Windows Repair Toolbox - o se seti polokalame e foia faʻafitauli ma le OS

Pin
Send
Share
Send

I luga o laʻu 'upega tafaʻilagi, na ou tusia sili atu ma le faʻatasi e uiga i le tele o polokalame saoloto e foia ai faʻafitauli komipiuta: polokalame mo le faʻasaʻoina o sese Windows, malware aveesea utilities, faʻamaumauga toe fuatai polokalama, ma le tele o isi.

I nai aso talu ai na ou alu atu ai i le Windows Repair Toolbox - o se polokalame saoloto o se seti o mea e tatau ai na o mea mo lenei ituaiga o galuega: foia sili ona masani ai faafitauli i le Windows, masini ma faila, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Avanoa Windows Toe faaleleia Toolbox meafaigaluega ma galulue ma i latou

O le Windows Repair Toolbox polokalame e na o le Igilisi e maua ai, ae peitai, o le tele o aitema o loʻo tuʻuina atu i totonu o le a malamalama i ai soʻo se tasi o loʻo faʻatinoina i le toe faʻaleleia o le soifua maloloina o komipiuta i taimi masani (ma i se tulaga sili atu o lenei meafaigaluega e faʻapitoa lava ia i latou).

Avanoa e ala i le polokalame faʻaoga meafaigaluega e vaevaeina i tolu autu tab

  • Meafaigaluega - mea e aoga ai le mauaina o faʻamatalaga e uiga i masini, siakiina le tulaga o se komipiuta, toe maua o faʻamaumauga, aveese polokalama ma antivirus, otometi ona faasaʻoina Windows sese ma isi.
  • Malware Aveesea (malware aveeseina) - o se seti o mea faigaluega e aveese siama, Malware ma Adware mai lau komepiuta. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai ni mea aoga mo le faʻamamaina o le komipiuta ma le amataga, ki mo le vave faʻafouina Java, Adobe Flash ma le Faitau.
  • Tofotofoga Faʻaiuga (Final Tests) - o se seti o suʻega e siaki ai le tatalaina o nisi ituaiga ituaiga faila, o le faʻagaioiga o le webcam, le microphone, faʻapea foi ma le tatalaina o nisi tulaga Windows. Le laupepa foliga mai e le aoga ia te au.

Mai i oʻu manatu, o le sili ona taua o le muamua lua tab o loʻo i ai toetoe o mea uma e te ono manaʻomia pe a e fetaiaʻi ma le sili ona masani ai komepiuta faafitauli, pe a fai o le faafitauli e le o patino.

O le auala e galue ai ma le Windows Repair Toolbox e pei ona taua i lalo:

  1. Matou filifilia le manaʻoga mea mai le avanoa (pe a e faʻapipiʻi i luga o soʻo se ki, oe o le a vaʻai i se puʻupuʻu faʻamatalaga o le a le aoga i le Igilisi).
  2. Na latou faʻatali mo le downloadina o le mea faigaluega (mo nisi, feaveaʻi faʻamatalaga ua download, mo nisi, o le installers). Uma fesoasoani download mai i le Windows Toe faaleleia Toolbox faila i le faiga taavale.
  3. Matou te faʻaaogaina (le faʻalauiloaina o le download utiliti poʻo lona installer e otometi).

O le a ou le alu i se auiliiliga faʻamatalaga o mea aoga uma o loʻo avanoa i le Windows Repair Toolbox, ma ou te faʻamoemoe o i latou e iloa poʻo a latou mea, pe sili atu ona suʻesuʻeina nei faʻamatalaga ae leʻi amataina, o le a faʻaaogaina (talu ai e le o loʻo saogalemu uma i latou, aemaise lava mo tagata faatoa faʻaaogaina). Ae o le tele o na mea ua uma ona faʻamatalaina ma aʻu:

  • Aomei Backupper e faaleoleo le faiga.
  • Toe maua mai mo le toe faaleleia o faila.
  • Niniva mo le vave faʻapipiʻiina polokalama.
  • Upega Tafaʻilagi e Toe faaleleia All-in-One mo le faʻafouina o faʻafitauli.
  • Autoruns mo galulue ma polokalame i Windows amata.
  • AdwCleaner mo le aveeseina o malware.
  • Geek Uninstaller mo uninstalling polokalama.
  • Minitool Partition Wizard mo galulue ma hard disk vasega.
  • FixWin 10 e otometi faʻasaʻoina Windows sese.
  • HWMonitor e sue le vevela ma isi faʻamatalaga e uiga i vaega komipiuta.

Ma o lenei e naʻo se vaega itiiti o le lisi. Ina ia aotelega - o se sili manaia ma, sili ona taua, aoga aoga faʻaaoga i nisi tulaga.

O mea le lelei a le polokalame:

  1. E leʻo manino poʻo fea la e momoli mai ai faila (e ui lava e mama ma uli e tusa ai ma le VirusTotal). E moni, e mafai ona e siaki, ae, pei ona ou malamalama i ai, o taimi uma e te amata Windows Toe faaleleia Toolbox, o nei tuatusi e toe faafou.
  2. E faʻapipiʻi le faʻaogaina o le Portable version i se auala ese: a amata, ona tuʻuina lea e pei o se polokalame atoa, ma a tapunia, e faʻamamaina.

E mafai ona e aumaia le Windows Repair Toolbox mai le itulau aloaʻia www.windows-repair-toolbox.com

Pin
Send
Share
Send