Toe ki le Windows 10 aʻo taofia le laisene

Pin
Send
Share
Send


E tele tagata faaaoga o le Windows 10 sa tatau ona toe fai le komipiuta mo se tasi mafuaaga pe o le isi foi. O lenei auala e masani ona oʻo mai ma le leiloa o laisene ma le manaʻoga e toe faʻamautuina. I lenei mataupu o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faʻatumauina ai le faʻagaioiga tulaga pe a toe tuʻu mai le "tens".

Toe faapipiiina e aunoa ma le leiloa o laisene

I le Windows 10, e tolu mea faigaluega mo le foia o lenei galuega. O le muamua ma lona lua faʻatagaina oe e toe faʻafoi le faiga i lona tulaga muamua, ma le lona tolu - e faʻatino se faʻamamaina mama a o faʻatumauina le faatoaagaina.

Metotia 1: Fale gaosi Seti

O lenei metotia auala o le a aoga pe a fai o lau komipiuta poʻo le komipiuta sau ma faʻapipiʻiina "ten", ma e te leʻi toe tuʻuina oe lava. E lua auala: download se faʻapitoa aoga mai le upega tafaʻilagi aloaʻia ma tamoe i luga o lau PC pe faʻaaoga le tutusa mea ua fausia i totonu o le faʻafouga ma le vaega saogalemu.

Faitau atili: Toe setiina Windows 10 ile fale gaosi tulaga

Metotia 2: Uluai Setete

O lenei filifiliga e maua ai faʻaiʻuga tutusa ma le fale gaosi toe setiina. O le eseesega o le a fesoasoani tusa lava pe faʻapipiʻi le tino (pe toe tuʻu) e oe le lima. E i ai foi ni tulaga se lua iinei: o le muamua e aofia ai le taotoga i le tamoe "Windows", ma le lona lua - galue i se toe faaleleia siosiomaga.

Faitau atili: Toe faʻafoʻi le Windows 10 i lona tulaga muamua

Faiga 3: Mama Faʻamau

Atonu o le a le maua ai le auala muamua. O le mafuaʻaga mo lea mea o le toʻesea i le sisitema o faila o loʻo manaʻomia mo galuega faʻamatalaina o galuega. I se tulaga faapena, e tatau ona download le faʻapipiʻi ata mai le 'upega tafaʻilagi aloaia ma faʻapipiʻi lima. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o se mea faigaluega faʻapitoa.

  1. Tatou maua le leai ose flash taavale ma se maualuga o le itiiti ifo 8 GB ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta.
  2. Tatou te o atu i le download itulau ma kiliki le faʻamau faailoa i le ata i lalo.

    Alu i le Microsoft

  3. A uma le laʻuina i lalo o le a matou maua se faila ma le igoa "Ala ala MediaCreationTool1809.exe". Faʻamolemole ia matau o le faʻaaliga faʻaaliga 1809 i lau mataupu atonu e ese. I le taimi na tusia ai lenei mea, o le lomiga lata mai lea o le "sefulu." Tamoe le meafaigaluega e pei pule.

  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻatuina o le polokalama e maeʻa le tapenaga.

  5. I le faamalama ma tusitusiga o le laisene maliega, kiliki Talia.

  6. A maeʻa le isi sauniuniga pupuʻu, o le a faʻapipiʻi mai ia i matou e le tagata faʻapipiʻi mea matou te mananaʻo e fai. E i ai lua filifiliga: faʻaleleia pe fausia se faʻapipiʻi ala o faasalalauga. Muamua e le fetaui ma matou, talu ai pe a e filifilia, o le a tumau le faiga i le tulaga tuai, naʻo lata mai faʻafouga o le a faʻaopoopoina. Filifili le mea lona lua ma kiliki "Le isi".

  7. Matou te siakiina pe o faʻamatalaga faʻapitoa e talafeagai ma la matou polokalama. A le mafai, ona aveese loa lea o le tia latalata "Faʻaaoga tulaga fautuaina mo lenei komepiuta" ma filifili mea e manaʻomia i le lisi paʻu i lalo. A maeʻa seti, kiliki "Le isi".

    Vaai foi: Fuafua le loloto loloto o le faʻaaogaina Windows 10 OS

  8. Tuu le aitema "USB flash drive" galue malosi ma alu atili.

  9. Filifili le flash drive i le lisi ma alu i le puʻeina.

  10. O loʻo tatou faʻatali mo le faʻaiuga o le faʻagasologa. O lona umi e faʻalagolago i le saoasaoa o le Initaneti ma le faʻatinoga o le flash drive.

  11. A maeʻa fausia le faʻasalalauga faʻapipiʻi, e tatau ona e oso ese mai ai ma faʻapipiʻi le tino i le masani auala.

    Faitau atili: Pupuni 10 Faʻapipiʻi Taiala mai se USB Flash Drive poʻo Tisiki

O metotia uma o loʻo i luga o le a fesoasoani e fofo le faʻafitauli o le toe lalaga le system e aunoa ma se "laisene". Fautuaga atonu e le aoga pe a faʻamuta Windows i le faʻaaogaina o meafaigaluega pailate e aunoa ma se ki. Matou te talosia e le o lau mataupu lea, ma o le a lelei mea uma.

Pin
Send
Share
Send