Troubleshoot mea sese 192 i luga o le Google Play Faleoloa

Pin
Send
Share
Send

Fausia i totonu o tusi pasi telefoni ma potu faʻamaonia o loʻo tamoe Android Google Play Faleoloa, paga lea e tele tagata faʻaaoga e le masani ona galulue. O nisi taimi i le faʻagasologa o le faʻaogaina o oe e mafai ona fetaiai ma ituaiga uma o faʻafitauli. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le aveeseina o se tasi - o le e o faatasi ma se faʻasilasilaga "Error code: 192".

Mafuaʻaga ma filifiliga mo le faʻasaʻoina o mea sese 192

"Le mafai ona utaina / faʻafou le apalai. Faʻaletonu numera: 192" - o le mea tonu lea e pei o se faʻamatalaga atoa o le faʻafitauli foliga mai, o le vaifofo o le a tatou tagofia atili. O le mafuaaga o lona alualu i luma e faigofie tele, ma e aofia ai i le leai o se avanoa avanoa i luga o le taʻavale a le masini feaveaʻi. Sei o tatou auiliiliina auiliili mea e manaʻomia ona fai e faʻasaʻo ai lenei faʻaletonu le talafeagai.

Tagaʻi foʻi: Auala e faʻaaoga ai le Google Play Faleoloa

Metotia 1: Faʻasaʻoloto avanoa teuina

Talu ona tatou iloa le mafuaʻaga o le 192 mea sese, tatou amata i le sili ona manino - o le a tatou faʻasaʻolotoina avanoa i totonu ma / poʻo fafo manatua o le masini Android, fuafua i le mea e fai ai le faʻapipiʻi. E manaʻomia le faʻagaioio lea tulaga i se tulaga atoatoa, i ni laasaga.

  1. Aveese le le aoga talosaga ma taʻaloga, pe a fai e i ai, aveʻesea faʻamatalaga e le talafeagai ma faila multimedia.

    Faitau atili: Aveesea apalai ile masini Android
  2. Ave ese le ole system ma le apalai cache.

    Faitau atili: Faʻamamaina cache i le Android OS
  3. Fufulu le Android mai "lapisi".

    Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻu avanoa i luga ole Android
  4. I se faʻaopopoga, a faʻapea o loʻo faʻaaogaina se kata manatua i luga o le telefonipoto poʻo le komipiuta ma faʻapipiʻi luga o loʻo i ai, e aoga le taumafai e fesuiaʻi lenei faʻasologa i se taʻavale i totonu. Afai o le faʻatulagaina e faia tuusaʻo i luga o masini, e tatau ona e nofo i le isi itu - "auina" ia to microSD.

    Nisi faʻamatalaga:
    Faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi talosaga i se kalama
    Suia fafo ma totonu manatua i luga ole Android

    A maeʻa ona e mautinoa o loʻo lava le avanoa avanoa i luga o le taʻavale a lau masini feaveaʻi, alu i le Google Play Faleoloa ma toe tuʻu mai (pe faʻafou) le faʻaputuga poʻo le taʻaloga na fetaiaʻi ma le mea sese 192. Afai e tumau pea le faʻaauau, ia e alu i le isi filifiliga e foia ai.

Metotia 2: Faʻamama Play Faleoloa faʻamatalaga

Talu ai o le faʻafitauli o loʻo matou mafaufauina o loʻo tupu i luga o le tulaga o faleoloa o le faleoloa, faʻaopopo atu i le faʻasaʻolotoina o avanoa i le Android masini manatua, e aoga le faʻamamaina o le Market Play cache ma tape faʻamaumauga na aoina i le taimi o lona faʻaaogaina.

  1. Tatala "Tulaga" ma e alu i le vaega "Talosaga ma faasilasilaga" (o le igoa e ono eseese laʻititi ma e faʻalagolago i le lomiga o loʻo iai le Android), ona tatala lea o le lisi o faʻapipiʻi uma talosaga.
  2. Saili le Google Play Faleoloa i luga o lenei lisi, tata i luga e alu ai i le itulau "E uiga i le tusi talosaga".

    Tatala vaega "Mea teu" ma kiliki i faamau taitasi-tasi Tapē le Cache ma le Tapē faʻamaumauga.

  3. Faʻamautu ou mafaufauga i le pop-up window, ona taumafai lea e faʻapipiʻi pe toe faʻafou le apalai. O se mea sese i le code 192 e foliga mai e le toe faalavelave ia te oe.

  4. Fufulu le cache ma le faʻamatalaga mai le Google Play Maketi e fesoasoani e aveesea le tele o faʻafitauli masani i lana galuega.

    Silasila foʻi: Faʻaletonu le faʻailoga numera 504 i le Google Play Store

Metotia 3: Uninstall Play Fale Faʻafou

Afai o le tapeina o le cache ma faʻamaumauga e le fesoasoani e aveese le 192 mea sese, o le a tatau ona e galue e sili atu radically - aveese Google Play Maketi faʻafouina, o lona uiga, toe faafoi i le muamua lomiga. Le faia o lenei:

  1. Toe fai laasaga 1-2 o le metotia muamua ma toe foi i le itulau "E uiga i le tusi talosaga".
  2. Kiliki i luga o togi tulimanu e tolu e tu i le pito i luga taumatau. I le lisi e matala, tata i le na o mea avanoa - Aveese Faʻafou - ma faʻamaonia ou manatu i le kiliki Ua lelei i le popup window.

    Tusi: I nisi masini Android, tuʻuina ese faʻamau mo uninstalling talosaga faʻafouga.

  3. Toe fai le telefoni feaveai, tatala le Google Play Faleoloa ma toe tapunia. Faatali seia maua se faʻafouga, ona siaki lea mo se mea sese i le code 192 e ala i le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o le talosaga. O le faʻafitauli e tatau ona foʻia.

Metotia 4: Aveese ma toe faʻamatalaina le tala

I nisi o tulaga, o le mafuaʻaga o le mea sese 192 e le gata o le leai o se avanoa avanoa i totonu o le masini ma le "faafitauli" Play Faleoloa, ae o le Google teuga tagata faʻaaoga na faaaoga i le siosiomaga Android. Afai o laasaga i luga e leʻi foʻia le faʻafitauli o loʻo matou mafaufauina, e tatau ona e taumafai e tape le tala i totonu "Tulaga"ona toe faʻafesoʻotaʻi lea. Ua uma ona matou talanoa e uiga i le auala e faia ai lea.

Nisi faʻamatalaga:
Aveesea o se Google tala i le Android ma toe faʻafesoʻotaʻi
Saini i lau Google account i luga o le masini Android

Faaiuga

E ui lava i le mea moni na matou suesueina fa auala eseese e foia ai le mea sese ma le numera 192 i le Google Play Faleoloa, o le tele lava o taimi o se lava ma mautinoa le lelei fua o le faʻasa mai faʻasaʻolotoina avanoa i le manatua o le masini feaveaʻi.

Vaʻai foi: Mauaina faʻafitauli masani Google Play Maketi

Pin
Send
Share
Send