Faataʻitaʻiga faʻaaogaina tautua i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

E tele mea fai meaʻai e manaʻomia e le averesi o loʻo maitauina uma ile faʻataʻitaʻiga. E oʻo i se komipiuta o loʻo faʻatautaia e le Windows se tasi o na polokalama o muamua faʻapipiʻiina. Peitai, pe a fai e te manaʻomia le faia o se ata e alo ese ai ma le faʻaaogaina o polokalama, e mafai ona e faʻaogaina faʻapitoa i luga ole laiga. O le asō matou te ofoina atu oe e faʻamasani auiliili i lua faʻapea Initaneti punaoa.

Matou te tosoina e faaaoga i luga ole laiga luga ole laiga

E pei ona e iloa, o ata e eseese faʻatasi, faʻatulagaina, na faia e faʻaaoga ai le tele o ausilali meafaigaluega. Afai e te manaʻo e faʻaali se ata faʻapolofesa, o metotia o loʻo taua atu i lalo e le talafeagai mo lea tulaga, e sili atu le faʻaaogaina o le polokalama talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga Adobe Photoshop. O i latou e fiafia i ata faigofie e fautuaina e silasila lelei i nofoaga o loʻo talanoaina i lalo.

Faitau foi:
Faavae o le tusiaina i Microsoft Word
Tusi i luga o le komepiuta
Aoao e tusi ata i le Adobe Illustrator

Metotia 1: Drawi

Drawi o se ituaiga o fesoʻotaʻiga lautele pe a faia e tagata auai uma ata, lolomiina ma fefaʻasoaaʻi ma i latou lava. Ioe, i luga o se upega tafailagi o loʻo i ai se isi agavaʻa e tusi ai, ma e mafai ona e faʻaogaina pei o lenei:

Alu i le Drawi 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le itulau autu Drawi ma kiliki i le ki. "Tusi se ata".
  2. I le itu tauagavale e i ai se sikuea ma le lanu malosi, kiliki i luga e faʻaali ai le palette atoa. O lenei ua mafai ona e filifilia le lanu mo le tusia ata.
  3. O le faiga o ata iinei e faʻatinoina i luga ole palasi o ituaiga eseese ma faʻapitoa. Kiliki i lenei mea faigaluega ma faatalitali mo se fou faamalama e tatala.
  4. I totonu, e faʻatagaina oe e filifili se tasi o le fufulu ituaiga. O nisi o latou e avanoa na o tagata resitalaina tagata faʻatau pe faʻatau eseʻese mo tupe poʻo tupe a le atunuʻu o le upega tafailagi.
  5. Ma le isi, o pulumu taitasi e fetuunai e ala i le mimiloina o sliders. Ua filifilia lona opacity, lautele ma straightening.
  6. Tufugaaao Mata o le mata faaaogaina e filifilia lanu e ala i mea faitino. E tatau ona e faʻapipiʻi i luga o le paolo talafeagai ma kiliki i luga o le ki kiri kasa, a maeʻa ona vave filifilia ai lea i le palet.
  7. E mafai ona e tapeina le ata tusia le faʻaaogaina o le galuega talafeagai. O lana ata na faia i foliga o lapisi.
  8. Faʻaaoga le popup menu "Folauga"e tatala mea faigaluega e pulea ai le lapoʻa o le tapoleni ma mea o loʻo i ai.
  9. Drawi lagolagoina le galulue ma faʻaputuga. E mafai ona e faʻaopopoina i mea e le faʻatapulaʻa, ave i latou i luga pe laʻititi ma faia isi togafiti.
  10. Alu i le vaega "Meaola"pe a e manaʻo e matamata ile tala tusia.
  11. O lenei vaega ei ai faʻaopoopoga foliga e mafai ai ona e faʻavavevave, faʻaitiitia playback, taofi, pe puʻe se ata.
  12. Alu e faʻatu le ata i le kiliki i le ki talafeagai.
  13. Seti mea talafeagai ma kiliki ile ki Sii mai.
  14. O lea e mafai ona e tatalaina le faʻaumaina ata i lau komepiuta.

Oe pei ona e vaʻai, o le aoga o le Drawi 'upega tafaʻilagi e faʻatapulaʻaina, ae ui i lea, o ana meafaigaluega e lava e faʻatino ai ni ata faigofie, ma e oʻo lava i se tagata fou faʻaoga o le a malamalama i le pulega.

Metotia 2: Vali-lugalaina

O le igoa o le upega tafaʻilagi Paint-lugalaina ua uma ona fai mai o se kopi o le tulaga masani polokalame i Windows - Paint, ae latou eseese i le fausia-i gafatia, lea o le tautua i luga ole laiga e sili atu laititi. E ui i lea, e talafeagai mo i latou e manaʻomia le tusia o se ata faigofie.

Alu i le Paint-lugalaina

  1. Tatala lenei upega tafailagi e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga luga.
  2. O iinei e mafai ona e filifilia se lanu mai se tamaʻi pale.
  3. Le isi, gauai atu i le tolu fausia-i meafaigaluega - fufulu, solo ma faʻatumu. E leai se mea sili atu e aoga iinei.
  4. Ole mata galue o le mea faigaluega e faʻaalia e ala ile faʻasolo ole faʻaseʻe
  5. O mea faigaluega o loʻo faʻaalia i le ata i lalo atu e mafai ai ona e laʻasaga i tua, tuʻu i luma pe tape le aano o le tapoleni.
  6. Amata ona e siiina le ata i lau komepiuta pe a atoa.
  7. O le a sii mai i foliga PNG ma vave avanoa mo le maimoaina.
  8. Faitau foi:
    Le aoina o le sili komipiuta polokalame mo le tusia ata
    Pixel Art Polokalama

Lenei tala ua lata ona muta. O le aso sa matou iloiloina ai le toeitiiti lava tutusa laiga fesoʻotaʻiga i luga ole laiga, ae faʻatasi ai ma isi vaega eseese. Matou te fautua atu, ia muamua ona e masani i latou taʻitasi, ma naʻo le filifili loa o le sili atu ona sili ona talafeagai i lau mataupu.

Pin
Send
Share
Send