GPS Trackers mo Android

Pin
Send
Share
Send

Muamua, GPS trackers o se faʻapipiʻi telefoni feaveaʻi e mafai ai ona e sailia mea e fiafia iai i luga o le faʻafanua. Peitaʻi, i le fesoʻotaʻiga ma le atinaʻeina o masini feaveaʻi ma le faʻapipiʻiina o le GPS tekonolosi i le tele o nei telefoni atamai, o lea ua lava lea e faʻataʻamilomilo ai oe i se tasi o mea faʻapitoa mo Android. Ma le isi, o le tele o latou e avanoa e leai se totogi ma aunoa ma faʻasalalauga.

"O fea laʻu fanau"

Pei ona outou vaʻaia, o lenei tusi talosaga o loʻo iai se taʻutaʻuga tele o loʻo faʻamatala atoa mai ai lona mafuaʻaga taua, o le sailia lea o le tulaga o tamaiti. Mo matua agalelei, o ia ituaiga o polokalama o le a avea ma fesoasoani taua, e mafai ai e oe e le gata maua se tamaititi i luga o le faafanua ma faʻaoga otometi o se auala aoga, ae ia faʻaaoga foʻi talatalanoaga, faʻalogo i le leo o loʻo i totonu o le masini ma e faʻatagaina le leo tele, e ui ina faʻaleaogaina lenei auala.

I le faaopoopo atu i le vaega autu, e mafai foi ona e faʻaogaina le sailiga galuega o le tamaititi masini Android. Faʻataʻitaʻiga, e iloa ma, pe a manaʻomia, faʻatapulaʻa le taimi ua tuʻuina atu i taʻaloga ma isi faʻafiafiaga talosaga. Faatasi ai ma nei mea uma "O fea laʻu fanau" E leai ni mea taua e tasi.

Sii mai "O fea laʻu tama" mai le Google Play Faleoloa?

Aiga sailiili

E pei o le talosaga muamua, Family Locator sini e tuʻuina atu galuega faʻatagaina e mafai ai ona e siaki le nofoaga o e pele ma, aemaise lava, tamaiti. O loʻo i ai nei o loʻo i totonu o le feau faʻataʻitaʻi, o mea e faʻaaoga i totonu o le ogalaau ma sili atu. I Family Locator, o le faʻamamafa sili i le saogalemu, ma o lea e i ai lava e mafai ona lafoina faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Ole tusi talosaga e matua maualuga le tulaga, ae e ui lava i lea, e tasi lava le vaivaiga. Ole faʻafitauli autu ole faʻaaogaina ole tele o le paʻu mana.

Tatala le Family Locator mai le Google Play Store

Fanau pulea

Ole tele o taimi nei GPS trackers mo Android ua mamanuina e mataitu ai tagata o aiga, o mea uma e lua i luga, ma le KidsControl app. O lenei polokalama e faʻatinoina galuega mo le sailia o se telefoni, e tusa lava poʻo le a le tulaga o le GPS, aiga talatalanoaga, le mafai ona faʻatulagaina nofoaga lamatia ma talafeagai mataala, ma isi.

Sili atu taua o le talosaga i luga o isi analog o le taumafaina o se tele laiti maa faʻapipiʻi i le taimi umi le faʻaaogaina o le sailiga faiga. O le itu pito i lalo o le le fiafia faʻasalalauga itu taua o le teuga tupe.

Sii mai KidsControl mai le Google Play Faleoloa

Navitag

Navitel o se tasi o sili sili ona tuʻuina faʻatasi o navigators mo faʻamoemoe eseese, o le polokalama mai ia faʻaaoga e isi tagata atiaʻe. O le kamupani lea na faʻatagaina le NaviTag talosaga, lea e faʻatagaina ai oe e liliu atoa lau masini Android i totonu o le GPS tracker mo le sailia o soʻo se mea i luga o le faʻafanua.

O le tusi talosaga e iai le malamalama mama ma le maualalo mamafa. E i ai le numera o tulaga mo le suia nofoaga nofoaga po o fesootaiga fesoʻotaʻiga tulaga. Pau lava le faʻailoga aʻafia i lenei mataupu o le taua o le faʻaaogaina o maʻa, o le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻaaogaina pea le NaviTel.

Sii mai NaviTag mai le Google Play Faleoloa

GPS Trace

Afai e mataituina le tulaga o tamaiti ma tagata o lou aiga o se mea taua ae le o le sili taua galuega, GPS-Faailoga o le a avea ma filifiliga lelei. O le talosaga ua faatotogaina i ni numera o galuega mo le sailia o masini Android ma feoai taʻavale. I lenei tulaga, o mea faaopoopo uma o le a faʻaalia i luga o le faʻafanua e tasi, e aunoa ma le manaʻoga e sui atu i mea taʻitasi.

GPS-Trace ei ai le maualuga faʻailoga i le faleoloa app ma le tele o uiga lelei, e aofia ai le lagolago mo le tele tele o masini. O faʻaletonu e aofia ai le le telegese atinaʻe ma le le maua o isi gaioiga masani i nei polokalama.

Talia le GPS Trace mai le Google Play Faleoloa

Caynax taʻaloga tracker

O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata e masani ona taʻalo taʻaloga ma taʻitaʻia se olaga galue. I totonu o galuega autu: pueina le mamao na faimalaga ma le umi ma le saoasaoa, le mafai ona siaki le gaioiga e ala i le GPS, o le Text-To-Speech system ma sili atu. A e sili ona aoga ile mea lea ole synchronization ma Google Drive ma le leai ole lesitala manaʻoga.

Sii maia le Caynax Sport Tracker mai le Google Play Faleoloa

Runtastic

O le atinaʻeina mo masini Android Runtastic o taʻaloga foʻi-ituaiga ma faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o se telefoni poʻo isi GPS masini, mamao, saoasaoa ma taimi. E le gata i lea, faʻatasi ai ma lenei polokalame o le a mafai ona e fiafia i musika aʻo taʻalo taʻaloga ma faʻaaoga auala na fausia e isi tagata faʻaaoga.

Sii mai Runtastic mai le Google Play Faleoloa

Uma o le GPS GPS i luga o loʻo i ai ni mea se tele ma se tele laʻititi numera o mea le lelei. I lenei tulaga, pe a filifilia e aoga le amata mai i le tofo i le tagata lava ia e tusa ai ma le vaʻaiga ma manaʻoga mo se seti o mea faigaluega.

Pin
Send
Share
Send