Sui le gagana i luga o le iPhone

Pin
Send
Share
Send

O le gagana o le system ma le keyboard pe a e tusia ni feau o se mea taua tele pe a galulue ma le masini. O le mafuaʻaga lea ua ofoina atu ai e iPhone i lona tagata le lisi tele o gagana lagolagoina i le faʻatulagaga.

Sui le gagana

O le suiga faagasologa e le ese mai luga iPhone eseese ituaiga, o lea e mafai e soʻo se tagata faʻaoga ona faʻaopopo seisi keyboard keyboard i le lisi pe suia atoa le faiga gagana.

Gagana gagana

Ina ua uma ona suia le gagana faʻaalia i iOS i le iPhone, faiga faʻatonuga, talosaga, tulaga mea o le a i le gagana tonu na filifilia e le tagata. Ae ui i lea, aua nei galo pe a toe setiina uma faʻamaumauga mai se telefoni, e tatau ona e toe faʻatulagaina lea vaega.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatino le atoatoatoa le toe setiina o le iPhone

  1. Alu i le "Tulaga".
  2. Filifili se vaega "Faavae" i le lisi.
  3. Saili ma oʻomi i luga "Gagana ma le itulagi".
  4. Kiliki i luga IPhone Gagana.
  5. Filifili le talafeagai filifiliga, i la matou faʻataʻitaʻiga o le Igilisi, ma kiliki ai. Ia mautinoa o loʻo taʻuina le atigipusa. Kiliki Faia.
  6. Ina ua mavae lena, o le telefoni lava ia ofo atu e otometi suia le faiga gagana i le filifilia. Kiliki "Suia i le Igilisi".
  7. A maeʻa ona suia igoa o talosaga uma, faʻapea foi ma le faʻailoaina o igoa o le a faʻaalia i le gagana filifilia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le gagana i iTunes

Keyboard Gagana

Faʻafeiloaʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele poʻo sipai feʻaveaʻi, o le tagata masani e tatau ona sui i faʻapitoa gagana. E faʻafaigofieina lea e se vaega talafeagai mo le faʻaopopoina i latou i se vaega faʻapitoa. Laupapa.

  1. Alu i le faʻatulagaga o lau masini.
  2. Alu i le vaega "Faavae".
  3. Saili le aitema i le lisi Laupapa.
  4. Maua i luga Upusii.
  5. I le tulaga masani, o le ae maua Rusia ma Igilisi, faʻapea foi ma emoji.
  6. I le oomiina o le ki "Suiga", e mafai e le tagata faʻaumatia uma keyboard.
  7. Filifili "Keyboard fou ...".
  8. Saili se tasi i le lisi oi lalo. I la matou mataupu, matou te filifilia le faʻasologa Siamani.
  9. Tatou oi le tusi talosaga "Faʻamatalaga"e faʻataʻitaʻi le faʻaopopoina o le faʻatulagaga.
  10. E mafai ona fesuiaʻi le faʻatulagaga i auala e lua: i le uuina o le gagana faʻamau i le pito i lalo laupepa, filifili le manaʻo pe kiliki i ai seʻia oʻo i se faʻatulagaina talafeagai i luga o le lau. O le filifiliga lona lua e faigofie pe a i ai le tagata e faʻaogaina ni keyboard, i isi tulaga, e tatau ona e kiliki i luga o le ki i le tele o taimi, lea e tele le taimi.
  11. E pei ona outou silafia, o le keyboard na faʻaopopoina lelei.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le gagana ile Instagram

Talosaga tatala i se isi gagana

O nisi tagata e iai ni faʻafitauli i ni polokalama eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, agafesootai poʻo taʻaloga. A e galulue ma latou, e leʻo le Lusia, ae faʻaalia le Igilisi poo le Saina. Lenei e mafai ona faigofie ona faia i le nofoaga.

  1. Tamoe Laasaga 1-5 mai i luga o faatonuga.
  2. Fetaomi faamau "Suiga" i le pito i luga o le lau.
  3. Agai Lusia i le pito i luga o le lisi i le oomiina ma taofiofi le amio faʻapitoa ua faʻaalia i le ata. Polokalama uma o le a faʻaaogaina le gagana muamua latou te lagolagoina. O lona uiga, afai e faʻaliliuina le taʻaloga i le Lusia, ma o le a faalauiloa i luga o le telefonipoto i le Lusia. Afai e le lagolagoina le Lusia, o le a otometi ona suia le gagana i le isi i totonu o le lisi - i la matou mataupu, Igilisi. A uma ona sui, kiliki Faia.
  4. E mafai ona e vaʻaia le iʻuga i luga ole faʻataʻitaʻiga ole faʻaoga VKontakte, ole mea ua iai nei le laina Igilisi.

E ui i le mea moni e faapea o le iOS faiga e toe faafou pea, o gaioiga mo le suia o le gagana e le suia. E tupu lenei mea i "Gagana ma le itulagi" pe e Laupapa i le masini seti.

Pin
Send
Share
Send