Matou te iloa le iPhone faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

E tele taimi e tuʻuina atu e tagata se meaalofa pe nono mai se telefoni mai le Apple, o le faʻaiuga latou te mananaʻo e saili poʻo le a le latou ata na maua. A uma mea uma, e faʻamoemoeina poʻo a mea e mafai ai ona e faʻatautaia, le lelei ma le gafatia o le mea pueata, pupuni lau, ma isi.

IPhone Faataitaiga

E le faigata le suʻeina o le iPhone i ou luma e tusa lava pe e te leʻi faatauina e oe lava. O metotia faigofie e na o le siakiina o le atigipusa, faʻapea foi ma tusitusiga i luga o le ufiufi o le telefoni. Ae e mafai ona faʻaaogaina le iTunes polokalama.

Metotia 1: Pusa ma masini faʻamaumauga

O lenei filifiliga e aofia ai le sailia o le saʻo faʻamatalaga e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa ua fuafuaina e faʻatonutonu lau telefoni.

Asiasiga o teuina

O le faigofie auala e suʻesuʻe ai faʻamatalaga o le suʻe lea o le pusa na faʻatau atu ai le telefoni. Na ona liliu ma e mafai ona e vaʻaia i le faʻataʻitaʻiga, lanu ma le tele o le mea e manatua ai le masini, faʻapea foi ma le IMEI.

Faamolemole ia matau - pe a fai e le faʻauʻu le telefoni, atonu e leai ni faʻamatalaga na o le atigipusa. O le mea lea, ia faʻamaonia le faʻamaoni o lau masini i le faʻaaogaina o faʻamatalaga mai la matou tusitusiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamaonia le moni iPhone

Numera numera

A leai se pusa, e mafai ona e iloaina le ituaiga o iPhone e se numera faʻapitoa. O lo o tu i le pito i tua o le telefonipoto i lalo. O lenei numera e amata i se tusi A.

Ina ua mavae lena, matou te oi le ofisa aloaia Apple website, e mafai ona e iloa ai le mea e fetaui ma lenei numera.

I luga o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai foi le avanoa e saili ai le tausaga o faʻaleleia o le masini ma mea faʻapitoa faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mamafa, lau tetele, ma isi. Faʻamatalaga nei e ono manaʻomia ae e te leʻi faatauina se masini fou.

Lenei o le tulaga e tutusa lelei ile tulaga muamua. Afai o le telefoni e le o se mea moni, atonu e leai se tusitusiga i luga ole mataupu. Siaki atu le tala i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e siaki lau iPhone.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamaonia le moni iPhone

Numera numera

Numera Tele (IMEI) - o se numera tulaga ese mo masini taʻitasi, e aofia ai numera e 15. O le iloaina o ia, e faigofie lava ona siaki ia uiga o le iPhone, faʻapea foi ona talepe lona tulaga i le faʻafesoʻotaʻi lau telefoni feaveaʻi. Faitau pe faʻafefea ona iloa le IMEI o lau iPhone ma pe faʻafefea ona faʻaaoga e saili ai le faʻataʻitaʻiga i tusiga o mulimuli mai.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona aʻoaʻo le IMEI iPhone
Faʻafefea ona siakiina iPhone i le faʻasologa numera

Metotia 2: iTunes

E le gata e fesoasoani iTunes i le fesuiaiga o faila ma le toe faʻafoi le telefoni, ae a e fesoʻotaʻi i se komepiuta, o loʻo faʻaalia ai nisi o ona uiga, aofia ai ma le faʻataʻitaʻiga.

  1. Tatala iTunes luga o lau komipiuta ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB cable.
  2. Kiliki le aikona iPhone i le pito i luga o le mata.
  3. I le faʻamalama e matala, o faʻamatalaga manaʻomia o le a faʻaalia, pei ona faʻaalia i le ata ata.

O le iPhone faʻataʻitaʻiga o le a le faigata ona iloa uma le faʻaaogaina o le iTunes i luga o le komepiuta, ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga o le telefoni. Ae paga lea, o ia faʻamatalaga e le o tusia i luga o le mataupu lava.

Pin
Send
Share
Send