Polokalama Android mai le Play Faleoloa e le o downloadina

Pin
Send
Share
Send

O se faʻafitauli masani e feagai ma tagata o Android telefoni ma laupepa fetaiaʻi o le utaina a tusi sese mai le Play Faleoloa. Ma le isi, sese tulafono laiti e mafai ona matua eseese, nisi o latou ua uma ona iloiloina i luga o lenei 'upega tafaʻilagi tuʻuese.

O lenei faʻatonuga tusi lesona auiliili mea e fai pe a fai o le apalai mai le Faleoloa Taʻalo e le o pikiina i lau Android masini ina ia faʻasaʻo ai le tulaga.

Manatua: afai e leai sau apk apalai download mai isi vaega-vaega, alu i le tulaga - Puipuiga ma mafai ai le "Leiloa puna" aitema. Ma afai o le Play Faleoloa lipotia o le masini e le faʻamaonia, faʻaaoga lenei taiala: O le masini e le faʻamaonia e Google - pe faʻafefea ona faʻalelei ia.

Faʻafefea ona foia faʻafitauli i le siiina o le Play Store apps - muamua sitepu

Ina ia amata, e uiga i le mea muamua, faigofie ma faigofie laasaga e tatau ona uia pe a faʻafitauli e tulaʻi mai i le lalagaina o talosaga ile Android.

  1. Siaki pe o le Initaneti galue i mataupu faavae (mo se faʻataʻitaʻiga, i le tatalaina o se itulau i se browser, sili atu ma le https Protocol, talu ai mea sese i le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga malupuipuia e tau atu foi i faʻafitauli ma downloading talosaga).
  2. Siaki pe o se faʻafitauli e aliaʻe mai pe a e lalagaina mai i luga o le 3G / LTE ma le Wi-FI: afai e sologa manuia mea uma i se tasi o soʻotaga fesoʻotaʻiga, e ono iai se faʻafitauli i le faʻatulagaina o le router pe mai le kamupani tautua. E le gata i lea, ae o tulaga faʻapea, o talosaga e le mafai ona download i luga o le lautele Wi-Fi network.
  3. Alu i le tulaga - Aso ma le taimi ma ia mautinoa o le aso, taimi ma le taimi sone ua setiina saʻo, lelei seti "Network aso ma taimi" ma "Network network zone", peitaʻi, afai e le saʻo le taimi ma nei filifiliga, tape mea nei. ma faʻavasega le aso ma le taimi.
  4. Taumafai se faigofie reboot o lau Android masini, o nisi taimi e fofo ai le faafitauli: fetaomi ma taofi le mana ki seia foliga mai le lisi ma filifili "Toe amata" (afai e leai se mea, tape le mana ma toe ki loa lea).

Ole mea lenei e uiga i auala faigofie e fofo ai le faʻafitauli, ona faʻataʻitaʻi lea i gaioiga e faigata i nisi taimi ona faʻatino.

Play Faleoloa tusia mea e manaʻomia i le Google account

O isi taimi pe ae taumafai e download le apalai i luga o le Play Faleoloa, e ono e fetaiaʻi ma se feʻau o faʻailoa mai ai e te manaʻomia ona e ulufale i totonu o lau Google account tusa lava pe a o le tala e tatau ai ua uma ona faʻaopopo i le Settings - Accounts (pe a leai, faʻaopopo ma o le a foʻia ai le faʻafitauli).

Ou te mautinoa ou te le iloa le mafuaʻaga mo lenei amioga, ae na ou fetaui i luga o le Android 6 ma le Android 7. O le tali i lenei mataupu na maua faʻafuaseʻi:

  1. I le browser o lau Android smartphone poʻo le tablet, alu i le //play.google.com/store (i le tulaga lea, e tatau ona e ulufale i totonu o le Google services ma le tasi teugatupe o loʻo faʻaaoga i luga o le telefoni).
  2. Filifili soʻo se talosaga ma kiliki le "Install" faʻamau (pe a fai e te leʻi logoina i totonu, o le pule o le a tupu muamua).
  3. O le Play Faleoloa mo le faʻapipiʻiina o le a tatalaina otometi - ae a aunoa ma se mea sese, o le a le aliali mai i le lumanaʻi.

Afai e le aoga lea filifiliga, taumafai e tape lau Google Account ma toe faʻaopopo i le "Settings" - "Accounts" toe.

Siaki le gaioiga o talosaga manaʻomia mo le Play Faleoloa

Alu i le Faʻatulagaina - Talosaga, faʻaola le faʻaaliga o talosaga uma, e aofia ai ma sisitema talosaga, ma ia mautinoa o loʻo faʻaola o tusi talosaga "Google Play Services", "Download Manager" ma "Google Accounts".

A i ai seisi o loʻo i le lisi le atoatoa, kiliki i se talosaga faʻapea ona mafai ona kiliki i le kiliki tutusa faʻamau.

Toe setiina le cache ma le system application data manaʻomia e download ai

Alu i le tulaga - Talosaga ma mo apalai uma na taʻua i le metotia muamua, faʻapea foi mo le Play Faleoloa polokalama, kilia le cache ma faʻamatalaga (mo nisi o talosaga naʻo faʻamama le cache o le a avanoa). I atigi eseʻese ma faʻaaliga o Android, o lenei ua faia teisi ese ese, ae i luga o se mama faiga, oe manaʻomia kiliki "Memory" i le faʻamatalaga talosaga, ona faʻaaoga lea o faamau talafeagai e faʻamamaina ai.

O nisi taimi o nei faʻamau o loʻo tuʻuina i luga o le faʻamatalaga itulau itulau ma e te le manaʻomia le alu i le "Memory".

Masani Taʻalo Faleoloa Faʻaletonu ma Avanoa Faʻapitoa e Fofo Faʻafitauli

E i ai i le tele o masani faʻafitauli e tupu pe a downloadina talosaga i luga o le Android, lea e i ai ni faʻavae eseʻese luga o lenei 'upega tafaʻilagi. A e feagai se tasi o nei mea sese, oe ono maua se tali i totonu:

  • RH-01 sese ao mauaina ni faʻamatalaga mai le sapalai i le Play Faleoloa
  • Mea sese 495 i le Play Faleoloa
  • Faaletonu a auiliiliga afifi i Android
  • Mea sese 924 pe a downloadina apalai i le Play Faleoloa
  • Lava le avanoa i Android masini manatua

Ou te faamoemoe o se tasi o filifiliga e fofo ai le faʻafitauli o le a aoga i lau mataupu. A leai, taumafai e faamatala auiliili pe o le a lava le auala e faʻaalia ai, pe o iai ni mea sese poʻo ni isi mea o loʻo lipotia mai i faʻamatalaga, masalo e mafai ona ou fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send