Faʻapipiʻiina le Adobe Flash Player plugin mo Opera browser

Pin
Send
Share
Send

A o faimalaga i luga ole Initaneti, e iai isi taimi e maua ai e isi 'upega tafaʻilagi le anoanoai o mea i luga o itulau i luga ole laiga e le mafai ona latou toe gaosia ma a latou mea faigaluega muamua. Mo a latou faʻaaliga saʻo manaʻomia le faʻapipiʻiina o isi vaega-tolu faʻapipiʻi ma plug-in. Tasi lea plugin o le Adobe Flash Player. I ai, e mafai ona e vaʻaia tafe tifaga mai auaunaga e pei o YouTube, ma moli ata i foliga SWF. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a lenei faʻaopoopoga o loʻo faʻaalia fuʻa i luga o upega tafailagi, ma le tele o isi elemene. Sei o tatou iloaina faʻafefea ona faʻatulagaina le Adobe Flash Player mo Opera.

Faʻapipiʻiina e ala ile lugalaina faʻapipiʻi

E lua ala e faʻapipiʻi ai le plugin a le Adobe Flash Player mo Opera. E mafai ona e download le installer, lea e auala i le Initaneti i le taimi o le faʻapipiʻiina le faiga o le a laʻuina i lalo faila e manaʻomia (o lenei metotia e manatu e sili ona faʻatagaina), pe mafai foi ona e download le maeʻa ona faila. Sei o tatou talanoa e uiga i nei metotia i sili atu auiliiliga.

Muamua lava, sei o tatou mafaufau i mea taua o le faapipiiina o le Adobe Flash Player plug-in e ala ile laiga le initaneti. E tatau ona tatou o atu i le itulau o le tulaga aloaia Adobe website, i le mea o loʻo i ai le lugalaina. O se sootaga i lenei itulau o loʻo tu i le pito i tua o lenei vaega o le tusitusiga.

O le '' upega tafaʻilagi lava ia o le a faʻatautaia ai lau gaioiga, lona gagana ma browser foliga. O le mea lea, mo le downloading, e maua ai se faila e fetaui lelei mo ou manaʻoga. O lea, kiliki i luga o le lapoa samasama "Install Now" faamau o loʻo i luga o le Adobe website.

O le download o le faapipiiina faila amata.

Ina ua mavae lena, e aliali mai se faʻamalama e faʻaosofia oe e fuafua le nofoaga o loʻo teuina ai lenei faila i lau hard drive. E sili pe a fai o se tuʻuina atu faila faila. Faʻamatala le faʻatonu, ma kiliki ile "Sefe" faʻamau.

Ina ua uma ona lalagaina, o loʻo aliali mai se faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi ofo atu e saili le faʻapipiʻi faila i le download faila.

Talu ai ua matou iloa le mea na sefe ai le faila, matou faigofie ona maua ma tatala. Ae, afai matou te faʻagaloina le faʻasaoga nofoaga, matou te o atu i le download manager e ala i le Opera browser autu menu.

Lenei mafai tatou faigofie ona maua le faila tatou te manaʻomia - flashplayer22pp_da_install, ma kiliki i luga e amata ai le faʻapipiʻiina.

Ile taimi lava na maeʻa ai, tapuni le Opera browser. E pei ona e vaʻai, o le tagata e faʻapipiʻi matala e tatalaina, lea e mafai ai ona matou maitauina le alualu i luma o le plug-in instalasi. O le umi ole faʻapipiʻiina e faʻalagolago i le saoasaoa o le Initaneti, talu ai o loʻo maua mai faila i le lugalaina.

I le iʻuga o le faʻapipiʻiina, e aliali mai se faʻamalama ma le savali talafeagai. Afai matou te le mananaʻo e faʻasalalau le Google Chrome browser, ona seʻi siaki le pusa talafeagai. Ona kiliki i luga o le lapoa lanu samasama "Finish" faamau.

O loʻo faʻapipiʻiina le plugin a le Adobe Flash Player mo Opera, ma e mafai ona e vaʻaia i luga o ata tifaga, moli ata ma isi mea i totonu o le mea e te fiafia iai.

Sii mai luga ole laiga komipiuta ole Adobe Flash Player plugin mo Opera

Faʻapipiʻi mai le teuga

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se auala e faʻapipiʻi ai le Adobe Flash Player mai se muamua-download faʻamaumauga. O loʻo fautuaina e faʻaoga i ni taimi pe a leai se Initaneti i le taimi e faʻapipiʻi ai, poʻo lona maualalo tele.

O loʻo tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le itulau o loʻo teu faʻamaumauga mai le uepesite a le Adobe i le faʻaiuga o lenei vaega. Alu ile laupepa i le fesoʻotaʻiga, matou te o ifo i le laulau ma le tele o sisitema faʻagaoioia. Ua matou mauaina le lomiga matou te manaʻomia, pei ona faʻaalia i le ata, o le plug-in mo le Opera browser i le Windows Windows system, ma kiliki i le "Download EXE Installer".

Ma le isi, pei o le tulaga o le lugalaina faʻapipiʻi, ua valaʻaulia i tatou e seti le laupepa faʻamaumauga mo le faʻapipiʻi faila.

I se auala tutusa lava, tamoe le faila faila mai le download manager, ma tapunia le Opera browser.

Ae amata loa eseʻesega. E tatalaina le faʻamalama amata o le tagata faʻapipiʻi, lea e tatau ona tatou oʻo i ai i le nofoaga talafeagai tatou te malilie faʻatasi ma le laisene maliega. Lea naʻo lena, le "Faʻapipiʻi" faamau avea malosi. Kiliki i luga.

Ma, amata le faʻapipiʻi gaioiga. O lona alualu i luma, pei o le taimi mulimuli, e mafai ona maitauina le faʻaogaina o se faʻapitoa faʻailoilo. Ae i le mea lea, pe a fai o mea uma o loʻo i ai, o le faʻapipiʻi e tatau ona alu vave, talu ai o faila o loʻo i ai i totonu o le hard drive, ma le le aumaia mai le Initaneti.

A maeʻa le faʻapipiʻiina, e aliali mai se feʻau. Ina ua mavae lena, kiliki i le "Finish" faamau.

O le Adobe Flash Player plugin mo Opera browser ua faʻapipiʻiina.

Tikia le faʻapipiʻi faila mo le Adobe Flash Player plugin mo Opera

Faamaonia le tuʻuina

E seasea lava, ae i ai taimi e le maeʻa ai le plugin a le Adobe Flash Player. Ina ia mafai ona siaki lona tulaga, tatou te manaʻomia le alu i totonu o le plugin manager. Ina ia faia lea mea, ia e ulufale i le faaupuga "opera: plugins" i le tuatusi pa o le browser, ma fetaomi le ENTER faʻamau i luga o le keyboard.

Matou te ulufale atu i le plugin manager window. Afai o faʻamatalaga i luga o le Adobe Flash Player plugin o loʻo faʻaalia i lea lava auala e pei o le ata o loʻo i lalo, ona faʻasolosolo lea o mea uma, ma e masani lava.

Afai o loʻo i ai le "Faʻamamaina" faamau latalata i le igoa o le plugin, oe tatau ona kiliki i luga ina ia mafai ona vaʻai i mea i totonu o 'upega tafaʻilagi faʻaaoga Adobe Flash Player.

Lapataiga!
Ona o le mea moni e amata mai i le Opera 44, o le browser e leai se isi vaega mo plug-in, e mafai ona e mafai ai le Adobe Flash Player i muamua lomiga na.

Afai o loʻo i ai sau faʻamatalaga o le Opera mulimuli mai nai lo le Opera 44, ona siaki lea pe mafai ona faʻaaogaina galuega faʻapipiʻi e faaaoga ai se isi filifiliga.

  1. Kiliki Faila ma i le mataʻu i lalo lisi kiliki i luga "Tulaga". E mafai ona faʻaogaina seisi gaioiga e ala i le oomiina o se tuʻufaʻatasiga Alt + P.
  2. O le tulaga faʻamalama amata. E tatau ona see atu i le vaega Nofoaga.
  3. I le vaega autu o le vaega matala, o loʻo tu i le itu taumatau o le faʻamalama, vaʻavaʻai se vaega o faʻatulagaina "Sasaʻe". Afai o le iunite o le ki ua setiina "Taofi le faʻalauiloaina o Flash i luga o upega tafailagi", ona fai mai lea o oe ua faʻaleaogaina flash ata tifaga faʻasalalau e au mea i totonu o le browser. O le mea lea, tusa lava pe e te maua le lata mai faʻamatalaga o le Adobe Flash Player faʻapipiʻi, o le mea o loʻo gafa ma lenei plugin o le a le taʻalo.

    Ina ia faʻatinoina le agavaʻa e vaʻai kilia, filifili le ki i soʻo se isi tolu tulaga. O le filifiliga sili o le faʻapipiʻi lea i le tulaga "Faʻamatala ma tamoe faitioga Flash mea", talu mai le aofia ai ole faiga "Faʻatagaina nofoaga e tamoe Flash" faateleina le tulaga o le vaivai o se komepiuta mai osofaiga.

A oe vaʻai, e leai se mea faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le Adobe Flash Player plugin mo le Opera browser. Ae o le mea moni, e i ai ni nuʻu e faʻaosofia fesili i le taimi faʻapipiʻiina, ma tatou te mafaufau loloto ai i luga.

Pin
Send
Share
Send