Na matou faʻasaʻoina le mea sese 0xc0000225 pe a faʻamau le Windows 10

Pin
Send
Share
Send


A o galue i komupiuta o loʻo tamoe Windows 10, e tele ina tatou fetaiaʻi ma le tele o faʻafitauli i tulaga o faʻalavelave, mea sese, ma lanu moana lanumoana. O ni faʻafitauli e mafai ona oʻo atu i le mea moni e le mafai ona faʻaauau le faʻaaogaina o le OS ona o le mea moni e na o le musu e amata. I lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e foia ai mea sese 0xc0000225.

Faatulaga sese 0xc0000225 pe a utaina le OS

O le aʻa o le faafitauli e taoto i le mea moni o le faiga e le mafai ona iloa faila faila. O lenei mafai ona tupu mo ni mafuaʻaga eseese, mai le faʻaletonu pe aveʻesea o le mea mulimuli i le faʻaletonu o le taʻavale o loʻo i ai Windows. Tatou amata i le faʻafaigofie tulaga.

Mafuaaga 1: Faʻaleaogaina le faʻatonuga

I le boot lea e tatau ona e malamalama i le lisi o taʻavale e faʻaogaina e le polokalama e saili ai mo faila faila. O nei faʻamatalaga o loʻo i le BIOS o le motherboard. A iai se faʻaletonu poʻo se mea na toe tupu mai iina, o le manaʻo manaʻomia mafai ona mou ese atoatoa mai lenei lisi. E faigofie le mafuaaga: ua leai le pamu CMOS. E manaʻomia le suia, ona fai lea o seti.

Nisi faʻamatalaga:
O faʻailoga autu o se uaʻa ua oti i luga o le motherboard
Toe sui le maa i luga o le motherboard
Matou te faʻatonutonuina le BIOS mo le utaina mai i le flash drive

Aua e te maitauina o le ogaoga tusitusiga e faʻaautuina i le USB-avega. Mo se malosi drive, o sitepu o le a tutusa lava.

Mafuaʻaga 2: E le saʻo SATA mode

O lenei faʻatulagaina e maua foʻi i le BIOS ma e mafai ona suia pe a toe setiina. A faʻapea o oe ni au tisiki na galue i le AHCI mode, ma o lea ua i ai le IDE i le tulaga (pe faʻapea foi), ona le iloa ai lea. O le galuega faatino o le a (uma ona suia le pamu) sui SATA i le manaʻomia tulaga.

Faitau atili: O le a le SATA Mode i le BIOS

Mafuaaga 3: Aveʻesea se drive mai le lua Windows

Afai e te faʻapipiʻi le faiga lona lua i luga o se tuaoi disk poʻo seisi vaega i le o loʻo iai, ona mafai lea ona "lesitala" i le boot menu o le autu (boot by default). I lenei tulaga, a soloia faila (mai le vaega) pe motusia le ala o faʻasalalauga mai le motherboard, o le a aliali mai a matou mea sese. Ua faigofie ona fofo le faafitauli. A faʻaalia le ulutala mata "Toe faaolaina" fetaomi le ki U9 e filifili ai se isi faiga galue.

E lua filifiliga e mafai. I le isi laupepa ma se lisi o faʻasologa, o le a oso mai se fesoʻotaʻiga pe leai "Suia tulaga le mautonu".

Lisi o le

  1. Kiliki i luga ole sootaga.

  2. Faʻamau le ki "Filifili faaletonu OS".

  3. Filifili se faiga, i le tulaga lea "I le Volume 2" (o lea ua faapipiiina e le masani "I le Volume 3"), a uma ona matou "togi" i tua i le pupuni "Tapulaa".

  4. Alu i le maualuga i luga i le kiliki i luga o le au.

  5. Ua matou vaʻai atu o la matou OS "I le Volume 2" maua le tulaga muamua i le download. O lenei e mafai ona e amataina i le kiliki i luga o lenei faʻamau.

E le toe aliali mai le mea sese, ae i boot taitasi o lenei menu o le a tatalaina ma se fautuaga e filifili se polokalama. Afai e tatau ona e maua, saili le faatonuga i lalo.

Leai se faasinomaga

Afai e leʻi ofo mai le toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga e suia ai tulaga le lelei, ona kiliki ai lea ile OS lona lua i le lisi.

A uma ona e siiina mai, e manaʻomia ona e faʻatonutonu ia mea i totonu o le vaega "Fetuunaiga o System"a le o lea e toe aliali aʻe le mea sese.

Faʻasaʻoina o le lisi lisi

Ina ia soloia se faʻamaumauga e uiga i le lona lua (le galulue) Pupuni, fai le laasaga nei.

  1. A uma ona ulufale i totonu, tatala le laina Tamoe auala 'alo auala Manumalo + r ma ulufale i le poloaʻiga

    msconfig

  2. Alu i le tab Sii mai ma (e tatau ona e faʻaeteete ii) matou te 'aveʻese le faʻailoga e latalata i ai e leʻo iai "Faiga faʻagaioia i aso nei" (ua tatou iai nei i totonu, o lona uiga ua aoga).

  3. Kiliki Apalai ma le Ua lelei.

  4. Toe fai le PC.

Afai e te manaʻo e tuʻu se aitema i le lisi lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, oe fuafua e faʻafesoʻotaʻi le disk ma le faiga lona lua toe, e tatau ona e tofia le mea totino "Le mautonu" nei OS.

  1. Tatou faalauiloa Poloaiga laina. E tatau ona e faia lenei mea e avea ai ma sui o le pule, a leai e leai se mea o le a aoga.

    Sili atu: Faʻafefea ona faʻatautaia le Command Prompt i le Windows 10

  2. Matou te mauaina faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga uma i le teuina o le download manager. Matou te ulufale atu i le faatonuga o lo o taua i lalo ma kiliki FAIGOFIE.

    bcdedit / v

    O le isi mea, tatou te manaʻomia e iloa le faʻailoa o le OS o loʻo i ai nei, o lona uiga, o le tatou te i ai. E mafai ona e faia lea i le ave taʻavale, tilotilo i Ofisa o Fetuunaiga.

  3. O le mea moni o le fesoasoani faamafanafana kopi-faapipii o le a fesoasoani ia i tatou e aloese mai mea sese pe a ulu atu i faʻamatalaga. Toso le auala 'alo FMTL + Ai le filifilia o mea uma.

    Kopi (FMTL + F) ma faapipii i totonu o se api masani.

  4. O lenei e mafai ona e kopiina le faailo ma faapipii i le isi poloaiga.

    Ua tusia e pei o lenei:

    bcdedit / le aoga {faʻailoaina numera}

    I la matou mataupu, o le laina o le a pei o lenei:

    bcdedit / le aoga {e1654bd7-1583-11e9-b2a0-b992d627d40a}

    Ulufale ma fetaomi ENTER.

  5. Afai e te alu nei Ofisa o Fetuunaiga (pe tapuni ma toe tatala), e mafai ona e iloa ua suia tapulaʻa. E mafai ona e faʻaogaina se komupiuta, pei ona masani ai, naʻo le boot e tatau ona e filifilia le OS pe faʻatali mo le otometi amata.

Mafuaaga 4: Faʻaleagaina le bootloader

Afai e le faʻapipiʻiina le Windows lona lua ma e leʻi uninstall, ma i luga o le boot matou mauaina le sese 0xc0000225, atonu e i ai le pala o le faila faila. E mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi i latou i le tele o auala - mai le faʻaogaina o se otometi faʻasa i le faʻaaogaina o le Live-CD. O lenei faʻafitauli e i ai se faʻafitauli sili ona faigata nai lo le taimi muamua, talu ai e leai se matou auala faigaluega.

Tele: Auala e toe faʻaleleia ai le Windows 10 bootloader

Mafuaaga 5: Lalolagi Faʻafitauli Faʻaletonu

Ole a ta u ia i tatou e uiga i se toilalo e ala i taumafaiga le manuia e toe faaleleia le Windows gaioiga e metotia muamua. I se tulaga faapena, e aoga le toe taumafai e toe faʻaleleia le system.

Faʻatele: Faʻafefea ona toe lalafo Windows 10 i se mea toe faʻaleleia

Faaiuga

E iai isi mafuaʻaga mo lenei amioga a le PC, ae o lo latou tapega e fesoʻotaʻi ma le leiloa o faʻamaumauga ma le toe tuʻuina atu o le Windows. Lenei o le ulufafo mai o latou system drive poʻo se atoa le faʻaletonu o le OS ona o faila leaga. Ae o le "faigata" e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia pe faʻaleleia ni mea sese i totonu o le faila faila.

Faitau atili: Troubleshooting sese ma leaga vaega i luga o le hard drive

E mafai ona e faia le faʻatulagaina lea e ala i le faʻafesoʻotaʻi le avetaavale i seisi PC poʻo le faʻatuina o le faiga fou i luga o isi auala.

Pin
Send
Share
Send