Liua DOCX i PDF lugalaina

Pin
Send
Share
Send

Tele faila faila i le DOCX faatulagaga; latou te tatalaina ma teuteuina e ala i polokalama faapitoa. O nisi taimi e manaʻomia e le tagata o le a ia faʻaliliuina mai mea uma o se mea o loʻo taʻua i luga i le PDF ina ia mafai ai ona fai se faʻataʻitaʻiga. Auaunaga i luga ole laiga, o ana galuega autu e taulaʻi tonu lava ile faiga o lenei gaioiga, o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le galuega.

Liua DOCX i PDF lugalaina

O le aso o le a tatou talanoa auiliili naʻo le lua talafeagai punaoa web, talu ai o le tele o latou o le a leai se aoga e vaʻai, aua e faia uma e tutusa, ma le pulega e toetoe selau pasene tutusa. Matou te fautua e faʻalogo i le lua nofoaga lea.

Faitau foi: Liliu le DOCX i le PDF

Metotia 1: SmallPDF

O loʻo manino mai i le igoa o le SmallPDF Internet service o loʻo fuafua e galue faʻapitoa lava ma pepa PDF. O lana mea faigaluega e aofia ai le tele o galuega eseese, ae o lenei ua na o tatou fiafia i le faʻaliliu. E tupu faapenei:

Alu ile SmallPDF

  1. Tatala le itulau laititi o le SmallPDF e faʻaoga ai le fesoʻotaʻiga i luga, ma kiliki ai i luga o le faʻailoga "Upu i le PDF".
  2. Faʻasolosolo le faʻaopopoina o le faila e faʻaaoga se metotia avanoa.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili se tasi o loʻo teuina i lau komupiuta e ala i le makaina o ia i le browser ma kiliki i le ki "Tatala".
  4. Faʻamoemoe le faʻamaeʻaina e maeʻa.
  5. E te mauaina se faʻasilasilaga i le taimi lava e maeʻa ai le mea e download ai.
  6. Afai e te manaʻo e faʻatino ni faʻamalosi poʻo se mea e sui ai, ona e faia lea aʻo leʻi siiina le pepa i lau komepiuta e faʻaaogaina ai mea faigaluega ua fausia i totonu o le web service.
  7. Kiliki i luga o se tasi o sapalai saunia e download PDF i PC pe lafoina i luga o le initaneti teuina.
  8. Amata ona faʻaliliu isi faila i le kiliki i luga o le ki talafeagai i le faʻasologa o se uila lapotopoto.

O le liua taualumaga o le a faia le tapulaa o ni nai minute, pe a maeʻa le faʻamaumauga mulimuli o le a saunia mo download. A uma ona faitau a matou faʻatonuga, o le ae malamalama e oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina o le a malamalama i le galuega i luga o le SmallPDF 'upega tafaʻilagi.

Metotia 2: PDF.io

Ole tulaga ole PDF.io ese mai ile SmallPDF ile naʻo foliga ma nisi gaioiga faʻaopoopo. I lenei tulaga, o le liua faagasologa e toetoe lava tutusa. Ae ui i lea, ia tatou faia se laasaga ma lea laasaga vaʻai i laasaga e te manaʻomia ona faʻatino e manuia ai faʻagaioiga faila tatau:

Alu i le PDF.io

  1. I le itulau autu PDF.io, filifili le gagana talafeagai i le faʻaogaina le pop-up menu i le pito i luga tauagavale o le laupepa.
  2. Alu ile vaega "Upu i le PDF".
  3. Faʻaopopo se faila mo le galueaina e soʻo se metotia talafeagai.
  4. Faatali seia maeʻa le liua. I le taimi o lenei gaioiga, aua le tapunia le laupepa ma aua le faʻalavelaveina lau initaneti. O lenei masani e itiiti ifo nai lo le sefulu sekone.
  5. Sii mai le faila maeʻa i lau komepiuta pe lafo i luga o le initaneti teuina.
  6. Alu i le faʻaliliuina o isi faila i le kilikiina o le ki "Toe Amata".
  7. Faitau foi:
    Tatala DOCX faʻafanua pepa
    Tatala DOCX faila i luga ole laiga
    Tatalaina se DOCX faila i le Microsoft Word 2003

Luga, oe na faʻafeiloaʻi atu i le lua toetoe lava tutusa web upega tafailagi mo le liua DOCX faatulagaga pepa i PDF. Matou te faʻamoemoe o le faʻatonuga na tuʻuina atu na fesoasoani ia i latou o loʻo feagai ai ma ia mo le taimi muamua ma e leʻi galulue lava i luga o upega tafailagi faʻatasi ma le galuega autu na taulai i le faʻatinoina o faila eseese.

Faitau foi:
Liliu DOCX ile DOC
Liliu PDF i DOCX Luga o luga

Pin
Send
Share
Send