Faateleina le vai faila i luga ole komipiuta

Pin
Send
Share
Send


Faateleina le tele ole vai ile komipiuta komepiuta e mafai ona avea ma se mea taua mo le tagata faʻaaoga. E tofu tagata uma ma uiga taʻitoʻatasi, e aofia ai vaʻaiga eseese eseese. I se faʻaopopoga, latou te faʻaaogaina masini siaki mai isi tagata gaosi, ma eseʻesega laʻasaga ma faʻaiuga. Ina ia avea uma nei mea ma mafaufau i ai, o le faʻagaioia faiga e maua ai le agavaʻa e suia ai le lapoa o font ma faʻailoga ina ia mafai ai ona filifili le faʻaaliga e sili ona talafeagai mo le tagata faʻaaoga.

Auala e Suia ai Ituaiga

Ina ia filifilia le sili sili ona lelei mo faila o loʻo faʻaalia i luga o le lau, e faʻaavanoa le tagata faʻaaoga i ni auala. E aofia ai le faʻaogaina o ni tuʻufaʻatasiga o ki, se komipiuta komipiuta, ma se faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, o le mafai ona suia le fua o le itulau faʻaalia o loʻo maua i faʻasalalauga uma. E lauiloa tele fesoʻotaʻiga lautele. Mafaufau uma i nei faʻamatalaga auiliili.

Metotia 1: Keyboard

O le keyboard o le meafaigaluega autu a le tagata faʻaaoga pe a galulue ma se komepiuta. I le faʻaaogaina na o ni auala 'alo o le keyboard, e mafai ona e toe suia mea uma o loʻo faʻaalia i luga ole laupepa. O igoa ia, igoa i lalo ifo poʻo isi tusitusiga. Ina ia latou lapoʻa pe laititi, o nei tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaaogaina:

  • Ctrl + Alt + [+];
  • Ctrl + Alt + [-];
  • Ctrl + Alt + [0] (leai).

Mo tagata e lē lelei le vaʻai, o le faʻaputuga o sili atonu o se tali sili lea.

E faʻataʻitaʻia le aʻafiaga o le tioata pe a e faʻapipiʻi i luga o se vaega patino o le mata. E mafai ona e faʻaigoaina faʻaaoga le keyboard auala 'alo Manumalo + [+].

Faaaoga le keyboard auala 'alo e faʻalautele i luga o le itulau itulau matala. Ctrl + [+] ma le Ctrl + [-], pe tutusa uma le taaviliga o le isumu uili a o taofi i lalo le ki Ctrl.

Faitau atili: Faʻalauteleina se komipiuta komepiuta faʻaaoga le keyboard

Metotia 2: Mouse

O le tuʻufaʻatasia o le keyboard ma se isumu e faʻafaigofie ai le toe suiina o aikona ma faʻailoga. Lava pe a faʻamau le ki "Maofa" faʻavili le uili o le isumu agaʻi i pe e te alu ese mai ia te oe, ina ia suia ai le fua o le komipiuta ma le taʻavale i le tasi itu pe o le isi. Afai o le tagata o loʻo i ai se komipiuta ma e le faʻaogaina se isumu i lana galuega, o se faʻataʻitaʻiga o le paʻu o lana uili o loʻo iai i galuega o le touchpad. Mo le faia o lenei mea, fai ia gaioiga i ou tamatamailima i luga:

O le suia o le faʻatonuga o se gaioiga, e mafai ona e faʻaopopo pe faʻaitiitia mea o loʻo i totonu o le mata.

Faitau atili: Suiga le lapoʻa o komepiuta aikona

Metotia 3: Suʻesuʻega tulaga

Afai o i ai se manaʻomia e suia le tele o mea i totonu o le vaʻaia itulau itulau, ona faʻaopopo atu lea i faʻaopopoga puʻupuʻu faʻamatala o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaogaina le tulaga o le browser lava ia. Naʻo le tatalaina o le faʻamalama ma saili le itu iina "Fuataga". O foliga la ia i le Google Chrome:


E naʻo le filifili o le sili e fetaui lelei mo oe. Lenei o le a faʻateleina uma aitema o le itulau uepesite, aofia ai ma fon.

I isi lauiloa suʻesuʻe, o se gaioiga faʻapena e tupu i se tulaga faʻapena.

I le faʻaopopoina o le laupepa o le itulau, e mafai ona siʻitia naʻo le tele o le tusitusiga, e tuu ai mea uma o isi mea e le suia. I luga o le faʻataʻitaʻiga a Yandex.Browser, e pei lava o lea:

  1. Tatala tulaga.
  2. E ala i le faʻatulagaina saili pa, saili le vaega i luga o vai faila ma filifili lo latou manaʻomia tele.

Faapea foi ma le fuaina o le laupepa, o lenei galuega e tupu toetoe lava tutusa i 'upega tafailagi uma.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻateleina se laupepa i totonu o se mea puʻupuʻu

Metotia 4: Suʻesuʻeina le faatanoa vai i sosaiete

Fans o umi tautau i social network atonu foi e le faamalieina i le font size, lea o loo faaaogaina iina e le masani ai. Ae talu ai o fesoʻotaʻiga lautele o loʻo i ai itulau i luga ole laiga autu, tutusa metotia na faʻamatalaina i vaega muamua atonu e talafeagai mo le fofoina o lenei faʻafitauli. O le au faʻatinoina o le fesoʻotaʻiga o nei punaoa latou te leʻi tuʻuina atu se tasi o latou auala faʻapitoa e faʻateleina ai le lapoʻa lapoʻa poʻo le itulau itulau.

Nisi faʻamatalaga:
Faia o le VKontakte font
Matou te faʻaopopoina tusitusiga i luga o laupepa i le Odnoklassniki

O le mea lea, o le faʻagaioiga o le faiga e maua ai le tele o filifiliga mo le suia o le tele o ituaiga ma aikona i luga o le komipiuta mata. O le fetuutuunai o tulaga faʻataga oe e faʻamalieina le sili ona manaʻomia tagata faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send