Ole a le fesoʻotaʻiga ile itulau VK

Pin
Send
Share
Send

I luga o le Initaneti, o fesoʻotaʻiga o se tuʻufaʻatasia o soʻo se itulau uepesite, faʻataga ai oe e le gata e ulufale ai, ae ia e faʻamasani foʻi oe i le aotelega o le tusitusiga o le URL. I luga o le tulaga o le upega tafaʻilagi a le VK, o fesoʻotaʻiga i itulau e tutusa lava le taua ma tutusa le tele o tiute. I lenei mataupu, o le a matou taʻuina atu mea uma e te manaʻomia e iloa e uiga i VK tuatusi.

Ole a le fesoʻotaʻiga ile itulau VK

Muamua, o le URL o soʻo se mea VKontakte itulau o se faʻailoa - o se seti tulaga ese o numera i tulaga taʻitasi. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le ID i seisi tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O le a le VK ID

Le faʻailoaina o se tagata faʻaaoga itulau poʻo le afioʻaga, tusa lava poʻo le a le ituaiga, e mafai ona suia e ala i le faʻatulagaina i soʻo se amio ua manaʻomia e lē e ana. Ma le isi, i le tulaga ma tala fou ma vaega o lenei ituaiga, o le sootaga e leai.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le sootaga i le VK itulau

Ina ua uma ona suia le URL o le faʻamatalaga poʻo tagata lautele, e mafai ona maua i le tele o auala e tusa ai ma faʻatonuga i la matou eseese laupepa. E aoga le mea lea pe a le suia le soʻotaga e oe poʻo oe naunau ile isi tagata.

Faitau atili: Faʻafefea ona e mauaina VK login?

E masani ona faʻapuʻupuʻu tuatusi filifiliga e faʻaopopo e faʻaopopo i luga o le puipui se faʻamatalaga tuʻusaʻo a seisi tagata faʻaaoga poʻo le lautele. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea i se isi tusitusiga, faʻapea foi ma le faʻalogo i le faʻapipiʻi o le laupepa i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻailoa mai se fesoʻotaʻiga i se tagata ma le VK group

Ole eseesega tele ile va o soʻotaga VKontakte o le mafai lea ona suia latou ile talosaga a le pule. I le taimi lava lea e tasi, i se mea e iloa ai muamua le suiga o le tuatusi o le a le aoga. I lenei tulaga, ia taʻua isi itulau o le '' upega tafaʻilagi, e sili atu le faʻamaonia o se ID tumau.

Faitau foi: Faʻafefea ona kopi se VK link

E le mafai ona faʻaleleia le URL i se laupepa ma se pepa, talosaga, ata poʻo se vitio. I le taimi lava e tasi, i le faʻaaogaina o mea masani a le VKontakte, e mafai lava ona e faʻaavanoaina le puʻupuʻu o le fesoʻotaʻiga mo lona faʻaaogaina mulimuli ane.

Faitau atili: Faʻafefea ona puʻupuʻu VK sootaga

Faaiuga

Luga, matou taumafai e avatu le sili ona auiliili tali i le fesili faʻatatau e uiga i fesoʻotaʻiga i itulau i luga o VKontakte fesoʻotaʻiga lautele. I le tulaga o le le malamalama i nisi vaega, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai matou mo le faʻamalamalamaina i tala.

Pin
Send
Share
Send