Faʻafefea ona vaʻai i faʻamatalaga login i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

I nisi o tulaga, aemaise mo matua pulea, atonu e manaʻomia le sailia poʻo ai na ki le komepiuta poʻo le taimi na latou ulufale i totonu. I le tulaga faʻaletonu, o taimi uma e liliu ai se tasi i se komupiuta poʻo le komepiuta ma loge i totonu o Windows, o se faʻamatalaga e uiga i lenei e aliali mai i totonu o le system log.

E mafai ona e vaʻai i nei faʻamatalaga i le "Event Viewer" aoga, ae o loʻo i ai se auala e sili atu faigofie - o loʻo faʻaalia faʻamatalaga e uiga i login muamua i le Windows 10 i luga o le login laupepa, o le a faʻaalia i lenei faʻatonuga (galue e naʻo le teugatupe i le lotoifale). E faʻapea foi i luga o se autu tutusa e mafai ona aoga: Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le numera o taumafaiga e ulufale i le Windows 10 password, Parental control of Windows 10.

Saili e oe ma le taimi e liliu ai le komipiuta ma ulufale i totonu o le Windows 10 faʻaaoga le lesitala faatonu

O le auala muamua faʻaaogaina le lesitala faʻamaumauga o le Windows 10. Ou te fautuaina e muamua faia se auala toe faʻaleleia o le tulaga, atonu e aoga.

  1. Fetaomi le Win + R ki i luga o le keyboard (Win o le ki i le Windows logo) ma le ituaiga regedit i le Run faamalama, fetaomi Enter.
  2. I le resitala faatonu, alu i le vaega (faila i le itu tauagavale) HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Policies System
  3. Taumatau-kiliki i le avanoa avanoa i le itu taumatau o le resitala faatonu ma filifili "Fausia" - "DWORD parameter 32 bits" (tusa lava pe e te maua se 64-bit faiga).
  4. Ulufale se igoa FaaaliLastLogonInfo mo lenei palakalafa.
  5. Faalua-kiliki i luga o le fou fausia tapulaa ma seti le taua i le 1 mo le.

A maeʻa, tapuni le lesitala faatonu ma toe amata le komipiuta. O le isi taimi e te ulufale ai i totonu, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i se isi faʻamanuiaina login i le Windows 10 ma e uiga i toilalo taumafaiga login, pe a iai, pei ona i ai i le ata i lalo.

Faaali Lisi Logon Faamatalaga Faaaogaina le Local Group Policy Editor

Afai o loʻo e faʻapipiʻiina le Windows 10 Pro poʻo le Enterprise, ona mafai lea ona e faia le mea o loʻo i luga, i le faʻaaogaina o le tulafono a le itulagi faatonu faʻatonutonu:

  1. Fetaomi Win + R ma type gpedit.msc
  2. I le vaega o faʻatulagaina tulafono a tagata o loʻo tatalaina, alu i le vaega Fetuunaiga komepiuta - Faʻataʻitaʻiga Tulaga - Pupuni Mea - Faʻatonutonu Login Windows
  3. Faalua-kiliki i le filifiliga "Faaali faʻamatalaga e uiga i loma login taumafai pe a faʻaaoga se tagata ulufale i totonu", seti le taua i le "Enabled", kiliki OK ma tapuni le faʻatonu tulafono faʻalapotopotoga a le lotoifale.

Ua uma, nei o le isi taimi e te lesitala ai i le Windows 10, o le ae vaʻai i le aso ma le taimi o le manuia ma le le pasi login o lenei tagata i le lotoifale (o le galuega o loʻo lagolagoina foi mo le vaega) i le faiga. E mafai foi ona e fiafia i: Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o le Windows 10 mo se tagata faʻaaoga i le lotoifale.

Pin
Send
Share
Send