Faʻafefea ona momoliina faʻailoga tusi mai le Opera

Pin
Send
Share
Send

O se uo valaʻau, fesili: faʻafefea ona momoli faʻailoga tusi mai le Opera e faʻaliliu atu i seisi browser. Ou te tali atu e aoga le tilotilo i totonu o le bookmark manager pe o le setiina le auina atu i fafo i le HTML ma naʻo le faʻaulu maia o le faila faila i le Chrome, Mozilla Firefox poʻo fea lava e te manaʻomia ai - i soʻo se mea e i ai se galuega faapena. E pei ona iai, e leʻo mea uma e faigofie.

O le mea na tupu, sa ou feagai ma le fesuiaiga o tusi tusi mai Opera - i le lata mai browser ituaiga: Opera 25 ma Opera 26 e leai se auala e auina atu ai bookmark i HTML po o isi lautele taliaina ituaiga. Ma afai e mafai ona faʻaulu mai i le browser e tasi (e pei o se isi Opera), o lona uiga, i se isi vaega, pei o Google Chrome, e le faigofie.

Aumai faʻailoga tusi mai le Opera i le HTML format

O le a ou amata amata loa ile metotia e faʻauluina mai ai HTML mai le Opera 25 ma le 26 browser (masalo e talafeagai mo faʻaoga i le lumanaʻi) e faʻaulufale mai i se isi browser. Afai e te fiafia e faʻaliliu tusi i le va o le lua Opera browser (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona toe tuʻu i lalo o le Windows poʻo luga o se isi komupiuta), ona i ai lea i le isi vaega o lenei tusitusiga o loʻo i ai ni nai faigofie ma vave auala e faia ai lenei mea.

O lea la, o le saʻiliga mo le afa itula mo lenei galuega na ou maua ai naʻo le tasi le tali - o le faʻaopopoga mo le Opera Bookmark Import & Export, lea e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le itulau faʻaopoʻopo //addons.opera.com/en/extensions/details/bookmarks-import- faʻatau atu /? faʻaali = en

Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina, o le a aliali mai se faʻailoga fou i le pito i luga o le browser, i le kilikiina i luga o le a auina atu i fafo le auina atu i fafo le auina atu i fafo faʻailoga tusi, le galuega ma lea e pei ona taua i lalo:

  • Oe tatau ona faʻailoa mai se faʻailoga o igoa. O loʻo teuina i totonu ole laupepa e faʻapipiʻi ai Opera, e mafai ona e vaʻaia e ala ile alu i le vaega autu ole browser e filifili ai le "About". O le auala ile faila o le C: Users Username AppData Local Opera Software Opera Stable, ma o le faila lava ia e taʻua o Faʻailoga (e aunoa ma se faʻaopoopoga).
  • A maeʻa ona faamaoti mai le faila, kiliki le "Faʻatau atu" faʻamau ma le faila Bookmarks.html ma Opera tusi o loʻo aliali mai i le Laupepa faila, lea e mafai ona e faʻaulu mai i soʻo se browser.

Ole auala ole faʻaliliuina o tusi mai Opera e faʻaaogaina ai se HTML faila e faigofie ma tutusa i toetoe o isi 'auʻiliʻili ma e masani ona i ai i faʻailoga o iai le puleaina pe faʻatulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Google Chrome e te manaʻomia e kiliki i le faʻatulagaina faʻamau, filifili "Faʻailoga tusi" - "Faʻaulufaleina tusi ma faʻatulagaina", ona taʻu faʻatatau lea i le HTML format ma le ala i le faila.

Faʻaliliuina atu i le polokalame e tasi

Afai e te le manaʻomia le faʻaliliu o faʻailoga i seisi browser, ae manaʻomia le aveeseina mai le Opera i le Opera, ona faigofie ai lea o mea uma:

  1. E mafai ona e kopiina faʻailoga ma bookmarks.bak faila (o faʻailoga e teuina i totonu o nei faila, pe faʻafefea ona e vaʻai poʻo fea o iai nei faila i luga) i totonu o le faila o se isi faʻapipiʻiina o le Opera.
  2. I le Opera 26, e mafai ona e faʻaogaina le "Share" faʻamau i le bookmark folder, ona tatala lea o le tuatusi na mauaina i le isi browser lisi ma kiliki le ki e faʻaulu mai ai.
  3. E mafai ona e faʻaogaina le "Sync" aitema i le seti e ogatasi faʻailoga tusi e ala i le Opera server.

Masalo na o le pau lea - ou te manatu o le a lava auala. Afai o le faʻatonuga na aliali mai e aoga, faʻamolemole faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele faʻaaoga faʻamau i le pito i lalo o le itulau.

Pin
Send
Share
Send