Le sili sefulu multiplayer taaloga o le 2018

Pin
Send
Share
Send

E tusa lava pe o le a le poto ma le poto togafiti atamai atamai, o le tauva ma tagata moni sili atu sili ona manaia. O nisi o taʻaloga faaneionapo o loʻo faʻatulaga mo modes i luga ole laiga, aʻo isi e lagolagoina le multiplayer ina ia maeʻa loa se taʻaloga e tasi le au taʻaalo, e iai mea e tatau ona fai e le au taʻaʻalo. I le sefulu ma le lua masina talu ai, e tele galuega mananaia ua tatalaina, o le sili ona taʻutaʻua na i le pito i luga o le 10 sili multiplayer taʻaloga o le 2018.

Mataupu

  • Le auvaa 2
  • Soulcalibur vi
  • Paladins
  • Northgard tagata
  • Pausiga: Matagi Afa
  • Stonehearth
  • NBA 2K Taʻalo Taʻaloga 2
  • Aofai Taua Saga: Nofoaga o Britannia
  • Bio Inc. Togiolaina
  • Forza tafailagi 4

Le auvaa 2

Le Crew 2 poloketi o se taumafaiga lototele e fausia se MMO tuuga i le lalolagi matala. Faʻafiafia e le toʻatele o le ituaiga e fiafia i le taʻaloga, aua e matua fiafia ma faʻafiafia e tiʻetiʻe i nofoaga eseese e faʻamanatu i Amerika moni. Oe oe lava e saoloto e faʻatulaga tuuga, faʻatulaga auala ma tau mo le pito i luga i faʻatulagaina! Ata matagofie ma se numera tele o taugofie taʻavale o vasega eseese o se finauga malosi e faʻamalieina le poloketi.

O le faʻapauina o se taʻaloga e le masani ai, o lona luiina o ia i le tauvaga taʻavale

Soulcalibur vi

Iapani taua taʻaloga Soulcalibur ei ai se talaʻaga fiafia i tua atu. O le poloketi sa avea muamua ma ituaiga o fouvale i le ituaiga, e leiloa ai tulaga masani o taʻaloga ua talia ma faʻaalia ana fusuʻaga ma ni pisapisao ma nunchucks. O le vaega lona ono, lea na tilotilo i ai Geralt mai Rivia, fusuʻaga mo le tele o tagata fusuʻaga o le taua. O taua malosi aisa e foliga mai pea e ofoofogia! O le laina i luga ole laiga na faʻatumuina i tagata taʻalo o loʻo faʻamamaina o latou tomai ile tasi ma le isi ma maua ni tagata fiafia mai ia ituaiga faʻamaʻi mai luga o le mata.

E luʻiina e le aitu ia matai Asia katana

Paladins

O le tautotogo lea, na faʻatu ai e Steam se kalone o le taʻaloga Overwatch lauiloa - Paladins. O le taʻaloga ma masini na fai ma agavaʻa agaʻi i le MOV-shooter e leai se fiafia, ma e oʻo foʻi i ili o le lavea mai le Blizzard fiafia. Vaʻaiga ata, tele fesuiaʻiga o fesuiaiga, taua taua ma le tele o mataʻupu ma tulaga eseʻese - mea uma o Paladins, ua avea ma se tasi o sili sili ona lelei taʻaloga i luga ole laiga i lenei tausaga.

E ui lava e faʻalupeina tele le Paladins mai Overwatch, na faia lava faʻamalosi ma le alofa mo lana faʻataʻitaʻiga.

Northgard tagata

O taimi masani fuafuaga ua goto ifo i le le amanaiaina ... E foliga mai o aso nei toaitiiti tagata e fiafia i lenei ituaiga. Ae ui i lea, o le Northgard poloketi na avea ma sili ona manaia ma le lototele sui o le ituaiga, na mafai ai ona tuʻufaʻatasia e le gata o elemene o le masani faʻasologa masani taimi, ae na faʻatinoina le inisinia o le alofagia e le tele o Atunuʻu. Scandinavia sitaili ma le tele o faʻamatalaga i le aganuu a Vikings faia le taʻaloga faʻateleina atmosfera. Northgard o le sili sili fuafuaga i lenei tausaga ma tele tele multiplayer faiga.

O le tagata taʻalo o le a taʻitaʻia se tasi o kalapu fuafuaina, e taʻitasi o loʻo sailia se ituaiga o manumalo

Pausiga: Matagi Afa

O le vaega muamua o le Insurgency na ia tu ai o ia o se ogaoga e taʻi paʻu sikoa mo i latou e le fiafia tele i le fuainumera o Arma ma le inisinia o le tutusa Counter Strike. O le vaega fou Sandstorm tumau faamaoni i uluai feagaiga: tatou i ai i luma o tatou a hardcore au fana, lea tulafono lea "soo se tasi vaai i le fili muamua faatoilaloina" e masani ona aoga. O le multiplayer mode i le poloketi, o loʻo fai ma sui o le deathmatch.

Le moni o Insurgensy e mafai ona suʻeina mai mea uma mai le inisinia o gaioiga i le leo o fana.

Stonehearth

Multiplayer Cubism ua toe matagofie

Ua leva ona faʻaalia e le foliga moni le fausia o le vave ulufale i lenei tausaga. O le Stonehearth poloketi o se pusa oneone ma RPG elemene ma moni taimi. Tagata taaalo e tatau ona ola i tulaga faigata, toe fausia a latou nofoaga ma atiae. A oʻo muamua tagata nonofo i lou nuʻu, e tatau ona faʻamalieina o latou manaʻoga e ala i le faʻatuina o ni gaosiga ma faʻavasega faʻasologa. Moni, o le lalolagi i Stonehearth e le faʻaaloalo tele i tama taʻaalo, o lea o faʻafitauli faifai pea o le a faamalosia tagata gamers e faia ni faʻanatinati faʻaiuga e mafai ona oʻo atu ai i faʻamoemoega le taunuʻu.

NBA 2K Taʻalo Taʻaloga 2

I totonu o le sili multiplayer taaloga o le tausaga, o se taʻaloga faʻataʻitaʻi le mafai ona toilalo. Ole taimi nei e le o le FIFA poʻo le PES, ae o le taʻalo i luga o le upega tafaʻilagi NBA 2K Playgrounds 2. E faʻatautaia e le au taʻaalo taʻaloga pasiketipolo moni ma auai i le fausiaina o se taʻaloga moni. Matua faʻaletonu iloga, taupulepulega fua i lalo o le mama ma togi alofa mai le mamao alu faʻatalitali oe. E oʻo mai faʻatasi uma mea matagofie i ato taʻalo pasiketipolo i le kartish NBA 2K Playgrounds 2.

Ole togi ma luga togi e masani ai elemene gameplay. Classic lua-tulaga le toe fiafia i se tasi

Aofai Taua Saga: Nofoaga o Britannia

O le tino ola pea o taʻaloga Taua Taua o loʻo i ai pea i le initaneti laina. Fans o togafiti atamai ua leva ona tofotofoina e le tasi le isi 'au mo le malosi i le vaega fou o le ofoofogia o le 4X fuafuaga. Aofai Taua Saga: Nofoaga o Britannia tuʻufaʻatasia inisinia masani i luga o le faʻafanua lalolagi ma faʻatonuga tuʻusaʻo o le ami i luga o le malae. Oe uma e tatau ona mafaufau uma i luga o le tamaoaiga, atinaʻeina taulaga ma suʻesuʻega saienisi, ma ia e avea ma taʻitaʻi agavaa ma se faʻataʻitaʻiga moni mo au fitafita. O feteʻenaʻiga ma isi tama fusu i totonu o taua tele ma le mataina. A leai, i le Total War e le tupu.

Na faʻamataʻu foʻi ituaiga o taua a Peretania, e oʻo lava i tagata Roma

Bio Inc. Togiolaina

O se tasi o simulator sili ona mataʻina i lenei tausaga ma le lagolago mo multiplayer o le a faʻateia tagata taʻalo ma se manaia auala i le faʻatinoina o le taʻaloga. I le Bio Inc. Togiolaina e te taʻalo o se fomaʻi o loʻo taumafai e faʻailoa se gasegase o lona maʻi. I luga ole laiga i luga ole laiga, e tatau ona e togafitia le gasegase ile isi tagata taalo ma faʻaalia ni faʻailoga fou ole faʻamaʻi. I se isi itu, e mafai lava ona e tuʻuina le itu o le faʻamaʻi ma taumafai e tiaʻi le maʻi faʻaletonu i luga o le tulaga. O le filifiliga e a oe. E faigata tele le poloketi, ae i le taimi lava e tasi o vaisu!

Tau lava le le sauni mo lenei suʻega mo se iunivesete faafomai

Forza tafailagi 4

O le poloketi a ituaiga taʻaloga na tapunia le lisi o le sili taʻalo taʻaloga i lenei tausaga. O le Forza Horizon 4 o se tali lelei tele lea i tagata atiaeina le The Crew 2, oe na tatalaina lenei pito i luga. Le tuuga simulator i le matala lalolagi mafai ona manumalo loto o tagata fiafia o le ituaiga i luga o se tele, manaia nofoaga ma se mautu filifilia o taavale. Luga o le taʻavale, o le taʻaloga e ofoina atu e tauva ma isi tagata tuʻuga tamaloa ma faia le latou auala i le pito i luga o le togi. Eseese ituaiga o tuuga ma faʻaosoʻosiga tuning le a faʻamalamalamaina lou nofo i se tasi o sili tuʻuga taʻaloga o lenei tausaga.

Moni-Taimi avetaavale Faʻafitauli Online

Soʻo se taʻaloga i luga ole laiga e faʻamalosia le tagata taʻalo e foaʻi uma lona lelei ia ausia ai le manuia. Taʻamilosaga fou, taʻamilosaga fou uma, taʻitasi fou paʻu o se tulaga tulaga ese lea e te ono le maua pe a taʻalo e faʻatatau i faʻafoliga atamai. O nei taʻaloga o le a avatua ia te oe mea ofoofogia lagona ma toso oe i totonu o le tafailagi tafailagi mo se taimi umi.

Pin
Send
Share
Send