Ole Undertale creator e faʻasaolotoina le teaser mo lana fou taʻaloga

Pin
Send
Share
Send

E ala i le valaʻaulia gamers e auai i le suʻesuʻega.

I nai aso talu ai, i luga o le Twitter tala o le taʻaloga Undertale, tatala mai i le tolu tausaga talu ai e le indie developer Toby Fox, na aliali mai ai se sootaga i luga o le deltarune.com, lea e valaʻaulia tagata asiasi e download se tagata faʻapipiʻi ma le ulutala SURVEY_PROGRAM ("Polokalama mo le pasia o le suʻesuʻega").

Ina ua maeʻa ona faʻatuina le polokalame lea, e muamua lava ona pasia e le tagata, se suʻesuʻega laititi, ae maua le avanoa e alu ai i le mataupu muamua o se taʻaloga fou e faia i lalo o le igoa muamua Deltarune - o le anagram to Undertale, o le prequel e foliga mai, o lenei taʻaloga.

O i latou na faʻatuina Deltarune vaʻaia se mea o loʻo i totonu o le uninstaller: faʻatasi ai ma taʻaloga faila, o isi faila uma o loʻo i ai i totonu o le faila e tasi ma le uninstaller ua tapunia. O Toby Fox lava ia na ia faʻaalia mulimuli ane le i ai o lenei faʻafitauli ma fautuaina e aua le faʻaaogaina o le polokalama aveese.

E leai se isi faʻamatalaga e uiga i Deltarune seʻi vagana le faʻataʻitaʻiga (poʻo se tasi fai mai, faʻataʻitaʻiga) i le taimi nei.

Pin
Send
Share
Send