Google Drive mo le Android

Pin
Send
Share
Send


I le lalolagi faaonapo nei, e mafai ona teuina faila e le gata i le lotoifale, ae faapea foi ma luga o le initaneti - i le ao. O loʻo iai pea le tele o faʻamaumauga a le avanoa e maua ai lenei avanoa, ma o le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i se tasi o sili sili ona lelei le vaʻaia o lenei vaega - Google Drive, pe sili atu, ana tagata faʻatau mo masini feaveaʻi ma Android.

Faila teuina

E le pei o le tele o le teuina teuina o 'au, Google e le matapeʻapeʻa ma maua ai e ona tagata faʻaoga le tele o 15 GB o avanoa avanoa avanoa. Ioe, e le tele lenei, ae o tagata tauva ua amata ona talosaga mo ni tupe mo se tau laʻititi. E mafai ona e saogalemu faʻaogaina lenei avanoa e teuina ai faila o soʻo se ituaiga, tuʻuina i latou i le ao ma faʻapea ona faʻasaʻolotoina avanoa i luga o lau telefoni poʻo le laupepa.

Ata ma vitio puʻeina i luga o le mea pueata o se masini Android mafai ona vave vavaeeseina mai le lisi o faʻamaumauga o le a aveina le avanoa i le ao. Afai e te faʻaogaina le Google Photos talosaga ma faʻamalosi le autoload function i totonu, o nei faila uma o le a teuina i Drive e aunoa ma le aveina o se avanoa iina. Agree, o se ponesi manaia tele.

Vaʻai ma galulue faʻatasi ma faila

O mea i totonu o le Google Drive e mafai ona vaʻaia e ala i se faila faila faigofie, o se tuʻufaʻatasia o le talosaga. I ai, e le gata e mafai ona toe faʻafou le faʻatonuga e ala i le faʻavasegaina o faʻamaumauga i totonu o faila poʻo le faʻavasega o latou igoa, aso, faʻafanua, ae ia fegalegaleai atoa ma mea nei.

O lea la, o ata ma ata vitio e mafai ona matala uma i totonu o le built-in viewer ma Google Photos poʻo soʻo seisi vaega mai le au taʻalo, faila leo i se mini-player, pepa faʻaeletonika i talosaga faʻapitoa na fuafuaina mo lea mea, o ni vaega o le ofisa suite o le Good Corporation. Taua galuega e pei o kopiina, feʻaveaʻi, soloia o faila, toe faʻaigoaina o latou ma faʻasaʻosaʻo o le Disk o loʻo lagolagoina foi. Moni, o le mea e mafai na o le taimi o loʻo iai pe a latou se faʻasologa e fetaui ma le teuina o ao.

Lagolagoina lagolago

E pei ona matou fai atu i luga, e mafai ona e teuina ni faila o soʻo se ituaiga i le Google Drive, ae mafai ona e tatalaina mea nei ma mea tuʻufaʻatasia i totonu.

  • archives o le ZIP, GZIP, RAR, TAR mamanu;
  • faila leo i MP3, WAV, MPEG, OGG, OPUS;
  • faila vitio i WebM, MPEG4, AVI, WMV, FLV, 3GPP, MOV, MPEGPS, OGG;
  • ata faʻatusa i JPEG, PNG, GIF, BMP, TIFF, SVG;
  • HTML / CSS, PHP, C, CPP, H, HPP, JS, JAVA, PY faʻailoga / code faila;
  • pepa faaeletoroni i ituaiga TXT, DOC, DOCX, PDF, XLS, XLSX, XPS, PPT, PPTX;
  • Apple Editor Faila
  • Polokalama faila na faia ma le Adobe software.

Fausia ma lafo faila

I totonu o le Drive, e le gata e mafai ona e galue ma faila ma faʻasino ia na tuʻuina atu muamua i ai, ae e te faʻatuina foʻi ma mea fou. O lea, i le talosaga e mafai ona fausiaina folder, Pepa aloaia, Pepa, Ata. E le gata i lea, o le lalagaina o faila mai le i totonu poʻo fafo atu o le mea e feaveaʻi ai le masini feaveaʻi ma le siiina o pepa o loʻo avanoa, lea o le a matou talanoaina eseese.

Iloiloina pepa aloaia

O mea uma i le download menu e tasi (o le "+" faamau i luga o le laupepa autu), faʻaopopo i le faʻaopopoina o le faia o se faila poʻo se faila, e mafai ona e faʻapipiʻiina soo se pepa pepa. Mo lenei mea, o le "Scan" aitema e tuʻuina, lea e faʻaogaina le mea pueata talosaga fausia i totonu Google Drive. I ai, e mafai ona e siiina mai le tusitusiga i luga o se pepa poʻo se isi lava tusitusiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tusi folau) ma sefe lona ata numera i le PDF format. O le lelei o le faila e maua faapea e maualuga tele, e oʻo lava i le faitau o tusilima tusitusiga ma tifaga laʻititi e puipuia.

Aunoa ma se initaneti

O faila teuina i Drive e mafai ona avanoa i fafo atu. Latou o le a latou tumau ai pea i totonu o le telefoni feaveaʻi, ae e mafai ona vaʻaia ma vaʻaia latou tusa lava pe a aunoa ma le initaneti. E aoga tele le faʻatinoga, ae le aunoa ma ni faʻaletonu - le avanoa i fafo e aoga naʻo vaega e vavaeʻese ai faila, e le lava le aoga ma ni faʻatonutonu atoa.


Ae o le faila o tulaga masani tapulaa mo le teuina e mafai ona fausia tuusao i le "Offline Access" faila, o lona uiga, latou muamua lava o le a avanoa mo le vaʻaia ma le faʻatonutonu e oʻo lava i le leai o le Initaneti.

Sii maia faila

Soʻo se faila e teu i totonu tuʻu saʻo mai i le tusi talosaga e mafai ona laʻuina i lalo i le memori i totonu o le masini feaveaʻi.

Moni, faʻatapulaʻaina lava e tasi faʻapitoa mo avanoa i fafo - e le mafai ona e faʻapipiʻi faila, naʻo ni faila e tasi (e leʻo se tagata e toatasi, e mafai ona e vave faʻailo uma elemene talafeagai).

Vaʻai foi: O le laliina mai o faila mai le Google Drive

Saili

E faʻatino e le Google Drive se suʻesuʻega alualu i luma e mafai ona e sailia ni faila e le gata i o latou igoa ma / pe faʻamatala foi, ae o loʻo i le fausaga, ituaiga, aso o le faia ma / pe suia, faʻapea foi ma le tagata e ona. E le gata i lea, i le tulaga o pepa faʻaeletonika, e mafai foi ona e suʻesuʻe i mea na ona i totonu o le na ona e ulufale i upu ma fuaitau o loʻo i totonu i totonu o le pa suʻesuʻe. Afai o lau ao teuina e le faʻagaogao leai se mea e leai se aoga, ae o loʻo faʻaaogaina tele mo galuega poʻo ni mea e faʻaaoga e oe lava, o se galuega aoga ma matua atamai suʻesuʻe o le a avea ma mea aoga tele.

Fetufaaiga

E pei lava o soʻo se mea talitutusa, Google Drive faʻaavanoaina le mafai ona tatalaina fetufaʻaiga avanoa i faila o loʻo i ai. Ole fesoʻotaʻiga lea mo le vaʻavaʻaia ma le faʻatonutonuina, ua naʻo le suʻesuʻeina o se faila poʻo ni auiliiliga faʻapitoa i mea o loʻo iai (talafeagai mo tuʻufaʻatasiga ma faila o tusitusiga) O le a le mea tonu o le a avanoa mo le tagata faʻaaogaina oe e fuafuaina oe lava, i le tulaga o le fatuina o le soʻotaga.

O ni faamatalaga taua o le mafai lea o fefaʻasoaaʻiga i luga ole komipiuta ua faia i totonu o pepa o pepa, pepa, laupepa, faʻaoga. I le tasi itu, latou uma avea ma se vaega taua o ao teuina, ma i le isi itu, o le tutoatasi ofisa ofisa e mafai ona faʻaaogaina uma mo le tagata lava ia ma galulue faʻatasi galuega i poloketi o soʻo se lavelave. I se faʻaopopoga, o ia faila e le gata e mafai ona tuʻufaʻatasia faia ma fesuiaʻi, ae e talanoaina foʻi i tala, faʻaopopo faʻamatalaga ia i latou, ma isi.

Vaʻai auiliiliga ma suiga talaʻaga

E te le faʻateʻaina se tasi ma se tilotilo faigofie i le faila meatotino - o se avanoa o loʻo i ai e le gata i faleoloa uma i le ao, ae faapea foi ma soʻo se faila pule. Ae o le suiga o le talaʻaga e mafai ona maitauina faʻafetai i Google Drive o se sili atu ona aoga faʻaaliga. Muamua ma sili (ma atonu mulimuli ane), e maua ai lona faʻaaogaina i le soʻofaʻatasi galuega i pepa, o foliga masani lea ua uma ona tatou faʻataʻoto mai luga.

O le mea lea, afai e te faia ma teuteu le tasi faila faʻatasi ma isi tagata e te faʻaaogaina pe faʻaaogaina, faalagolago i luga o aia tatau, soʻo se tasi o oe pe na o le tagata e ona le a mafai ona vaʻai i suiga uma na faia, le taimi na faʻaopopoina ma le tusitala na ia lava. O le mea moni, e le lava taimi e naʻo le vaʻai i nei faʻamaumauga, ae ona e saunia foi e Google le malosi e toe faʻaleleia ai vaega taʻitasi o loʻo i ai (toe faʻaleleia) o le pepa ma le faʻamoemoe e faʻaaogaina le avea ma mea autu.

Le tua

E talafeagai le mafaufau i se aoga aoga o se tasi o muamua, ae e ono le faʻapea e faatatau i Google's ao teuina, ae i le Android faagaoioia polokalama, i le siosiomaga lea o le tagata talosaga talosaga tatou te mafaufau e aoga. Liliu ane i le "tulaga" o lau masini feaveaʻi, oe mafai ona fuafuaina le a ituaiga o faamatalaga o le a lagolagoina. I totonu o le Drive, e mafai ona e teuina faʻamatalaga e uiga i le teugatupe, tusi talosaga, tuatusi tusi (fesoʻotaʻiga) ma le tusi ogalaau, feʻau, ata ma ata vitio, faʻapea foʻi ma faʻavae masani (sao, faʻapipiʻi, auala, ma isi mea).

Aisea ou te manaʻomia ai sea faaleoleo? Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te toe setiina lau telefoni poʻo le laupepa i le fale gaosi seti pe na ona faʻatau mai se mea fou, ona uma lea o le alu i totonu o lau Google account i luga o ia ma puʻupuʻu tuʻufaʻatasia, o le ae mauaina le avanoa i uma faʻamatalaga o loʻo i luga ma le tulaga o le faiga lea na i ai i le taimi mulimuli na e faʻaaogaina ai ( ua na ona matou talanoa e uiga i tulaga masani).

Vaai foi: Fausia se kopi faaleoleo o se masini Android

Faʻalauteleina le teuina

Afai e le lava le avanoa o loʻo avanoa le ao mo oe e teu ai faila, o le teuina tele e mafai ona faʻalautele mo se tau faʻaopoopo. E mafai ona faʻaopopoina i luga o le 100 GB poʻo le vave 1 TB e ala i le lesitala i le Google Play Faleoloa poʻo luga o le Drive website. Mo kamupani faʻaaoga kamupani, o loʻo avanoa fuafuaga mo 10, 20 ma 30 Tb.

Vaai foi: Faʻafefea ona e ulufale i totonu o lau teugatupe i le Google Drive

Lelei

  • Faigofie, tupu fua ma Russified Ofisa;
  • 15 GB i le ao e leai se totogi, lea e le mafai ona mitamita e tauva ai fofo;
  • Tapuni tuʻufaʻatasiga ma isi Google tautua;
  • Le faatapulaaina teuina o ata ma vitio faʻatasi ma Google Ata (ma nisi faʻatapulaʻa);
  • Le faʻaaogaina e faʻaaogaina i luga o soʻo se masini, tusa lava poʻo a ana faiga galue.

Le atoatoa

  • E le o le laititi, tusa lava pe taugata tau mo le faʻalauteleina o le teuina o mea;
  • Le le mafai ona download laupepa pe tatala lugalaina avanoa ia i latou.

Google Drive o se tasi o taʻutaʻua Cloud teuina auaunaga i luga o le maketi, maua ai o le mafai ona teuina faila o soʻo se faʻatusa ma faigofie ona galulue ma i latou. O le mea mulimuli e mafai uma i le initaneti ma fafo atu, e le gata i le tagata lava ia ma faʻatasi ma isi tagata e faʻaaogaina. O lona faʻaaogaina o se avanoa lelei e sefe ai pe faʻasaʻoloto le avanoa i luga o se masini feaveaʻi poʻo se komipiuta, aʻo faʻatumauina pea le avanoa i faʻamatalaga taua mai soʻo se nofoaga ma masini.

Sii mai fua le Google Drive

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send