Faʻafefea ona kilia Yandex sailiga talaʻaga

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata sailiili mo faʻamatalaga i luga o le Initaneti faʻaaoga masini suʻesuʻe, ma mo le tele, o le Yandex lea, e sefe lou sailiga talaʻaga i le faʻaletonu (pe a o e suʻesuʻe i lalo o lau teuga tupe). I le taimi lava e tasi, o le faʻasaoina o le talaʻaga e le faʻalagolago i pe e te faʻaaogaina le Yandex browser (o loʻo i ai isi faʻamatalaga i luga o le faʻaiuga o le tusitusiga), Opera, Chrome, poʻo se isi lava.

E le faʻateʻaina foʻi e ono i ai se manaʻoga e tape le sailiga talaʻaga i Yandex, ona o le saʻiliga o faʻamatalaga atonu o se mea lilo, ma o le komipiuta e mafai ona faʻaogaina e le tele o tagata i le taimi e tasi. Faʻafefea ona fai lenei mea ma o le a talanoaina i lenei tusi lesona.

Faʻailoa: o nisi e le mautonu le suʻesuʻega o loʻo aliali mai i totonu o le lisi pe a amata ona e ulufale i se suʻesuʻega i Yandex ma le talaʻaga suʻesuʻe. E le mafai ona tape ni faailoilo - e otometi ona faia e le suʻesuʻega ma e faʻaalia le tele o taimi e faʻaoga ai tagata uma (ma e le tauʻaveina se mea lilo). Peitai, i vavega e mafai foi ona aofia ai ma au talosaga mai le talaʻaga ma asiasi nofoaga, ma e mafai ona tape.

Aveese Yandex sailiga talaʻaga (tagata taʻitoʻatasi pe atoa)

O le laupepa autu mo le galulue ma sailiga talafaasolopito i Yandex o //nahodki.yandex.ru/results.xml. I luga o lenei itulau e mafai ona e vaʻavaʻai i le suʻesuʻega talafaasolopito ("O aʻu suʻesuʻega"), auina atu i fafo, ma afai e tatau ai, faʻamuta pe soloʻaina tagata taʻitasi ma itulau mai le talaʻaga.

Ina ia aveʻesea se suʻesuʻega ma lona faʻapipiʻi o le itulau mai le talaʻaga, na ona kiliki le koluse i le itu taumatau o le mea. Ae i lenei auala, e mafai ona e tape na o le tasi talosaga (pe faʻapefea ona kilia le atoa talafaasolopito o le a talanoaina i lalo).

Faʻapea foi i lenei itulau e mafai ona e le toe mafai ai faʻamaumauga o faʻamaumauga talafaasolopito i Yandex, lea o loʻo i ai se ki i le pito i luga tauagavale o le itulau.

Ole isi itulau mo le puleaina ole puʻeina ole talaʻaga ma isi galuega ole "My Finds" o iinei: //nahodki.yandex.ru/tunes.xml. E mai le itulau lea e mafai ona e tape atoa le Yandex sailiga talaʻaga i le kilikiina o le ki talafeagai (faʻaaliga: faʻamamaina le le mafai ona faʻasaoina le talaʻaga i le lumanaʻi, e tatau ona faʻaumatia tutoʻatasi i le kiliki "Taofi faʻamaumau").

I le itulau lava ia, e mafai ona vavaeeseina au au suʻesuʻega mai le Yandex suʻesuʻega o loʻo aliali mai i le taimi o le suʻesuʻega, mo le mea lea, i le "Finds in Yandex search tips" vaega, kiliki "Turn off".

Faʻaliga: i nisi taimi pe a uma ona tape le tala faʻasolopito ma fesili i ana faʻatonuga, e maofa tagata faʻatau ona latou te le popole i mea ua uma ona latou vaʻaia i totonu o le sailiga faʻamalama - e leʻo se mea lenei e ofo ai ma o lona uiga naʻo le tele o tagata o loʻo suʻea le mea lava e tasi pei o oe alu i nei o loʻo i nofoaga. I luga o soʻo seisi komupiuta (e te leʻi faigaluega ai) e te vaʻai foʻi i ia lava tau musumusuga.

E uiga i le tala i le Yandex Browser

Afai oe fiafia i le tapeina o le sailiga talaʻaga e faʻatatau i le Yandex browser, ona faia lea i totonu i le tutusa auala e pei ona faʻamatalaina i luga, ao mafaufau i ai:

  • O le Yandex Browser e faʻasaoina le sailiga i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le Laʻu Sailiga auaunaga, pe a fai o oe na e ulufale mai i lau teugatupe e ala i le tagata suʻesuʻe (e mafai ona e vaʻai i ai i le tulaga - Synchronization). A e tape le teuina o tala faʻasolopito, pei ona faʻamatalaina muamua, e le sefeina.
  • O le talaʻaga o itulau asiasia o loʻo teuina i totonu o le browser lava ia, e tusa lava pe sa e ulufale i totonu o lau teugatupe. Ina ia faʻamama lelei, alu i le Settings - History - History Manager (pe oomi le Ctrl + H), ona kiliki lea i le "Clear History".

E foliga mai na ou amanaia mea uma e mafai, ae afai e iai pea au fesili i lenei mataupu, aua e te matamuli e fesili i manatu i le tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send