Faʻafefea ona momoli faila mai se komipiuta i se telefoni Android ma le isi itu

Pin
Send
Share
Send

I se tulaga lautele, ou te le iloa pe o lenei tusitusiga e mafai ona aoga mo se tasi, talu ai o le tuʻuina mai o faila i le telefoni e le masani ona i ai ni faʻafitauli. Ae ui i lea, ou te tautino atu e tusi e uiga i lenei, i le taimi o le mataupu o le a ou talanoa e uiga i mea nei:

  • Faʻafoʻi faila i luga ole uaea e ala ile USB. Aisea faila faila e le o lafoina i le USB i le telefoni i le Windows XP (mo nisi faʻataʻitaʻiga).
  • Faʻafefea ona momoli faila i luga o le Wi-Fi (lua auala).
  • Faʻaliliuina faila i lau telefoni e ala ile Bluetooth.
  • Faʻaletonu faila e faʻaoga ai le teuina o ao.

I se lautele, o le auivi o le tusitusiga o loʻo otootoina, o lea ua ou amata. Faitau sili atu tala manaia e uiga i le Android ma mea lilo o lona faʻaaogaina iinei.

Faʻaliliuina faila i ma mai lau telefoni e ala i le USB

Lenei atonu o le auala sili ona faigofie: na ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta USB taulaga i se uaea (ua aofia ai le uaea ma le toetoe lava soʻo se telefoni Android, o nisi taimi o se vaega o le charger) ma e mafai ona faʻamatalaina o se tasi poʻo le lua taʻavale tosoina i totonu o le faiga poʻo o se masini media - faalagolago i luga o le faʻamatalaga o le Android ma le telefoni faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. I nisi o tulaga, luga o le telefoni lau, oe e tatau ona kiliki i le "Liliu i le USB drive" faʻamau.

Telefoni manatua ma le SD card i le Windows Explorer

I le faʻataʻitaʻiga i luga atu, o se fesoʻotaʻiga telefoni ua faʻamatalaina o taʻavale tosoina lua - tasi e tutusa ma se kata manatua, o le isi i le telefoni manatua totonu. I lenei tulaga, kopiina, tapeina, faʻaliliuina mai faila mai le komepiuta i le telefoni ma le isi itu o loʻo faia i le auala lava e tasi e pei ona i ai i le tulaga ma masani masani flash drive. E mafai ona e fatuina faila, faʻatulaga faila i se auala e fetaui lelei mo oe ma faia nisi gaioiga (e fautuaina e aua le tago i le apalai o loʻo fausiaina otometi, seʻi vagana ua e iloa le mea tonu o loʻo e faia).

Ua faamatalaina le masini Android o se telefoni feaveaʻi

I nisi tulaga, o le telefoni i totonu o le polokalama e mafai ona faʻamatalaina o se masini faʻasalalauga poʻo le "Portable Player", o le a foliga mai e pei o se ata o loʻo i luga. I le tatalaina o lenei masini, e mafai foi ona e ulufale i le totonu o mea e manatua ai le masini ma le SD card, pe a maua. I le tulaga pe a faʻamatalaina le telefoni o se telefoni feaveaʻi, pe a kopi ni ituaiga o faila, mafai ona foliga mai se feʻau faʻailoa o le faila e le mafai ona taʻalo pe tatalaina i luga o le masini. Aua neʻi gauai atu i lenei. Peitaʻi, i le Windows XP o lenei mea e mafai ona oʻo i le mea moni e te le mafaia kopiina faila e te manaʻomia i lau telefoni. Lea ou te fautua e pe o le suia o le faʻagaioiga i se sili fou poʻo faʻaaoga se tasi o auala o le a faʻamatalaina mulimuli ane.

Faʻafefea ona momoli faila i lau telefoni i luga ole Wi-Fi

Faʻaliliuina faila i luga o Wi-Fi e mafai i le tele o auala - i le muamua, ma atonu sili ona lelei o latou, o le komepiuta ma le telefoni e tatau ona i luga o le lotoifale 'upega tafaʻilagi - i.e. e fesoʻotaʻi i le Wi-Fi router e tasi, pe tatau ona e faʻafaigofieina Wi-Fi tufatufaina luga o le telefoni, ma fesoʻotaʻi atu i le fausia avanoa avanoa mai le komupiuta. I se tulaga lautele, o lenei auala o le a galue i luga o le Initaneti, ae i lenei tulaga, o le lesitala o le a manaʻomia, ma faila faila o le a lemu, talu ai o feoaiga o le a alu i le Initaneti (ma i se 3G fesoʻotaʻiga o le a tau tele foi).

Avanoa Android faila i totonu o se masini suʻesuʻeina i Airdroid

Faʻatonu e te maua ai faila i lau telefoni, e te manaʻomia le faʻapipiʻi o le AirDroid lea e mafai ai ona aveina fua i le Google Play. A maeʻa faʻapipiʻiina, e le gata e mafai ona faʻaliliu faila, ae ia faia foʻi isi gaioiga i le telefoni - tusi ni feʻau, vaʻaia ata, ma isi. Auiliiliga e uiga i le auala e galue ai Na ou tusia i le tusitusiga Remote control o Android mai se komepiuta.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina auala sili ona lelei e fesiuaʻi ai faila i luga ole Wi-Fi. O metotia e le talafeagai mo tagata amata, ma o le mea lea o le a ou le faʻamatala tele atu ai, o le a ou faʻamanatu pe faʻapefea ona faia lenei mea: i latou e manaʻomia i latou lava o le a faigofie ona malamalama i mea latou te talanoa ai. O nei metotia o:

  • Faatu FTP Server i luga ole Android e maua ai faila i le FTP
  • Fausia folau fefaʻasoaaʻi i le komepiuta, avanoa i latou e faʻaaoga SMB (lagolagoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i ES File Explorer mo Android

Bluetooth faila faʻaliliu

Ina ia mafai ona faʻaliliu faila e ala i le Bluetooth mai se komupiuta i le telefoni, na ona ki le Bluetooth i luga uma e lua, faʻapea foʻi i luga o le telefoni, pe a fai e leʻi faʻafesoʻotaʻi ma lenei komupiuta poʻo le komipiuta muamua, alu i le Bluetooth tulaga ma faʻaalia le masini. Ma le isi, ina ia faʻaliliu se faila, taumatau kiliki i luga ma filifili "Auina" - "Bluetooth masini". I le lautele, na o le pau lena.

Faʻaliliuina faila i lau telefoni e ala i le BlueTooth

I ni isi komepiuta feaveaʻi, polokalama e mafai ona muamua tuʻuina atu mo sili faigofie faila faʻaliliuina ala BT ma ma sili faʻapitoa faʻaaogaina faʻaaogaina Wireless FTP. O ia polokalame e mafai foi ona tuʻu eseʻese.

Faʻaogaina Cloud Teuina

A e le o faʻaaogaina se ao o le cloud auaunaga, pei o SkyDrive, Google Drive, Dropbox poʻo le Yandex Disk, ona oʻo mai lea ole taimi - e talitonu mai ia te aʻu, e matua faigofie lava. E aofia ai i ia tulaga pe a e manaʻomia e fesiitaʻi faila i lau telefoni.

I tulaga lautele, e talafeagai mo soʻo se auaunaga i le ao, e mafai ona e download mai le fesoʻotaʻi fua i luga o lau telefoni Android, tamoʻe ma ou faʻailoga ma maua atoa avanoa i le faila faila - e mafai ona e vaʻaia i ana anotusi, sui pe download ni faʻamatalaga ia oe lava luga le telefoni. Fuafua pe o le a le faʻapitoa tautua e te faʻaogaina, o loʻo i ai isi faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le SkyDrive e mafai ona e mauaina uma faila ma faila o lau komepiuta mai lau telefoni, ma i totonu o le Google Drive e mafai ona e faʻatonutonu ia pepa ma faʻasalalauga i totonu o le teuina tuusao mai lau telefoni.

Avanoa komepiuta faila i luga o le SkyDrive

Ou te manatu o nei metotia o le a lava mo le tele o faʻamoemoe, ae afai e galo ia te aʻu ona taʻu atu se mea manaia filifiliga, ia mautinoa e tusi e uiga i ai i le faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send