Aveese taʻaloga i luga o le Windows 10 komipiuta

Pin
Send
Share
Send

Afai na e alu i totonu o se komepiuta taʻaloga pe naʻo le manaʻo e faʻasaʻolotoina avanoa avanoa mo faapipiiina o se isi mea, e mafai ma e tatau ona tape, aemaise lava pe a fai o lenei o le AAA poloketi e ave le tele, pe ova atu foi ma le selau gigabytes. I le Windows 10, e mafai ona faia lenei mea i le tele o auala, ma o le a tatou talanoa e uiga ia i latou taʻitasi nei.

Vaʻai foʻi e: Mauaina faʻafitauli o loʻo tamoe taʻaloga i luga o le komupiuta ma le Windows 10

Lē faʻapipiʻiina taʻaloga i le Windows 10

E pei ona i ai i soʻo se lomiga o le Windows e faʻagaoioiga faiga, i le "pito i luga o le sefulu" polokalama faʻamamaina e mafai uma e ala i auala masani ma le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. I le tulaga o taʻaloga, le sili atu se tasi filifiliga sili atu faʻaopopo - le faʻaaogaina o se laiga faʻapitoa poʻo se tulaga faʻapisinisi lea na faʻatau ai, faʻapipiʻi ma faʻalauiloa le oloa. Faitau atili e uiga i latou taʻitasi o loʻo i lalo.

Faitau foi: Aveese polokalame ile Windows 10

Metotia 1: Faʻapitoa Polokalama

O loʻo i ai ni nai faʻapolokalame fofo mai tagata vaega tolu o loʻo tuʻuina atu le avanoa e faʻaleleia atili ai le faʻagaioioiga ma faʻamama ia mai lapisi. Toeitiiti o latou uma o loʻo i ai mea faigaluega mo le aveʻesea o talosaga faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. I le taimi muamua, sa matou suʻesuʻe e le gata polokalame (CCleaner, Revo Uninstaller), ae faʻapefea foi ona faʻaaoga nisi o latou, e aofia ai ma le uninstall polokalama. O le mea moni, i le tulaga o taʻaloga, o lenei faiga e leai se eseʻese, o lea, e fofo ai faʻafitauli ua faʻailoa mai i le autu o le tusitusiga, matou te fautuaina oe e te faʻamasani ia oe i mea na folasia mai i le faʻasino i lalo.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona faʻaaoga le CCleaner
Aveese polokalame mai se komepiuta faʻaaogaina CCleaner
Faʻafefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

Metotia 2: Taʻaloga tulaga (launcher)

Afai e te le faʻatautoina le faʻapipiʻi ma e sili ona e taʻalo i taʻaloga faʻaletulafono, faʻatau mai i luga o fola faʻapitoa (Steam, GOG Galaxy) pe i faleoloa kamupani (Origin, uPlay, etc.), e mafai ona e tape se taʻaloga na maeʻa pe e leai se aoga e ala i lenei talosaga- faalauiloa. Sa matou talanoa muamua e uiga i nisi o nei metotia, o lea na o sina taimi puʻupuʻu ai, o loʻo faatatau i mea auiliili.

O lea la, i Steam oe manaʻomia le sailia o le taʻaloga e seʻi faʻapipiʻi i lau "Faletusi", valaʻau le tusiga menu i luga ma le kiliki taumatau kiliki (RMB) ma filifili Tapē. O le isi faʻagaioiga o le a faia otometi pe o le a manaʻomia oe e faʻamaonia le gaioiga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi taʻaloga i luga o le Steam

Oe mafai ona uninstall se taʻaloga na faʻatau mai le Origin pe mauaina iina i le lesitala i le auala lava lea e tasi i le filifilia o le mea talafeagai mai le konteks menu o se igoa le aoga.

Ae peitai, a maeʻa ona faʻatulaga lenei faʻatulagaina Pupuni faʻapipiʻi ma aveesea.

Faitau atili: Aveese taʻaloga i le Origin

Afai e te faʻaogaina le GOG Galaxy client, lea ua amata ona lauiloa, e faʻatau ma tamoe taʻaloga, e tatau ona e faia mea nei e aveese ai.

  1. I le itu itu (agavale), suʻe le taʻaloga e te manaʻo e faʻapipiʻi, ma kiliki i luga o le ki isumu agavale (LMB) e tatala ai le poloka ma faʻamatalaga auiliili.
  2. Kiliki le ki Sili atu, ona, i le mataua i lalo menu, filifili aitema Pule o faila ma le Tapē.
  3. O le taʻaloga o le a tapeina otometi.
  4. I se tulaga talitutusa, taʻaloga e le faʻapipiʻiina i ni isi tagata ma ni polokalama tisiki faʻapitoa - saili se sili atu le talafeagai ulutala i lau faletusi, valaʻau le talaaga menu poʻo isi filifiliga, filifili le mea talafeagai i le lisi e matala.

Faiga 3: System Tools

Uma lomiga o Windows maua lona lava uninstaller, ma i totonu o le "pito i luga sefulu" o loʻo i ai foi e lua - o le vaega ua masani ai tagata uma mai faʻaaliga muamua o le faʻagaioiga faiga "Polokalama ma vaega"faʻapea foi "Talosaga"avanoa i le poloka "Tapulaa". Seʻi o tatou mafaufau pe faapefea ona fofo le tatou faʻafitauli i nei aso, ia fegalegaleai ma latou taʻitoʻatasi, amata i le faʻafouina vaega o le OS.

  1. Tamoe "Filifiliga" Pupuni 10 i le kiliki LMB i luga o le ki kisi i le lisi Amata pe, sili atu ona faigofie, faʻaaogaina o ki vevela "FUA + I".
  2. I le faʻamalama e matala, suʻe le vaega "Talosaga" ma kiliki i luga.
  3. A aunoa ma le alu i isi tabs, tusi i totonu o le lisi o polokalama ua faʻatuina i luga o komupiuta ma saili i totonu le taʻaloga e te manaʻo e uninstall.
  4. Kiliki i lona igoa LMB, ona ki luga lea o le ki lea e aliali mai Tapē.
  5. Faamautu ou mafaufauga, ona mulimuli lea i musumusuga o le faʻavae "Faʻaopopo pe aveese ni polokalame Program Wizards".
    Afai o oe o se lagolago a elemene tuʻufaʻatasi ma auala o le faʻagaioiga faiga, e mafai ona alu sina auala ese.

  1. Valaau faamalama Tamoei le kiliki "MATUA + R" luga o le keyboard. Ulufale le faatonuga i lona laina"appwiz.cpl"aunoa ma ni upusii, kiliki Ua lelei pe "Ulufale" e faʻamaonia ai le oso.
  2. I le vaega faamalama e matala "Polokalama ma vaega" saili le taʻaloga talosaga e faʻapipiʻiina, filifili i le kiliki LMB ma kiliki i le faʻamau o loʻo i luga o le pito i luga luga Tapē.
  3. Faamautu ou mafaufauga i le teuga pulea faamalama, ona mulimuli lea i le laasaga ma lea laasaga uunaiga.
  4. E pei ona e vaʻaia, e oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga Windows 10 meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o taʻaloga (poʻo seisi lava faʻaaogaina) e tuʻuina atu i luga o le lua eseʻese ese gaioiga gaioiga.

Metotia 4: Faila Uninstaller

O le taʻaloga, pei o soʻo se polokalame komipiuta, e i ai lona lava tulaga i luga ole disk - e mafai ona avea ma se tulaga masani na fautua mai otometi i le taimi o le faʻapipiʻiina poʻo se isi ala faʻatulagaina e le tagata faʻaoga na o ia. I soo se mataupu, o le faila ma le taʻaloga o le a aofia ai e le gata o se auala puʻupuʻu mo le tatalaina, ae o se faila uninstaller, o le a fesoasoani ia i tatou e foia lo tatou faʻafitauli i ni nai kiliki.

  1. Talu ai o le nofoaga saʻo o le taʻaloga i luga o le disk e le masani ona iloa, ma o le auala 'alo mo lona amataina e ono le avanoa i luga o le laupepa, o le a faigofie ona e alu i le saʻo faʻasino Amata. Ina ia faia lenei mea, matala le amataga menu i le oomiina o le ki talafeagai i luga o le taskbar poʻo le ki "Pupuni" i luga o le keyboard, ma tusi i totonu o le lisi o mea faʻapipiʻi talosaga seia e mauaina le taʻaloga.
  2. Afai o loʻo i totonu o le faila, e pei o la matou faʻataʻitaʻiga, kiliki muamua ile LMB, ona kiliki lea o taumatau ile auala 'alo. I le anotusi menu, filifili "Avanoa" - "Alu i le faila nofoaga".
  3. I le faʻavasegaina system system "Suʻesuʻe" saili le faila ma le igoa "Uninstall" pe "tatalaina ..."le mea "… " - o fuainumera ia. Ia mautinoa o lenei faila o se talosaga, ma faalauiloa e ala i le faaluaina o kiliki le isumu tauagavale. O lenei gaioiga e faʻatino ai se tūlaga faʻapipiʻi se tūlaga faʻapena ma faʻamatalaina i le metotia talu ai.
  4. Vaʻai foi: Aveʻese faʻapipiʻi polokalame i luga o le Windows komipiuta

Faaiuga

E pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le 'aveʻese o le taʻaloga mai le komupiuta, ae maise lava pe afai o loʻo i ai ma le faʻasologa fou o le Microsoft operating system, Windows 10. E i ai le filifiliga o le tele o metotia, tulaga masani ma le le o ni tulaga masani. O le mea moni, o filifiliga sili ona fiafia iai, o le ulufale atu i le system tools poʻo le polokalame e taʻaga ai le taʻaloga e alu i le uninstall. O fofo faʻapitoa na mafai ona matou faʻamamaina le OS o toega faila ma isi o lapisi, lea e fautuaina foi mo le puipuia.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻamutaina atoatoa o le taʻaloga Sims 3 mai le komupiuta

Pin
Send
Share
Send