Top Hard Drive gaosi oloa

Pin
Send
Share
Send

O lenei o nisi gaosiga o totonu totonu o hard drive e tauva i luga o le maketi i le taimi e tasi. Latou taʻitoʻatasi taumafai e tosina maia nisi tagata faʻaaogaina, e maofa ai i foliga faʻapitoa poʻo isi eseʻesega mai isi kamupani. Alu i totonu o se faleoloa faaletino poʻo luga o le initaneti, o le tagata faʻaaoga e feagai ma le faigata o le filifiliga o se malo malo. O le laina e aofia ai filifiliga mai le tele o kamupani ma le tau tutusa tau, lea e faʻaofi mai ai tagata le faʻaaogaina tagata faʻaaogaina i totonu o se faʻalavelave. Aso nei matou te fia talanoa e uiga i le sili ona lauiloa ma lelei gaosi oloa o totonu o le HDD, faʻamatala puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma fesoasoani ia te oe i le filifiliga.

Lauiloa gaosi oloa gaosi

Ma le isi, matou te talanoa e uiga i kamupani taʻitasi taitoatasi. O le a tatou iloiloina a latou lelei ma mea le lelei, faʻatusatusa tau ma le faʻamoemoeina o oloa. O le a tatou faʻatusatusaina na faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina mo le tuʻuina atu i se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi. Afai e te fiafia i le mataupu o fafo drive, siaki tatou isi tala i lenei autu, i le mea o le ae mauaina ai uma talafeagai manaʻoga mo le filifilia o ia meafaigaluega.

Faitau atili: Faʻamatalaga mo le filifilia o se fafo malo faigata

Sisifo Digital (WD)

Tatou amata la tatou tusitusiga ma se kamupani e igoa ia Western Digital. O lenei faʻailoga ua faʻamauina i Amerika, mai le mea na amata ai le gaosiga, peitaʻi ua faʻateleina le manaʻoga, ua tatalaina fale gaosi i Meleisia ma Thailand. Ole mea moni, e leʻi afaina ai le lelei o oloa, ae na faʻaitiitia le tau gaosi oloa, o lea la ua sili atu le taliaina o le tau o taʻavale mai lenei kamupani.

Ole ata autu ole WD o le i ai o le ono pulega faʻatonu, taʻitasi o loʻo faʻailo e lona lanu ma ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i nisi vaega. Faʻaaogaina masani le au faʻaaogaina e faʻalogo i le Blue seri faʻataʻitaʻiga, aua e lautele, e atoatoa mo ofisa ma taʻaloga fonotaga, ma e iai foi se tau talafeagai. E mafai ona e mauaina se auiliiliga faʻamatalaga o laina taʻitasi i la matou isi tusitusiga i le kilikiina ole fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: O le a le uiga o lanu o Western Digital hard drive?

Ae o isi foliga o WD hard drive, iinei e mautinoa le aoga e matauina le ituaiga o latou ata. E faia i se auala o le a matua faʻamalosiʻau ai masini i le tele o faʻamalosi ma isi faʻamalosi tino. O le ua faʻasaʻo i le poloka o maneta faʻapitoa e ala i se ufiufi, ae le o se vavae ese, e pei ona faia e isi tagata gaosi mea. O lenei nuʻu faʻateleina avanoa o le valevale ma le faʻaletonu pe a paʻi atu i le tino.

Seagate

Afai e te faʻatusatusaina Seagate ma faʻailoga muamua, e mafai ona e tusia se laina tutusa i laina. O le WD ei ai le Blue, lea e taua o le lautele, aʻo Seagate e iai BarraCuda. Latou te eseese i uiga na o le tasi vaega - faʻamatalaga faʻatulagaina fua faatatau. WD faamautinoa e mafai e le avetaavale ona saoasaoa i 126 MB / s, ma Seagate faʻailoa se saoasaoa o 210 MB / s, ae o tau mo lua taʻavale mo le 1 TB e toetoe lava tutusa. Isi faasologa - IronWolf ma SkyHawk - ua mamanuina e galulue ai i luga o sapalai ma i mea puʻeata vitio. O fale gaosi mo le gaosiga o avetaavale a lea tagata gaosi oloa o loʻo i Saina, Taialani ma Taiwan.

O le autu aoga o lenei kamupani o le galuega a le HDD i le cache faiga i ni tulaga. Faʻafetai i lenei, o faila uma ma faʻapipiʻi avega vave, tutusa lava le aoga i le faitauina o faʻamatalaga.

Vaʻai faʻapea: O le a le pu o loʻo i luga o le hard drive

Ua faʻaopoopoina foʻi le saoasaoa o le faʻagaoioiga ona o le faʻaaogaina o le lelei tele o faʻamaumauga ma ni ituaiga se lua ole manatua DRAM ma NAND. Peitai, e le o mea uma e lelei tele - e pei ona faʻamautinoa mai e le au faigaluega o nofoaga lauiloa tautua, o augatupulaga lata mai o le BarraCuda faasologa masani ona malolo ona o se vaivai mamanu. I se faʻaopopoga, polokalama a le mea e tupu ai se mea sese ma le faʻailoga LED: 000000CC i nisi tisiketi, o lona uiga o le masini microcode ua faʻaleagaina ma le tele o faʻaletonu foliga mai. Ona le toe faʻaalia mai le HDD i taimi uma faʻaalia i le BIOS, malulu ma isi faʻafitauli foliga mai.

Toshiba

Tele tagata faʻaaogaina ua mautinoa le faalogo i le TOSHIBA. Lenei o se tasi o sili ona tuai gaosi o faʻamalu, ua mauaina le lauiloa i totonu o tagata masani masani, talu ai o le tele o gaosia faʻataʻitaʻiga e faʻapitoa lava mo le faʻaaogaina fale ma, e tusa ai, maua se tau maualalo tau tusa lava pe faʻatusatusa i tauva.

O se tasi o ata sili ona lelei ua iloa HDWD105UZSVA. O loʻo i ai lona manatua o le 500 GB ma le saoasaoa o le fesiitaiina faʻamatalaga mai le cache i le RAM e oʻo i le 600 MB / s. O lenei o le filifiliga sili mo le maualalo-paketi komepiuta. Ua fautuaina le au tausi tusi e vaai totoʻa ile AL14SEB030N. E ui o loʻo i ai se tulaga o 300 GB, ae ui i lea, o le spindle saosaoa iinei o 10,500 rpm, ma le faʻaopoa voluma o 128 MB. O se sili filifiliga o le 2.5 "hard drive.

A o faʻaalia mai suʻega, o uili a TOSHIBA e seasea malepe ma e masani lava ona o le masani ai ole ofu. I le aluga o taimi, o le suauʻu gaʻoa faʻafefe, ma pei ona outou iloa, o le faʻasolosolo faʻateleina i le feteʻenaʻi e le taitai atu ai i se mea lelei - o loʻo i ai burrs i le lima, o se faʻaiuga lea o le faʻamutaina le toe masiʻi. O le umi o le ola tautua e iʻu ai i le faiaina o le afi afi, lea e iʻu ai ina le mafai ona toe maua mai ni faʻamaumauga. O le mea lea, matou te faaiʻuina ai o le TOSHIBA drives e umi le umi e aunoa ma se mea le lelei, ae i le maeʻa o nai tausaga o galuega galue, e aoga le mafaufau i se faʻafouga.

Hitachi

Ua avea pea HITACHI ma se tasi o taʻitaʻi sili gaosi i totonu o mea e teu ai. Latou gaosia faʻataʻitaʻiga mo komepiuta komipiuta masani ma komipiuta feaveaʻi, komipiuta. Ole tau ole tau ma mea faʻapitoa o uiga taʻitasi e eseese foʻi, ina ia mafai e tagata taʻitasi ona faigofie ona filifili le filifiliga talafeagai mo latou manaʻoga. O le tagata e faia faʻatuatuaina avanoa mo i latou e galulue ma le tele o numera o faʻamaumauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le HE10 0F27457 faʻataʻitaʻiga e iai le gafatia e pei o le 8 TB ma e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o lou fale PC ma le server.

E i ai se igoa lelei o HITACHI mo le fausia lelei: faʻaletonu gaosi poʻo le le lelei fale na seasea, toetoe lava leai se pule faʻasea na faafitauli. Sese e masani ona mafua mai i gaioiga faaletino i le itu o le tagata faʻaaoga. O le mea lea, e toatele e manatu o uili mai lenei kamupani o le sili ona lelei i le tumau, ma le tau e ogatasi ma le lelei o oloa.

Samsung

I le taimi muamua, na auai foi Samsung i le gaosiga o HDD, peitaʻi, toe foi i le 2011, Seagate faʻatau uma atu aseta ma o lea ua ia te ia vaega hard drive. Afai tatou te amanaia le tuai faʻataʻitaʻiga, o loʻo gaosia lava e Samsung, e mafai ona faʻatusatusa latou ma le TOSHIBA i tulaga o mea faʻatekinisi ma masani ona motusia. O lenei faʻatasi Samsung HDD ua naʻo Seagate.

O lenei ua e iloa faʻamatalaga o le pito i luga lima gaosi o totonu malo faigata. Lenei aso, ua matou pasia le faʻagaioia vevela o mea taʻitasi, pei o isi a matou mea ua tuʻuina atu mo lenei mataupu, ia e mafai ona e faʻamasani oe lava ia.

Faitau atili: Faʻagaioia vevela o tagata gaosi eseese o faigata malo

Pin
Send
Share
Send