Ua matou faasaʻoina le mea sese "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send


"Sefulu", pei lava o isi OS a lenei aiga, mai lea taimi i lea taimi e galue ai ma mea sese. O le sili ona le fiafia o i latou e faʻalavelavea le faiga pe matua taofia atoa mai le mafai ona faigaluega. O le aso o le a tatou auiliiliina ai se tasi o latou e iai le numera "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE", lea e tau atu i le lanumoana faʻailoga o le oti.

Sese "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE"

O lenei toilalo taʻu mai ia i tatou o loʻo iai ni faʻafitauli ma le boot disk ma e tele mafuaʻaga. Muamua lava, o le le mafai lea ona amata le sisitema ona o le mea moni e leʻi maua le faila faila. O lenei mea e tupu pe a uma le isi faʻafouga, toe faʻaleleia pe toe setiina i fale gaosi tulaga, suia le fausaga o tusi i luga o faʻasalalauga pe fesiuaʻi le OS i le isi "faigata" poʻo le SSD.

E i ai isi mea faʻaosofia ai lenei amio a Windows. Le isi, matou te tuʻuina atu faʻamatalaga pe faʻafefea ona foia lenei faʻaletonu.

Metotia 1: BIOS Seti

O le mea muamua e mafaufau i ai i se tulaga faapena o se toilalo i le faʻasologa o utaina i totonu o le BIOS. Lenei ua matauina ina ua uma ona faʻafesoʻotaʻi drive fou i le PC. Atonu e le mafai ona iloa le faila o faila pe a le o i luga o le muamua masini ile lisi. O le faʻafitauli e fofo e ala i le teuteuina o tapulaʻa o le firmware. Lalo matou te tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i se tusitusiga ma ni faʻamatalaga, e faʻamatala mai ai tulaga e uiga i ala e mafai ona ave ai. I a matou mataupu, o gaioiga o le a tutusa, na o le suiina o le flash drive o le ai ai le boot disk.

Faitau atili: Configuring the BIOS e boot mai se flash drive

Metotia 2: Saogalemu Faiga

Lenei, o le faigofie faiga, e talafeagai ona faʻaaoga pe a fai o le faʻaletonu na tupu ina ua uma le toe faʻaleleia pe faʻafouina Windows. A maeʻa le laupepa ma le faʻamatalaga o mea sese e mou ese atu, o le lisi lisi e aliali mai, lea e tatau ai ona faʻatinoina nei laasaga.

  1. Matou te o atu i le faʻatulagaga o faʻapitoa tapulaa.

  2. Ua tatou agai i le faʻafitauli.

  3. Kiliki toe "Avanoa Maualuga".

  4. Tatala "Pupuni filifiliga filifiliga".

  5. I le isi laupepa, kiliki Toe sii.

  6. Ina ia mafai ona amata le faiga i Tulaga saogalemufetaomi le ki U4.

  7. Matou te ulufale atu i le system i le auala masani, ma na ona faʻafou le masini e ala i le ki Amata.

Afai o le mea sese e leai ni ogaoga mafuaaga, o le a lelei mea uma.

Tagaʻi foʻi: Saogalemu Auala i le Windows 10

Metotia 3: Amata Toefausia

O lenei metotia e tutusa ma le muamua. O le eseesega o le "togafitiga" o le a faia e se otometi polokalama meafaigaluega. A maeʻa le toe faʻaleleia atili o le mata, fai le laasaga 1 - 3 mai le faʻatonuga muamua.

  1. Filifili se poloka Toe Fuataina.

  2. O le mea faigaluega o le a suʻesuʻe ma faʻaaoga faasaʻo tatau, mo se faʻataʻitaʻiga, fai se siaki siaki mo mea sese. Ia e onosai, aua o le faiga e mafai ona umi tele.

A faʻapea e paʻu Windows i luga, alu i luma.

Vaʻai foi: Faʻalelei Windows 10 faʻaletonu amataga ina ua uma ona faʻaleleia

Metotia 4: Toe faaleleia Boot Boots

O le le mafai ona faʻaletonu le faiga e ono faʻailoa mai o faila o loʻo faʻaleagaina pe soloia, i se tulaga lautele, e leai ni faila na mauaina i le vaega talafeagai o le disk. E mafai ona e toe faʻafoʻiina, taumafai e toe tusia mea tuai poʻo le faia o ni mea fou. E faia i se siosiomaga toe faaleleia poʻo le faʻaaoga bootable ala o faasalalauga.

Tele: Auala e toe faʻaleleia ai le Windows 10 bootloader

Metotia 5: Faʻafouga System

O le faʻaaogaina o lenei metotia o le a oʻo atu i le mea moni o suiga uma o le faiga na faia aʻo leʻi oʻo i le taimi na tupu ai le mea sese o le a faʻaleaogaina. O lona uiga o le tuʻuina atu o polokalame, avetaavale poʻo faʻafouga e tatau ona toe faia.

Nisi faʻamatalaga:
Toe faʻafoʻi le Pupuni 10 i lona tulaga muamua
Toe faʻafoʻi i le tulaga toe faʻaleleia i le Windows 10

Faaiuga

Faʻasaʻo le mea sese "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" i le Windows 10 - o le galuega e fai lava faigata pe afai o le faʻaletonu na tupu ona o le ogaoga o faʻaletonu i le polokalama. Matou te faʻamoemoe o lou tulaga o mea uma e le leaga tele. O le le faʻaletonu taumafaiga o le toe faʻaleleia o le masini e tatau ona faʻaosofia ai le manatu e ono i ai se faʻaletonu o le tino o le disk. I lenei tulaga, na o lona sui ma toe tuʻuina mai o le "Windows" o le a fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send