Tulafono mo le talanoa i luga o VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E ese mai i talanoaga masani ma se tagata e toatasi, e masani ona manaʻomia le faʻatonutonuina o le tele o tagata faʻaoga ina ia puipuia ai ni feeseeseaiga ma faʻamutaina ai le i ai o nei ituaiga talanoaga. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i auala autu o le fausiaina o se tulafono o tulafono mo le tele-talanoaga i agafesootai VKontakte.

VK talanoaga tulafono

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o talanoaga taitasi e tulaga ese ma e masani lava ona tu matilatila i isi talanoaga tutusa ma faʻatalanoaga autu. Fausiaina tulafono ma soʻo se gaioiga e tatau ona faʻavae i luga o lenei vaega.

Tapulaa

O le galuega foʻi o le fausiaina ma le faʻatautaia o se talanoaga faʻatupu ni tapulaʻa mo le na faia ma tagata auai o loʻo iai ma le mafai ona le amanaiaina. E aofia ai vala nei.

  • Ole tapulaʻa maualuga o tagata e le mafai ona sili atu 250;
  • E i ai le aia a le na faia talanoaga i le faʻateʻaina o soʻo se tagata e aunoa ma le agavaʻa e toe foʻi atu i le talatalanoaga;
  • I soo se tulaga, o le tele-talanoaga o le a tuʻuina atu i le teuga tupe ma e mafai ona mauaina e tusa lava pe atoa lona faʻateʻa;

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua se talanoaga VK

  • O le valaʻauina o tagata fou e naʻo le faʻatagaga a le na faia;

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona valaʻaulia tagata i se talanoaga VK

  • O tagata auai e mafai ona tuua le talanoaga e aunoa ma faʻatapulaʻaina pe le aofia ai se isi tagata faʻaogaina tagata faʻaaoga;
  • E le mafai ona e valaʻaulia se tagata na tuʻua le talatalanoaga faʻalua;
  • I le talanoaga, o gaioiga masani o talanoaga a le VKontakte, e aofia ai le tapeina ma le teuteuina o feau.

Oe pei ona e vaʻai, o le tulaga faʻatinoina o tele-faʻatalanoaga e le faigata tele ona aʻoaʻoina. E tatau ona latou manatua pea, o taimi uma e faia ai se talanoaga, ma pe a maeʻa.

Tulafono faataitaiga

I totonu o tulafono uma o loʻo i ai nei mo se talanoaga, e aoga le faʻamamaina o ni numera o mea lautele e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se mataupu ma tagata auai. O le mea moni, ma e seasea tuusaunoaina, o nisi filifiliga e mafai ona le amanaiaina, faʻataʻitaʻiga, ma le laʻititi o numera o tagata faʻaoga tagata faaaoga.

Ua faasaina:

  • Soʻo se ituaiga faʻailoga i le pulega (tagata faʻatonutonu, tagata fai mea totino);
  • Upu faʻaletonu a isi tagata auai;
  • Faʻasalalauga o soo se ituaiga;
  • Faʻaopoopoina mea le talafeagai;
  • Lolo, spam ma le faʻasalalauga o mea ua solia isi tulafono;
  • Valaaulia i spam bots;
  • Faasalaga a le pulega;
  • Faʻalavelave i talanoaga talanoaga.

Faatagaina:

  • Alu ese naʻo oe ma le avanoa e toe foʻi mai ai;
  • Le faʻasalalauina o soʻo se feʻau e le faʻatapulaʻaina e tulafono;
  • Aveese ma teuteu au oe lava pou.

E pei ona uma ona vaʻaia, o le lisi o gaioiga faʻataga e sili atu nai lo faʻasaina. Lenei ua mafua ona o le mea moni e faigata tele e faʻamatalaina tala aoga uma ma o le mea lea e mafai ona e faia e aunoa ma le na o se seti o tapulaa.

Lomiga Faʻasalalau

Talu ai o tulafono o se vaega taua o talanoaga, e tatau ona lomia faasalalau i se nofoaga e faigofie ona maua uma tagata auai. Faʻataʻitaʻiga, a fai o loʻo e faia se talatalanoaga mo se alaalafaga, e mafai ona e faʻaogaina le vaega Talanoaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se talanoaga i le vaega VK

Mo se talanoaga e aunoa ma se alalafaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a aofia ai naʻo tamaiti aʻoga poʻo uo le aʻoga, le seti o tulafono e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le masani meafaigaluega VC ma lomia i se feʻau masani.

A maeʻa, o le a avanoa mo le faʻamau i se pulou ma o le a mafai e tagata uma ona faʻamasani latou lava i tapulaʻa. O lenei poloka o le a avanoa mo tagata uma e faaaogaina, e aofia ai ma i latou e leʻi o ile taimi o le faʻasalalauga ole feʻau.

A fatuina talanoaga, e sili le faʻaopopo isi mataupu i lalo o ulutala "Ofo" ma le "Talosaga e uiga i le pulega". Mo le mauaina vave, soʻotaga i le tusi tulafono e mafai ona tuua i le poloka lava e tasi Puʻeina i talanoaga.

Tusa lava poo le a le nofoaga o lomia faasalalau filifilia, taumafai e avea le lisi o tulafono sili ona malamalama i tagata auai ma le taua numera ma vaevaeina i palakalafa. E mafai ona taʻitaʻia oe e a matou faʻataʻitaʻiga e malamalama atili ai i itu o le mataupu o loʻo iloiloina.

Faaiuga

Aua neʻi galo se talanoaga e tele lava ile totogi o tagata auai. O tulafono na faia e le tatau ona avea ma faʻalavelave mo saoloto fesoʻotaʻiga. Seʻi lava ona o le alualu i luma ile faʻatulagaina ma le faʻasalalauina o tulafono, faʻatasi ai ma faiga e faʻasalaina ai tagata na solia, e mautinoa lava le manuia lau talanoaga faʻatasi ma sui auai.

Pin
Send
Share
Send