Ulufale ulufale emoji i le Windows 10 ma e uiga i le faʻamaloloina o le emoji panel

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o emoji (le tele o emoticons ma ata) i luga o le Android ma le iPhone, ua leva ona faʻavasega tagata uma, talu ai o lenei vaega o le keyboard. Peitai, e le o tagata uma iloa o le Windows 10 o loʻo iai le tomai e vave suʻe ma ulufale ai i le saʻo emoji mataitusi i soʻo se polokalame, ae le naʻo luga o ala o faasalalauga lautele i le kiliki i luga ole "ataata".

I lenei tusi lesona, e i ai auala e 2 e ulufale ai i ia ituaiga i totonu o le Windows 10, faʻapea foi ma le auala e tape ai le emoji panel pe a fai e te le manaʻomia ma faʻalavelave i lau galuega.

Faʻaogaina Emoji i le Windows 10

I le Windows 10 o faʻamatalaga lata mai, e i ai le keyboard keyboard, e ala i le kiliki i luga o le emoji panel tatalaina, e tusa lava po o le a le polokalama o loʻo e i ai:

  1. Fetaomi ki Manumalo +. pe Manumalo +; (Win o le ki lea i le Windows logo, ma o le togi o le ki lea o le mataitusi U e masani ona maua i luga o le ki Cyrillic, o le faʻa o le ki o le mea o loo i ai le mataitusi G).
  2. E tatalaina le emoji panel, i le mea e mafai ai ona e filifilia le manaʻomia (i le pito i lalo o le laupepa e iai laupepa mo le fesuiaiga i le va o vaega).
  3. E te le tau filifilia se faʻailoga i le lima, naʻo le amata ona tusia se upu (faʻapitoa i le Lusia ma le Igilisi) ma naʻo emoji talafeagai o le a tumau pea i le lisi.
  4. Ina ia faʻaofiina se emoji, na o le kiliki i luga o le mea e manaʻomia ma le isumu. Afai e te ulufale i se upu mo le suʻesuʻega, o le a suia i se aikona; afai e te filifilia ai, le faʻailoga o le a aliali mai i le nofoaga o le sao masoa.

Ou te manatu e mafai e soʻo se tasi ona faʻatautaia nei galuega faigofie, ma e mafai ona e faʻaogaina le avanoa i le faʻamaumauga ma i fesoʻotaʻiga i luga o upega tafailagi, ma pe a lafoina i Instagram mai se komupiuta (mo nisi mafuaʻaga, o nei emoticons e masani lava ona vaʻaia ai iina).

E itiiti lava seti na o le komiti, e mafai ona e mauaina i le Faʻatulagaga (Win + I ki) - Masini - Ulufale - Faʻaopoopo seti keyboard.

Pau lava mea e mafai ona suia i le amio o le tapeina "Aua le tapunia le laupepa otometi pe a uma ona ulufale i le emoji" ina ia tapunia.

Ulufale i le emoji faʻaaoga le keyboard tago

O le isi auala e ulufale ai i le emoji mataitusi o le faʻaaogaina lea o le paʻi keyboard. O lana ata o loʻo faʻaalia lea i le vaega o le faʻaliga i le taumatau pito i lalo Afai e le o iai, kiliki i soo se mea i totonu o le nota eria (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le uati) ma siaki le "Show touch keyboard keyboard" filifiliga.

Tatala le pa ki keyboard, o le ae vaʻaia se faʻamau ma se ataata i le pito i lalo, lea e tatalaina le emoji mataitusi e mafai ona e filifilia.

Faʻafefea ona faʻamalolo le vaega emoji

O nisi tagata e le manaʻomia le panel emoji, ma o lenei ua laga ai se faʻafitauli. I luma o le Windows 10 version 1809, sa mafai ona faʻamuta lenei laupepa, pe i ai, o le keyboard auala e faʻaigoaina ai:

  1. Fetaomi Win + R, ulufale faʻamaoni i le Run window ma fetaomi Enter.
  2. I le lesitala faatonu e tatala, alu i le vaega
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft  Input  Faʻatulagaina
  3. Suia tulaga taua Faʻamautuina le EnableExpressiveInputShellHotkey i le 0 (pe a fai e leai se faʻatusatusaina, fatu se DWORD32 faʻatulagaina ma lenei igoa ma faʻatulaga le taua i le 0).
  4. Fai tutusa i vaega
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft  Input  Settings  proc_1  loc_0409  im_1 HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft  Input  Settings  proc_1  loc_0419  im_1
  5. Toe fai le komipiuta.

I le faʻamatalaga lata mai, o lenei faʻamasinoga e toesea, faʻaopopo e le afaina ai se mea, ma soʻo se faʻaletonu ma isi tulaga faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga ma le sailia o se fofo e leʻi taʻitaʻia aʻu i se mea. Tweakers, pei foi o Winaero Tweaker, e le i galue i le vaega lea (e ui lava o loʻo iai se mea e faʻaliliu i le panel Emoji, e galue ma le tutusa numera faʻamaumauga).

O le iʻuga, e leai saʻu tali mo le fou o le Windows 10, seʻi vagana ai le faʻamaloloina uma o ufiufi a le keyboard o loʻo faʻaogaina le Win (vaʻai le Faʻafea e faʻamuta le ki a Windows), ae ou te le manaʻo i lenei mea. A iai sau vaifofo ma faʻasoa atu i faʻamatalaga, ou te faafetai.

Pin
Send
Share
Send