Faaaogaina VKontakte digital emoticons

Pin
Send
Share
Send

O agafesootai VKontakte ei ai le tele numera o emoticons, o le tele o latou o iai se faʻapitoa faʻapitoa. E mafai ona faʻamatalaina i le emoji i foliga o fuainumera, lea e mafai ona avea ma sili teuteuina teuteuga o pou ma feʻau. I le gasologa o lenei aʻoaʻoga, tatou te talanoa e uiga i metotia a latou apalai i totonu ole laiga o fesoʻotaʻiga lautele.

Numera Emoticons mo VK

I aso nei, o le auala moni e faʻaogaina ai le emoticons i numera VK e mafai ona faʻatapulaʻaina ile lua filifiliga, faʻatagaina oe e faʻaoga le emoji o ituaiga eseese. I le taimi lava e tasi, o le a tatou le iloiloina soʻo seisi vaega auala e leai se fesootaʻiga ma tulaga masani seti.

Vaʻai foʻi e: Kopi ma faʻapipiʻi VK emoticons

Filifiliga 1: tulaga faʻatulagaina

O le faigofie auala o le faʻaaogaina o le ituaiga manatu o VK emoji o le faʻaofi o se faʻapitoa faʻapitoa e faʻatagaina oe e faʻaali ia tutusa emoticons, mo nisi mafuaʻaga e le o aofia i totonu o le tulaga nofoaga nofoaga. O numera avanoa e faʻatapulaʻaina i le tasi le laei e tasi le ituaiga ma e amata mai "0" muamua "10".

  1. Alu i le itulau o le tulaga 'upega tafaʻilagi e te manaʻo e faʻaaoga se ataata i foliga o numera. Toeitiiti lava o soʻo se tusitusiga fanua e talafeagai.
  2. Kopi ma faapipii se tasi o tulafono laiti i lalo i le tusitusiga poloka:
    • 0 -0⃣
    • 1 -1⃣
    • 2 -2⃣
    • 3 -3⃣
    • 4 -4⃣
    • 5 -5⃣
    • 6 -6⃣
    • 7 -7⃣
    • 8 -8⃣
    • 9 -9⃣
    • 10 -🔟
  3. I le faaopoopo atu i nei tagata, oe ono ono fiafia foi i isi lua:
    • 100 -💯
    • 1, 2, 3, 4 -🔢

    E faʻafefea e le emoticons ona vaʻaia le lolomiga o le pou, e mafai ona e matauina i ata o loʻo mulimuli mai. A i ai ni ou faafitauli i le faʻaali, taumafai e faʻafouina le itulau itulau ma le F5.

  4. A e faʻatau mai ni seti o mea faʻapipiʻi e aofia ai fuainumera, e mafai ona e mauaina e ala i le ulufale atu i le talafeagai tau i le pusa savali. O ia seti e le masani ona maua, o le mea lea, na o le pau lelei sui i le mea faʻapipiʻi o numera tele mai emoticons.

    Faitau foi:
    Faʻafefea ona fausia VK pepa faʻapipiʻi
    Faʻafefea ona maua fua VK stickers

Matou te faamoemoe o lenei filifiliga na fesoasoani ia te oe e iloa ai le faʻaaogaina o numera emoticon numera i luga o VKontakte.

Filifiliga 2: vEmoji

E ala i lenei tautua i luga ole laiga, e mafai ona e faʻaalu uma i le muamua emoticons faʻapipiʻi ma kopi i latou, ma i se faʻatonutonu faapitoa. E le gata i lea, ua uma ona matou iloiloina lenei tulaga i totonu o se tusitusiga i luga o le autu o le natia emoticons VKontakte.

Faitau atili: Lilo emoticons VK

Masani emoticons

  1. Kiliki i lalo le fesoʻotaʻiga e tatala ai le upega tafailagi matou te manaʻomia. Ina ua mavae lena, vave fesuiai i le laupepa "Faʻatonutonu" auala i luga ole lisi.
  2. Alu i le vEmoji

  3. Faʻaaoga le laina folau e sui ai le laupepa "Faʻailoga". Lenei, faʻaopopo i fuainumera, e tele faʻailoga e leʻi aofia ai i le vaega tutusa o emoticons i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi.
  4. Filifili se tasi pe sili atu emoji ma ia mautinoa latou te aliali mai i le saʻo faʻasologa i totonu o le pusa. "Vaaia faʻatonutonu".
  5. O lenei filifili mea o loʻo i totonu o le laina ua taua ma i le itu taumatau kiliki Kopi. E mafai foi ona faia lea ma se keyboard auala 'alo. Ctrl + C.
  6. Tatala le upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi ma taumafai e faʻaofi ni emoticons faʻaaoga se ki taua Ctrl + V . Afai e te filifilia ma le kopiina emoticons, o le a latou aliali mai i totonu o le tusitusiga pusa.

    A tuʻuina atu, pei ona i ai i le muamua lomiga, o numera e faia i se tasi faʻavae faʻaalia o VK.

Tele emoticons

  1. Afai e te manaʻomia le numera tele i le tala faatusa ma ata mai emoticons, i luga o le 'upega tafaʻilagi alu i le laupepa "Fuafua". E i ai ni ataata e mafai ona e faʻaogaina e fausiaina ai ni numera tetele.

    Vaʻai foi: Emoticons mai VK emoticons

  2. Fetuunai le tele o le fanua i le itu taumatau o le itulau sao, filifili le emoji mo le pito i tua ma amata tusia ata numera i se sitaili talafeagai mo oe. Matou te faʻamatala foi se faʻagasologa faʻapitoa i se isi tusitusiga.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina upu mai VK emoticons

  3. Faʻamamafa mea o loʻo i totonu o le fanua Kopi ma faapipii ma fetaomi ki Ctrl + C.
  4. I VKontakte, e mafai ona faʻaopopo le faʻaaogaina o ki Ctrl + V i soʻo se avanoa talafeagai.

O lenei faʻatinoga e mafai ona mafaufauina ua maeʻa, talu ona malamalama i foliga o lenei tautua, e mafai ona e faia e le gata numera, ae sili atu lavelave fausaga.

Vaʻai foi: Loto mai VK emoticons

Faaiuga

O filifiliga uma e lua faʻatagaina oe e maua le taunuʻuga manaʻomia e aunoa ma le tele o taumafaiga. E le gata i lea, e mafai ona e ulufale mai ia i latou mai soʻo se ituaiga o VKontakte, pe o se talosaga poʻo se nofoaga. Mo tali i soʻo se fesili e fesoʻotaʻi ma le autu o le tusitusiga, tusi mai ia i matou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send