Vitio Faatonu mo Android - KineMaster

Pin
Send
Share
Send

Na ou filifili e vaʻai pe faʻapefea mea ma se ituaiga talosaga e pei o faatonu ata i luga o le Android platform. Sa ou tilotilo ii ma o iina, na ou vaʻai i totogi ma leai se totogi, faitau i le lua faʻatulafonoina o ia polokalame ma, o le mea lea, ou te leʻi mauaina le sili ona lelei i tulaga faʻatino, faigofie le faʻaaogaina ma le saoasaoa o le faʻagaioiga nai lo KineMaster, lea na ou faanatinati e faʻasoa atu. E mafai foi ona fiafia i ai: Best free video editing software

O le KineMaster o se Android video editor e mafai ona laʻuina fua fua mai i le Google Play app store. E i ai foi le totogi Pro faʻaoga ($ 3). A faʻaaogaina le fua fua o le talosaga, o le faʻailoga o le vai o le a i ai i le pito i lalo taumatau o le taunuuga vitio. Ae paga lea, o le faatonu e le o le Lusia (ae mo le toatele, e pei ona ou iloa, o se tulaga faigata tele), ae o mea uma e matua faigofie lava.

Faʻaogaina le KineMaster Video Editor

Faʻaoga KineMaster, e mafai ona faigofie ona faʻaʻatoa video (i le taimi lava e tasi, le lisi o foliga e lautele) i luga o Android telefoni ma laupepa (Android lomiga 4.1 - 4.4, lagolago mo Full HD vitio - e le i luga o masini uma). Pe a tusia lenei iloiloga, sa ou faʻaogaina le Nexus 5.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma amata le talosaga, o le a e vaʻai i se au o loʻo fai mai "Amata Lenei" ma le faʻailoga o le ki mo le fausiaina o se poloketi fou. A o galue i luga o le muamua poloketi, o laʻasaga taʻitasi i le faʻatonutonuina o le vitio o le a oʻo mai ma le faʻaaliga (lea e fai sina faʻalavelave).

O le auiliiliga o le tagata faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga: e fa ki autu mo le faʻaopopoina o vitio ma ata, se faʻamau faʻamau (oe mafai ona pueina leo, vitio, pueina se ata), se faʻamau e faʻaopopo leo i lau vitio, ma mulimuli ane, aafiaga mo le vitio.

I le pito i lalo o le polokalame, i le timeline, o elemene uma mai le mulimuli vitio o le a faʻaalia o loʻo faʻaalia, pe a e filifilia se tasi o latou, e aliali mai meafaigaluega mo le faia o nisi gaioiga:

  • Faʻaopopoina aafiaga ma tusitusiga i le vitio, tipiina, setiina le tala vave saoasaoa, leo i le vitio, ma isi.
  • Suia le suiga suiga i le va o ata, o le umi o le suiga, fetuunai ata vitio.

Afai e te kiliki i luga o le ata faʻailoga ma le nota, o le a tatalaina uma leo leo o lau poloketi: afai e te manaʻo ai, e mafai ona fetuʻunai le saoʻalo saoasaoa, faʻaopopo ala fou pe faʻamaumau leo ​​faʻatasi ma le faʻaaogaina o le masini faʻaeletise o lau Android masini.

Faʻapea foi i le faatonu o loʻo i ai muai filifilia "Mataupu" e mafai ona faʻaaogaina atoa i latou atoa i le ata mulimuli.

I se tulaga lautele, foliga mai na ou taʻuina mea uma e uiga i galuega faʻatino: e moni, o mea uma e matua faigofie lava, ae aoga, o lea e leai se mea faʻapitoa e faʻaopopo: na o le taumafai.

Ina ua uma ona ou faia laʻu lava vitio (i totonu o ni nai minute), mo se taimi umi ou te leʻi mauaina pe faʻafefea ona sefe le mea na tupu. E te manaʻomia le kiliki "Toe" i luga o le laupepa autu o le faatonu, sosoo ai ma le "Share" faʻamau (aikona i le pito i lalo tauagavale), ona filifili lea o le faʻatulagaina filifiliga - aemaise lava, o le faʻafitauli vitio - Full HD, 720p poʻo le SD.

Ina ua auina atu i fafo, sa ou teʻi i le faʻatupuina o le saoasaoa - o le 18 sekone vitio i le 720p iugafono, ma aʻafiaga, tusitusiga faʻasao, 10 sekone na vaʻaia - o loʻo i luga o le telefoni. I loʻu Core i5 e telegese. Lalo o le mea na tupu o se iʻuga o aʻu faʻataʻitaʻiga i totonu o lenei video editor mo Android, e leʻi faʻaaoga le komipiuta e faia ai lenei vitio.

Ole mea mulimuli e mafai ona maitauina: mo nisi mafuaʻaga, i laʻu tulaga masani ole player (Media Player Classic) e le o faʻaalia saʻo le vitio, e peiseai ua "momomo", i isi malologa o se mea masani. Foliga i se mea ma codecs. Ua sefe le vitio i le MP4.

E mafai ona e siiina le faʻatonutonu vitio o le KineMaster e aunoa ma se totogi mai le Google Play //play.google.com/store/apps/details?id=com.nexstreaming.app.kinemasterfree

Pin
Send
Share
Send