HyperCam 5.0.1802.09

Pin
Send
Share
Send


Vitio puʻeina o se galuega talafeagai peʻa faia aʻoaʻoga ata, faʻalauiloa mea, puʻea taʻaloga ausia, etc. Ina ia mafai ona puʻeina vitio mai se komepiuta mata, oe manaʻomia ni polokalama faʻapitoa, e aofia ai le HyperCam.

HyperCam o se lauiloa polokalama mo faʻamauina vitio o mea o loʻo tupu i luga o le komipiuta komepiuta ma alualu i luma foliga.

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi polokalama mo le pueina o vitio mai le komepiuta faʻamalama

Mata pueina

Afai e te manaʻomia e faʻamaumauga uma aano o le laupepa, ona e mafai loa lea ona alu i lenei faʻasologa i ni nai kiliki o le isumu ki.

Mata Puʻeina

Le faʻaogaina o le HyperCam faʻapitoa galuega, e mafai ona e tutoʻatasi tuʻutuʻuga tapulaʻa mo pueina vitiō ma faʻagasolo le faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina i le vaega manaʻomia o le lau i le taimi o fanaina.

Faamalama faamalama

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia e puʻeina mea o loʻo tupu na o se faʻamalama e tasi. Fetaomi le ki talafeagai, filifili le faʻamalama o loʻo faʻatino ai faʻamaumauga ma amata fanaina.

Faatulagaina ata vitio

HyperCam mafai ai ona e faʻailoa le faʻaiʻuga mulimuli o le a sefe ai le vitio. E fa ata faʻapitoa o le a ofoina atu i lau filifiliga: MP4 (faʻaletonu), AVI, WMV ma ASF.

Filifiliga Compression Algorithm

Vitio faʻamalosia o le a faʻaititia lava le tele o le vitio. O le polokalama e maua ai le lautele lautele o eseese faʻasologa, ma o loʻo i ai foi le gaioiga o le teteʻeina o faʻamalosi.

Leo tulaga

O se vavaeʻese vaega tuʻuina atu i le leo o le a faʻatagaina oe e faʻatulaga ni vaega eseese, amata mai le faila i le mea o le a faʻasaoina le leo, ma faʻaiʻu i le faʻasologa komepiuta.

Liliu pe tape le isumu isumu

Afai mo toleniga vitio, o se tulafono, oe manaʻomia se tikeri faʻailo kisi, ona mo isi vitio e mafai ona e teena. O lenei faʻatulagaina ua faʻatuina foʻi i totonu o le polokalame tapulaʻa.

Faʻatulagaina Hotkeys

Afai o le polokalame Fraps ua matou iloiloina ona faʻatagaina oe e puʻeina naʻo le faʻaauau vitio, i.e. afai e te le mafai ona malolo i le faʻagasologa, i HyperCam e mafai ona faʻataʻitaʻia ki vevela e nafa ma le taofi, taofi le puʻeina ma le faia o se ata mai le laupepa.

Itiiti faʻamalama

I le taimi o faʻamauina, o le faʻamalama polokalame o le a faʻaititia i se tamai laupepa o loʻo i totonu o le fata. A manaʻomia, e mafai ona suia le tulaga o lenei laulau e ala ile faʻatulagaina.

Leo pueina

I le faʻaopopoina o le puʻeina o ata mai le laupepa, e mafai ai e HyperKam ona puʻeina leo e ala i le masini faʻamau o loʻo fausia poʻo le masini.

Seti Faamaumauga o Leo

O puʻeina leo e mafai ona faia mai le masini faʻamalama e fesoʻotaʻi i le komepiuta, ma le komepiuta. A manaʻomia, o nei tapulaʻa e mafai ona tuʻufaʻatasia pe le atoatoa.

Lelei o HyperCam:

1. Manaia le fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Le lautele lautele o foliga, tuʻuina atu atoa galuega faʻamau ma pueina vitio mai se komipiuta mata;

3. Faʻavae i le polokalama e mafai ai ona e vave iloa faʻaaoga le polokalame.

Leaga ole HyperCam:

1. Faʻaleagaina fua faʻamatalaga. Ina ia faʻaalia uma foliga o le polokalama, pei o le faʻatapulaaina numera o faʻagaioiga, le leai o ni faʻailoga vai ma se igoa, ma isi, oe o le a manaʻomia e faʻatau le atoa lomiga.

HyperCam o se sili aoga gaioiga meafaigaluega mo pueina vitio mai le laupepa, faʻataga oe e faʻalaʻititi lelei le ata ma le leo. O le fua fua o le polokalame e lava mo le sologa lelei i galuega, ma e masani ona faʻafou e faʻaleleia atili le galuega.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o le HyperCam

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona fai se leo ile Bandicam Lotoa Ata Tifaga Faʻaputuga Malama Camstudio

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
HyperCam o se polokalama mo le puʻeina o ata i luga o se mataitu ma pueina ia i le lauiloa AVI foliga. E mafai ona faʻaogaina e fausia ai folasaga, toleniga lesona ma faʻataʻitaʻiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Hyperionics Tekonolosi
Tau: $ 30
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.0.1802.09

Pin
Send
Share
Send