Unidentified Windows 7 network e aunoa ma le Initaneti

Pin
Send
Share
Send

Ole a le mea e fai pe a fai e le Windows 7 "Unidentified Network" - o se tasi o fesili taatele a tagata o loʻo i ai i le faʻatulagaina o le Initaneti poʻo le Wi-Fi router, faʻapea foʻi ma le maeʻa ona toe tuʻuina le Windows ma nisi o mataupu. Faʻatonuga fou: Leiloa Windows 10 network - pe faʻafefea ona faʻalelei ia.

O le mafuaʻaga o le faʻaalia o se feʻau e uiga i se fesoʻotaʻiga leai se fesoʻotaʻiga e aunoa ma le ulufale atu i le Initaneti atonu e ese, o le a matou taumafai e mafaufau i filifiliga uma o loʻo i totonu o lenei tusi lesona ma o le a matou auiliiliina auiliili pe faʻafefea ona foia.

Afai o le faʻafitauli e tupu pe a fesoʻotaʻi e ala i se router, ona faʻaaoga lea o le Wi-Fi faʻatonuga faatonuga e aunoa ma le ulufale atu i le Initaneti e talafeagai mo oe, o lenei taʻiala ua tusia mo i latou o loʻo i ai se mea sese pe a fesoʻotaʻi tuusaʻo i le upega tafailagi.

Filifiliga tasi ma le faigofie - o se mea e le masani ai fesootaiga e ala i le sese o le tautua

Pei ona faʻaalia e lo latou lava poto masani o se matai, lea e valaʻau ai tagata pe a latou manaʻomia le toe faʻaleleia o le komipiuta - i le toeititi lava afa mataupu, o le komipiuta tusia se "unidentified network" e aunoa ma le ulufale atu i le Initaneti pe a fai ni faʻafitauli i le itu o le tautua a le Initaneti poʻo ni faʻafitauli ma le uaea Initaneti.

Lenei filifiliga masalo i se tulaga o lo o galue ai le Initaneti i le taeao nei po o le po anapo ma o loʻo lelei mea uma, e te leʻi toe tuiina Windows 7 ma e leʻi faʻafouina ni avetaʻavale, ma na faʻafuaseʻi loa ona lipotia mai e le komepiuta o le fesoʻotaʻiga i le lotoifale. O le a le mea e fai i lea tulaga? - faʻatali la mo le faafitauli e foia.

Auala e faʻamaonia ai e leai se Initaneti mo lenei mafuaʻaga:

  • Valaau le laulau fesoasoani a le tautua.
  • Taumafai e faʻafesoʻotaʻi le uaea Initaneti i se isi komupiuta poʻo le laptop, pe a iai, e tusa lava poʻo a mea o loʻo faʻaaogaina - pe afai e tusia foʻi se fesoʻotaʻiga ua leiloa, o le mea moni lava lena.

E le saʻo nofoaga LAN

O le isi masani masani o le i ai o le leiloa faʻamatalaga i le IPv4 faʻataʻitaʻiga tulaga o lau LAN sootaga. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona e suia se mea - o nisi taimi e mafua mai i siama ma isi polokalame leaga.

Faʻafefea ona siaki:

  • Alu i le 'au laupapa - Network ma Sharing Center, i le itu tauagavale filifili "Suiga mea faʻatatau"
  • Ona taumatau-kiliki i luga o le lotoifale sootaga fesoʻotaʻiga ma filifili "Meatotino" i le anotusi menu
  • I le dialog pusa e matala, o meatotino o le fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi, o le ae vaʻai i se lisi o fesoʻotaʻiga vaega, filifili i totonu o latou "Internet Protocol Version 4 TCP / IPv4" ma kiliki le "Properties" faʻamau, o loʻo i tafatafa ane i ona tafatafa.
  • Ia mautinoa e faʻatulaga uma tapulaʻa i "Otometi" (i le tele o tulaga o le tatau lea ona faia), pe o le saʻo faʻamasinoga o loʻo faʻailoaina pe a manaʻomia e lau tautua le faʻaalia manino o le IP, gateway ma le DNS server address.

Sefe suiga na fai pe a fai ma vaʻai pe o le feʻau e uiga i se fesoʻotaʻiga leai se fesoʻotaʻiga o le a toe vaʻai pe a fesoʻotaʻi.

TCP / IP Mataupu i le Windows 7

O le isi mafuaʻaga e ala ai ona aliali mai se "unidentified network" ona o mea i totonu o le Initaneti i totonu o le Windows 7, o le mea lea TCP / IP toe setiina fesoasoani. Ina ia toe setiina le maliega, faia mea nei:

  1. Tamoe le laina faʻatonu o se pule.
  2. Ulufale le faatonuga upega int ip toe setiina toe lisitxt ma oomi le Enter.
  3. Toe fai le komipiuta.

A o lenei faʻatonuga e faʻatinoina, lua Windows 7 resitala ki o nafa ma le DHCP ma TCP / IP faʻatulagaina:

Faiga FAʻATINO  CurrentControlSet  Auaunaga  Tcpip  Parameter 
Faiga  SystemControlSet  Auaunaga  DHCP  Parameter 

Network Card Drivers ma Unidentified Uepi

O lenei faʻafitauli e masani lava ona tupu pe a e toe tui le Windows 7 ma ua tusia nei "unidentified network", a o i totonu o le device manager oe vaʻai o loʻo faʻapipiʻi uma avetaʻavale (Windows ua otometi tuʻu pe na e faʻaaogaina le avetaʻavale paka). Lenei e faapitoa lava le masani ai ma e masani ona tupu pe a uma ona toe tuʻuina i luga o le Windows se komipiuta a le komepiuta, ona o nisi mea faigaluega faapitoa o komepiuta komipiuta.

I lea tulaga, faʻapipiʻi avetaavale mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le gaosiga o le laptop poʻo le network card o le komipiuta o le a fesoasoani ia te oe e aveese le le mailoa o le fesoʻotaʻiga ma faʻaaoga le Initaneti.

Faʻafitauli ma DHCP i le Windows 7 (o le taimi muamua e te faʻafesoʻotaʻi ai le initaneti uaea poʻo le LAN uaea ma se maitau le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua aliali mai)

I nisi o taimi, o se faʻafitauli e tupu i le Windows 7 pe a le mafai e le komepiuta ona maua le tuatusi o le upega tafailagi otometi ma tusi e uiga i le mea sese o loʻo tatou iloiloina nei. I le taimi lava e tasi, o lea e tupu a o leʻi tupu lelei mea uma.

Tamoʻe le faʻatonuga vave ma ulufale i le faʻatonuga ipconfig

Afai, o se faʻaiuga o le faʻatonuga, ua e vaʻai i le koluma IP-address poʻo le gataifale autu se tuatusi o le fomu 169.254.x.x, ona foliga mai lava lea o le faʻafitauli i le DHCP. Nei o mea e mafai ona e taumafai e faia i lenei tulaga:

  1. Alu i le Windows 7 Device Manager
  2. Kiliki taumatau i le aikona o lau fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, kiliki i le "Properties"
  3. Kiliki le Advanced tab
  4. Filifili "Network Address" ma ulufale i le taua mai le 12-numera 16-bit numera i totonu o lona uiga (o lona uiga, e mafai ona e faʻaogaina numera mai le 0 i le 9 ma mataʻitusi mai le A i le F).
  5. Kiliki le OK.

A uma lena, i le command prompt, ulufale i le faʻatonuga o le poloaiga:

  1. Ipconfig / tatala
  2. Ipconfig / toe faʻafou

Toe fai i lalo le komipiuta ma afai o le faʻafitauli na mafua mai i lenei mafuaʻaga - masalo, o le a aoga mea uma.

Pin
Send
Share
Send