Faʻafefea ona sefe i le Google Chrome browser

Pin
Send
Share
Send


O se tasi aoga aoga o le Google Chrome browser o upu faataga teuina. Ona o latou enkripsi, e mafai e tagata taʻitasi ona mautinoa o le a latou le paʻu i lima o le osofaʻiga. Ae o le teuina o faʻamatalaga upu i totonu o le Google Chrome e amata i le faʻaopopo i latou i le polokalama. Lenei mataupu o le a talanoaina auiliili i le tala.

I le teuina o faʻamaumauga i le Google Chrome browser, e te le toe manaʻomia le mafaufau i le faʻatagaina faʻamaumauga mo isi 'upega tafaʻilagi punaoa. O le taimi lava e te faʻasaoina le faʻamatalaga upu i totonu o le browser, latou o le a otometi ona suia i taimi uma e te toe ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona sefe le faʻamaumauga i le Google Chrome?

1. Alu i le '' upega tafaʻilagi e te manaʻo ai e sefe se faʻamatalaga. Saini i totonu le upega tafailagi tala i le ulufale atu faʻatagaina faamatalaga (username ma upu faataga)

2. O le taimi lava e te faʻamaeaina manuia le ulufale atu i le '' upega tafaʻilagi, o le faiga o le a ofoina atu ia te oe e sefe se password mo le auaunaga, lea, o le mea moni, e tatau ona malilie i ai.

Mai le taimi nei, o le password o le a sefe i le system. Ina ia faʻamaonia lea, alu ese mai le matou tala, ona toe alu lea ile itulau log masuk. Lenei taimi, le login ma upu faataga koluma o le a faailoaina i le samasama, ma o le manaʻomia faʻatagaina faʻamaumauga o le a otometi ona faʻaofi i latou.

Faafefea pe a fai e le ofo mai e faʻasaoina le password?

Afai ua maeʻa le faʻatagaina mai le Google Chrome e leai se fautuaga e sefe ai le upu faʻatonutonu, e mafai ona matou faʻaiuina o lea ua e faʻaleaogaina lenei galuega faʻatulaga i lau browser. Ina ia faʻaalia, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le browser ma i le lisi e aliali mai, alu i le vaega "Tulaga".

O le taimi lava e faʻaalia ai le itulau tulaga i luga o le laupepa, alu i lalo i le pito mulimuli ma kiliki i luga o le faʻamau "Faʻaali tulaga maualuluga".

O se faʻaopopoga menu o le a faʻalauteleina i luga o le laupepa, lea o le a e manaʻomia ai pea e alu i lalo a itiiti, maua le poloka "Faʻamatalaga ma ituaiga". Siaki i mea latalata "Ofo e sefe faʻamatalaga ma Google Smart Lock mo faʻamatalaga upu faʻatonu". A e vaʻai e leai se mea e siaki ai i tafatafa o lenei mea, e tatau ona siaki, pe a maeʻa ona foia le faʻafitauli ma le tumau pea ona faʻatalatalanoa.

E toʻatele tagata e fefefe e teu upu faʻamau i le Google Chrome browser, lea ua leai se aoga: o aso nei o se tasi o auala sili ona faʻatuatuaina e teu ai faʻalilolilo faʻamatalaga, talu ai ua maeʻa faʻailoaina uma ma o le a faʻailoaina ae na o oe pe a e ulufale i le password mo lau teugatupe.

Pin
Send
Share
Send