Laina susunuina ki i Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O le Sefulu, o le lata mai faʻamatalaga a Windows, o loʻo faʻafouina malosi, ma e i ai uma itu lelei ma mea le lelei. Talanoa e uiga i le mea mulimuli, o se tasi e le mafai ae maitauina le mea moni i se taumafaiga e aumai le faiga faʻatulagaina i se tuʻufaʻatasia sitaili, Microsoft atiae masani ona suia e le gata o le foliga mai o nisi o ana vaega ma faʻatonutonu, ae na ona faʻataʻitaʻi i latou i se isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le "Panel" faʻamau "i" Filifiliga "). O ia suiga, ma mo le taimi lona tolu i lalo ifo o le tausaga, ua aʻafia ai foʻi ma le mea e faʻavasega ai mea e sui ai mea, lea ua le o faigofie nei ona maua. O le a matou taʻuina atu ia te oe e le gata i le mea e maua ai, ae pe faʻapefea foi ona faʻamasani i ou manaʻoga.

Suiga o le faʻatulagaina o gagana ile Windows 10

I le taimi na tusia ai lenei tala, i komupiuta a le tele o tagata e faʻaaogaina le "sefululima" o se tasi o ana faʻaaliga lua ua faʻapipiʻiina - 1809 po o le 1803. O laʻua uma na faʻamatuʻu mai i le 2018, ma le eseʻesega o le afa afa tausaga, o lea la, o le faʻatasiga autu mo le fesuiaʻi o le faʻatulagaina ua tofia e tusa ai ma se tutusa faʻasologa ae o lea e leai lava ni lanu. Ae i le faʻasologa o le OS i le tausaga lea, o lona uiga, seʻia oʻo i le 1803, e eseʻese mea na faia. Ma le isi, matou te iloiloina le gaioiga e manaʻomia ona faia ese i le lua laiga nei o le Windows 10, ma i isi uma muamua.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e mauaina le faʻamatalaga o le Windows 10

Pupuni 10 (lomiga 1809)

Faatasi ai ma le tele-tele Oketopa lata mai, o le Microsoft faʻagaioioiga faiga ua avea e le gata e sili atu aoga, ae e sili atu sili holistic i tulaga o foliga vaaia. Le tele o lona foliga faʻatautaia faʻatautaia i totonu "Tapulaa", ma e faʻatulaga le suiina o laiga, e tatau ona tatou liliu atu ia i latou.

  1. Tatala "Filifiliga" ala i le lisi Amata pe kiliki "FUA + I" luga o le keyboard.
  2. Mai le lisi o vaega na faʻaalia i le faʻamalama, filifili "Masini".
  3. I leisi itu, alu i le lau Ulufale.
  4. Tusi i lalo le lisi o filifiliga faʻaalia iinei.

    ma mulimuli i le sootaga "Avanoa ki keyboard keyboard".
  5. Le isi, filifili Filifili pa filifili.
  6. I le faʻamalama e matala, i le lisi Faatinogamuamua kiliki i luga "Fesuiaʻi gagana sao" (pe a fai e leʻi faʻailogaina muamua), ona sosoo ai lea ma le faʻamau Suia le ala 'alo keyboard.
  7. Tasi i le faamalama Suia auala 'alo uilai le poloka "Suia le sao i gagana" Filifili se tasi o le lua avanoa ma lauiloa tuʻufaʻatasiga, ona kiliki ai Ua lelei.
  8. I le faamalama muamua, kiliki i luga o faamau Apalai ma le Ua leleiia tapuni ae sefe au faʻatulagaga.
  9. O suiga e faia e vave aoga, pe a maeʻa ona e mafai ona suia le laulau gagana faʻaaoga le seti ki faʻatasiga.
  10. Lenei e faigofie tele, e ui lava e leai se mea tupu fua, e customize le suiga suiga i le lata mai i le taimi nei (tuai 2018) lomiga o Windows 10. I le muamua atu, mea uma avea sili atu manino, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane.

Pupuni 10 (lomiga 1803)

O le tali fofogaina i le ulutala o le tatou galuega i lenei aso i lenei lomiga o Windows o loʻo fai foʻi i totonu "Tapulaa", peitai, i se isi vaega o lenei vaega o le OS.

  1. Kiliki "FUA + I"e tatalaina "Filifiliga", ma alu i le vaega "Taimi ma gagana".
  2. Le isi, alu i le tab "Itulagi ma le gagana"o lo oi le itu menu.
  3. Tusi i lalo o le lisi o filifiliga o loʻo maua i lenei faʻamalama

    ma mulimuli i le sootaga "Avanoa ki keyboard keyboard".

  4. Mulimuli i sitepu na faamatalaina i palakalafa 5-9 o le vaega muamua o le tusitusiga.

  5. Faʻatusatusa i le faʻatonuga 1809, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu i le 1803 o le nofoaga o le vaega lea na maua ai le agavaʻa e faʻatulaga e fesuiaʻi ai le suiga o le faʻatulagaga gagana sa sili talafeagai ma malamalama. Ae paga lea, ma le faʻafouga e mafai ona e faʻagaloina.

    Vaʻai foi: Auala e faʻaleleia ai le Windows 10 i le faʻatauga 1803

Pupuni 10 (agai i le lomiga 1803)

E le pei o le toatele o loʻo i ai nei (le itiiti ifo mo le 2018), o le tele o elemene i faʻamatalaga i luma atu o le 1803 na faʻatuina ma faʻatautaia i totonu "Pulea vaega". O iina e mafai ai ona e setiina lau oe lava ki tuufaatasiga mo le suia o le sao gagana.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona tatala le "Control Panel" i le Windows 10

  1. Tatala "Pulea vaega". O le faigofie auala e faia ai lenei o le faamalama. Tamoe - kiliki "MATUA + R" i luga o le keyboard, ulufale i le faʻatonuga"pulea"aunoa ma ni upusii ma kiliki Ua lelei po o le ki "Ulufale".
  2. Alu ile maimoa "Pine" ma filifili "Gagana", pe afai e vaʻaia le faʻaaliga nofoaga Vaegaalu i le vaega "Suia le sao o metotia".
  3. Sosoo ai, ile poloka "Fesuiai auala sao" kiliki i luga ole sootaga "Suia le poloka poloka mo le gagana pa".
  4. I le itu (agavale) vaega o le faamalama e matala, kiliki i le aitema Avanoa Lautele.
  5. Mulimuli i le laasaga i laʻa 6 e oʻo i le 9 o lenei tusitusiga. "Pupuni 10 (faʻamatalaga 1809)"iloiloina muamua e matou.
  6. Talanoa e uiga i le auala o le keyboard auala puʻupuʻu e faʻatulaga e suia ai le faʻatulagaga i lomiga tuai o le Windows 10 (tusa lava pe o le a le mea e ese ai lona leo), tatou te ave pea le saolotoga e fautuaina oe e toe faʻaleleia, muamua o le mea, mo mafuaʻaga saogalemu.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le Windows 10 i le pito lata mai

Filifili

Ae paga lea, o tulaga sa matou setiina mo le fesuiaiga o taʻatiaga i totonu "Tapulaa" pe "Pulea vaega" faatatau i na o le "lotoifale" siosiomaga o le faʻagaioioiga faiga. I luga o le loka screen, i le mea e faʻaaoga ai se numera faʻailoga poʻo le pin code e ulufale ai i le Windows, o le faʻavasegaga ki masani o le a faʻaaogaina ai, o le a faʻapipiʻiina foʻi mo isi tagata PC, pe a iai. O lenei tulaga e mafai ona suia e pei ona taua i lalo:

  1. I soo se auala talafeagai, tatala "Pulea vaega".
  2. Faʻaolaina vaaiga Ata Laitialu i le vaega "Itulagi tulaga faatonuina".
  3. I le faʻamalama e matala, tatala le afifi "Avanoa".
  4. Taua:

    Ina ia faʻatinoina nisi gaioiga, e tatau ona i ai a oe aia tatau faʻatonu, lalo ifo o se fesoʻotaʻiga ia tatou mea pe faʻafefea ona maua i latou i Windows 10.

    Faitau atili: Auala e maua ai le pule faʻatonu i Windows 10

    Kiliki le ki Kopi Seti.

  5. I le pito i lalo o le faamalama "Mataʻitusi Seti ..."e tatala, siaki pusa faʻasaga i le naʻo le muamua pe lua faʻailoga i le taimi e tasi, o loʻo tu i lalo o le tusi "Kopi kopi tulaga nei i"ona fetaomi lea Ua lelei.

    Ina ia tapunia le faʻamalama muamua, kiliki foi Ua lelei.
  6. I le maeʻa ai o laasaga i luga, o le a e mautinoa o le ki o le tuʻufaʻatasia mo le fesuiaʻi o faʻataʻatiaga na setiina i le laasaga muamua, o le a aoga, e aofia ai luga o le faʻafeiloaʻi lau (loka) ma i isi teuga tupe, pe a iai, i le faʻagaioiga faiga, faʻapea foi ma i latou e te fausiaina i le lumanaʻi (pe a o le manatu lona lua ua matauina).

Faaiuga

O lenei ua e iloa faʻatulaga le suiga o le gagana ki le Windows 10, e tusa lava pe o le lata mai faʻamatalaga poʻo se tasi o muamua na faʻapipiʻiina i lau komepiuta. Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe. A iai ni au fesili e uiga i la matou mataupu, e leai se lagona e fesili atu ia latou i tala o i lalo.

Pin
Send
Share
Send