Faitau atili: Tikia ma faʻapipiʻi le avetaavale mo le Wi-Fi

Afai e te le iloa le faʻataʻitaʻiga tonu o le fetuunai, ae ona o se faʻafitauli, ua i totonu Pule Pule faaalia e faigofie "Network Controller" pe Masini e le iloa, e mafai ona e fuafuaina le gaosiaina ma le aofia ai i le laina i le faʻaaogaina o ID meafaigaluega. O le a lea ma pe faʻafefea ona faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina i se eseʻese taiala.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina avetaʻavale e le ID ID

Metotia 2: Toe faʻasolo i le mea e toe faʻafoʻi ai

Afai na faʻafuaseʻi ona tupu le faʻafitauli ma na vave amata ona foia e le tagata, e mafai ona e faʻaogaina le rollback i le mea e toe faʻaleleia ai: le mafuaʻaga o le faʻafitauli atonu o suiga ia o le a soloia ona o le amataina o lenei faʻasologa.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga se mea e toe faʻaolaina mai le Windows 10

Faiga 3: Toe setiina le faiga ile fale gaosi auala

O nisi taimi o le faʻamatala o faʻafitauli e tupu ona o le faʻaputuputuina o mea sese i totonu o le polokalama. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, toe tuʻuina mai le OS i se tulaga o le a avea ma soʻona toʻotoʻo se faʻaiuga, ma e tatau ona e muaʻi taumafai e toe setiina tulaga.

  1. Valaau "Filifiliga" auala 'alo auala "Manumalo + aʻu", ma faʻaaoga le aitema Faʻafouga ma le Puipuiga.
  2. Alu i le faʻailoga tusi "Toe faaolaina"lea e maua ai le faʻamau "Amata", ma kiliki i luga.
  3. Filifili le ituaiga o tagata e faʻaaoga faʻamaumauga. Filifiliga "Sefe aʻu faila" e le tapeina tagata faaaoga faila ma polokalame, ma mo aso nei faamoemoega o le a lava.
  4. Ina ia amata le toe setiina taualumaga, fetaomi le faamau "Fale gaosi". I le faʻagasologa, o le komipiuta o le a toe amataina i le tele o taimi - aua le popole, o se vaega lea o taualumaga.

Afai o faʻafitauli i le Wi-Fi adapter na tupu ona o mea sese polokalama, o le filifiliga i le toe setiina o le masini ile fale gaosi tulaga e tatau ona fesoasoani.

Metotia 4: Sui le mea faʻatatau

I nisi o tulaga, e le mafai ona faʻapipiʻi le dongle avetaʻavale mo fesoʻotaʻiga uaealesi (mea sese o loʻo tupu i le tasi tulaga poʻo se isi), ma o le toe setiina le faiga i fale gaosi tulaga e le aumaia ni faʻaiuga. E naʻo le tasi mea - o mea faʻafitauli. Latou te le faʻapea o latou ua motusia le fetuunaiga - e mafai lava i le taimi o le faʻapipiʻiina mo auaunaga auaunaga, na faigofie ona vavaeina le masini ma e le faʻapipiʻi toe i totonu. O lea la, ia mautinoa e siaki le tulaga fesoʻotaʻiga o lenei vaega ma le motherboard.

Afai o loʻo iai le fesoʻotaiga, e mautinoa lava e i ai le faʻafitauli i le mea sese masini mo le fesoʻotaʻi atu i upega, ma e le mafai ona e faia e aunoa ma lona sui. I le avea ai o se fofo le tumau, e mafai ona e faʻaogaina se dongle fafo e fesoʻotaʻi e ala ile USB.

Faaiuga

O le leiloa o Wi-Fi i luga o se komepiuta ma Windows 10 e tupu mo polokalama poʻo mea faʻatino mafuaʻaga. A o faʻataʻitaʻi faʻaalia, o le mea mulimuli e sili ona taatele.

Pin
Send
Share
Send