Faʻafefea ona fai tupe i le Instagram

Pin
Send
Share
Send


Instagram e le na o se fesoʻotaʻiga lautele mo le lolomiga o ata ma vitio, ae o se tulaga aoga lelei mo le mauaina o tupe. O le aso o le a tatou mafaufau ai i le auala autu o le faʻaogaina o tupe maua i lenei faʻasalalauga.

E leai se faalilolilo o Instagram lauiloa پروفائل maua tupe lelei. Ioe, latou te leʻi maua se tele o tupe i le taimi lava, aua e tele naua taumafaiga ma taimi na faʻaalu i luga. O le aso nei, o loʻo iai se lautele lautele o filifiliga tupe maua i le Instagram, ae e tatau ona e filifilia le mea sili.

Auala e faia ai tupe i luga ole Instagram

Faapea o oe faatoa resitaraina ile Instagram. O le a le mea muamua e tatau ona e mafaufau iai? O le mea moni, pe faʻapefea ona faʻatagaina tagata faʻatau. Ina ia mafai ona tosina mai tagata fou i lau itulau, e tatau ona e auai i lona faʻalauiloaina, talu ai toetoe o auala uma o le mauaina o loʻo i ai i luga o Instagram, e faʻavae i luga o le tele o lau au maimoa.

Metotia 1: faʻatau atu au tautua

Tele pisinisi fai pisinisi latou te avatua a latou tautua e ala ile Instagram.

A iai sau mea e ofoina - ni au auaunaga tumaʻoti, oloa ma isi mea, ona faʻapea lea o Instagram o se tulaga lelei mo le faʻalauiloaina. O le faigofie auala e faʻamatala e uiga ia te oe lava o le tuu se faʻasalalauga.

Afai o le faʻasalalauga e maualuga lona tulaga lelei, ona faʻapea lea ma le maualuga maualuga e ono mafai ai ona tatou talanoa e uiga i le ulufale atu o tagata fou faʻaoga sili ona ono fiafia i lau ofo.

Metotia 2: Faʻasalalauga o Tupe Maua

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina se laupepa lauiloa itulau, i se taimi lata mai, o le a amata faʻafesoʻotaʻi le aufaasalalau ia oe, e masani ona ofoina lelei tupe mo le faʻalauiloaina o latou oloa ma auaunaga.

Afai o lau teugatupe e 10,000 pe sili atu "ola" tagata lesitala, e mafai ona faʻataʻitaʻi lau laki ma taumafai e faʻafesoʻotaʻi le faʻasalalauga oe lava - e te manaʻomia le lesitala i luga o se faʻasalalauga faʻapitoa faʻasalalauga, faia se tala ma se faʻamatalaga auiliili o lau faʻamatalaga i luga o le Instagram, ona e tuʻuina atu lea o se oe lava "toe amata" oe tagata faʻasalalau, pe naʻo le faʻatali mo latou e faʻafesoʻotaʻi atu oe.

I totonu o fesuiaiga sili ona lauiloa mo le sailia faʻasalalauga o le Adstamer, Sociate ma Plibber.

I lenei aso toetoe lava manuia faʻamanuiaga maua ai faʻasalalauga, ma le tau o faʻasalalauga faʻalagolago tele i le numera o au lesitala.

Metotia 3: tupe maua mai fiafia ma manatu

Le itiiti ifo filifiliga filifiliga e maua ai tupe i luga o le Instagram, ae ui i lea, e lelei atoatoa pe a le o ia te oe le tele o tagata lesitala ma e te le o se mea e faʻalauiloaina le talaaga.

O le mea taua o lou lesitala i luga o se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa e amata ai ona e sailia ni faʻatonuga, o latou e manaʻomia oe e te fiafia i ai, faʻaalia poʻo le toe fai i luga o le Instagram.

Tuʻuina i lenei metotia saʻo le aofaʻi o taumafaiga ma taimi, e mafai ona e maua pe a ma le 500 rubles i le aso, ae i le aluga o taimi, e le tatau ona e manatu e faʻateleina se tupe maua. I totonu o ia fesuiaiga, QComment ma VKTarget auaunaga e mafai ona iloga.

Metotia 4: faʻatau atu o ata

Talu ai o Instagram o le mea muamua lava, o se tautua lautele e faʻasalalau i le lolomiina o ata, o iina e mafai ai e tagata puʻeina ona maua a latou tagata faatau.

Afai o loʻo e faʻatinoina ata pue, ona e lolomiina au ata i luga o le Instagram ma faʻaola totoʻa lau faʻaaliga, oe o le a mafai ona maua ni tagata faʻatau oe e naunau e faʻatau sau galuega. O le mea moni, ina ia faʻaaogaina lenei metotia o tupe maua, e tatau ona e maua moni sili-lelei galuega faia i faʻapolofesa ata mea faigaluega.

Metotia 5: auai i polokalame vavalalata

Ole isi auala e maua ai se tupe I luga ole Instagram, e fetaui lelei mo tagata e faʻalauiloaina teuga tupe, e faʻapena foi i latou e le mafai ona mitamita ile faʻalogo e toʻatele.

O le mea taua, pe a e lesitala i luga o le upega tafailagi, e te mauaina se fesoʻotaʻiga faʻapitoa na e faʻapipiʻiina i lau Instagram. Afai o lau tagata lesitala, mulimulitaʻi i lenei soʻotaga, faia se faʻatauga o oloa poʻo auaunaga, ona e mauaina lea o le 30% o tupe maua mai le tau (o le pasene e ono eseese uma i luga ma lalo).

Afai e te filifili e auai i se polokalame vavalalata, o le auala mo au gaioiga o le a foliga faʻapena:

  1. Tusi i luga o se '' upega tafaʻilagi e ofoina atu se polokalame fesoasoani. E mafai ona e mauaina se "polokalame soofaatasi" pe i luga o se tulaga maʻoti aia, mo se faʻataʻitaʻiga Aviasales, poʻo ni lisi faʻapitoa o polokalama soofaatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, ActualTraffic ma AllPP.

    A lesitala, oe masani ona manaʻomia e taʻu mai se atotupe mai le faiga totogi Webmoney, Qiwi, PayPal po o Yandex.Money, lea o le a mulimuli ane maua tupe.

  2. Maua se fesoʻotaʻiga tulaga ese.
  3. Ia tufatufaina lelei le fesoʻotaʻiga ua maua i le Instagram. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina se faʻasalalauga faʻasalalau i luga o lau itulau ma ni tusitusiga matagofie matagofie, e aunoa ma le faʻagaloina e faʻapipiʻi se soʻotaga.
  4. Afai o le tagata e na ona mulimuli i lau soʻotaga, oe masani ona mauaina se tamai tuʻufaʻatasiga tipi. I le tulaga o le tagata e faia se faʻatau, o le ae mauaina le faʻatulagaina pasene o le faʻatau atu.

    I le taimi lava e tasi, afai na e faia le auai i polokalama faʻatasi, matou te fautuaina oe e te le faʻatapulaʻa oe i le Instagram naʻo, ae lolomi fesoʻotaʻiga i isi fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 6: galue i se talaaga luga Instagram

I aso nei, taʻutaʻua talaaga i luga ole Instagram e masani ona tautua e le toʻatele o tagata, aua e toetoe lava a le mafai i le tasi tagata ona faʻaaogaina tala, ia feololo ma faalauiloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono manaʻomia e le Instagram pule ile faʻatulagaina, o le a nafa ma le fatuina o mea, mamanuina o le talaaga, mataituina o manatu ma le aveeseina o mea e le tatau ai, faʻapea foi ma le tele o metotia faʻalauiloaina.

E mafai ona e mauaina ni fofo tutusa i le Instagram lava ia (faʻamatalaga e uiga i le tagata faigaluega manaʻomia e mafai ona maua i luga o le laupepa autu o le talaaga faʻamatalaga poʻo se tasi o le pou), i le VKontakte poʻo le vaega Facebook ma i feʻau eseese o fesuiaiga (FL.ru, Kwork, uJobs, etc.) .

Lagona le saoloto e tutoatasi ofoina au 'auʻaunaga i faʻamatalaga faʻapitoa - mo lenei e mautinoa lava e vaʻai i se faʻamau i luga o itulau pisinisi Fetaui, kiliki i luga o le a faʻaalia le numera telefoni poʻo tuatusi imeli.

O auala autu ia e maua ai tupe i Instagram. Afai e te faʻatulaʻia se sini e amata maua ai tupe i luga o Instagram, e tatau ona e onosaʻi, ona e manaʻomia le tele o le taimi e faʻaalu ai i luga o le faʻalauiloaina o lau talaaga faʻamatalaga ma le sailia o filifiliga mo tupe lelei. I soo se tulaga, afai e te le solomuli, o au tupe faʻaalu uma o le a toe totogiina i le tele o taimi i se taimi lata mai.

Pin
Send
Share
Send