Faʻafefea ona fai o le kolosi ese mai tusitusiga VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E toatele tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele o le VKontakte o loʻo le iloa e VK.com e le gata faʻaalia faʻalauaʻitele foliga, ae o loʻo natia foi galuega. O se tasi o nei faʻaopopoga mafai ai ona e tusia soʻo se feʻau e faʻaaogaina le sitaili, lea i nisi tulaga e tatalaina ai ni avanoa fou i le mamanu o, mo se faʻataʻitaʻiga, pou i faʻalapotopotoga.

Tusi ni tusitusiga mataga VK

I le auala lava e tasi e pei ona i ai i le tulaga o le lafoina gaogao feʻau, i le faʻagasologa o le tusiina o tusi ma faʻailoga ese atu mataitusi, o le a e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaogaina i luga o le tele o isi punaoa i luga ole Initaneti. I se faʻaopopoga, o le faʻamatala o tulafono e masani ona faʻaaogaina i suʻesuʻega ma polokalame eseese, e tusa lava poʻo le a le mea e fai i le vaega.

Aua le faʻaaogaina tele le metotia o tusitusiga tusitusi faʻasolosolo tusitusiga i le tele o taimi, aua o lenei e faigofie ai au savali e le faitauina!

A manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le seti o mea e manaʻomia pe a tusi ni pou mai masini feaveaʻi - o le iʻuga o lenei mea e le suia pe a e mulimuli i faʻatonuga.

  1. Tatala le tulaga o agafesootai. fesootaiga VK ma o atu i le nofoaga e te manaʻo ai e tusi se feʻau e faʻaaogaina le sitaili.
  2. I le aofaʻiga o lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina le tulaga o le tusia o se feʻau ma faʻailoga ese mai faʻailoga i talanoaga i le vaega VKontakte.

  3. Faʻasolosolo atu i luga o le fanua autu mo le ulufale atu i se feau ma faʻaigoaina le feʻau, o se vaega o lou manaʻo e faʻataamilo ese.
  4. I totonu o mataitusi na filifilia, filifili le upu e te manao e kolosi ese mai.
  5. Ole fuainumera o le taimi e tasi e faʻatapulaʻa mataʻitusi e le faʻatapulaʻaina e soʻo se mea, peitaʻi, pe a manaʻomia, kolosi ese soʻo se feʻau tele o le faʻamatalaga faʻaogaina e matua le talafeagai. Lenei ona o le mea moni o isi gaioiga uma o loʻo faia faʻapitoa i le tusi lesona auala.

  6. Tuu le isumu isumu i luma o le muamua amio o le corethrough upu ma tusi i lalo ifo o le isi seti o tagata, muamua aofia ai ma amio ().
  7. &#()822;

    Ina ia faafaigofieina le teuteuga faagasologa, matou te fautua atu ia e faʻaaoga faʻaaoga keyboard auala 'alo "Ctrl + F" ma le "Ctrl + V".

  8. Toe fai le gaoioiga i luga mo taʻitasi mulimuli ane i se upu pe tele upu, faʻasino taʻitaʻi na o le muamua faʻatulagaina o avanoa.
  9. Mo se malamalama sili atu, gauai atu i le laupepa saunia e matou.

  10. Fetaomi faamau Sefe pe "Lafo", fuafua i le nofoaga e tusia ai ma le ituaiga feʻau.
  11. O le a faʻaaogaina foi le metotia tuʻusaʻo pe a teuteu se tasi-tusia feau, tusa lava poʻo le a le nofoaga.

  12. A maeʻa lau lafo o lau feʻau, o oe ma tagata uma e faitau i lenei tusitusiga ile lumanaʻi o le a vaʻaia le muamua faʻailoaina mataʻitusi ua sopoia mai.

Ua fautuaina e aua le tuu tagata i luma o le avanoa avanoa, talu ai o le le faia o le tusi ua sopoia foi e le laina laina faʻaʻafaʻatasi.

I luga o lenei, o gaioiga uma mo le tusiaina o le satauro ese tusitusiga tusitusi. Peitaʻi, e i ai lava nai mea e tatau ona faʻamaninoina.

I le taimi e teuteu ai ma sefe se feau na faʻaaoga i ai muamua le faʻaogaina code, o le kolosi ese atu a e toe foʻi mai i le latou tulaga muamua, tusa lava poʻo le a le gagana na faʻaaogaina. O le mea lea, e fautuaina e kolosi ese saʻo tusitusiga i le taimi muamua pe leai le faʻagaioiga tele tele o mataʻitusi e faʻaaoga ai lenei metotia.

E se manaʻomia le tuu o le tulafono i luma o faailoga, ona e leai se aafiaga o ia mea.

Matou te faʻamanuia ia te oe manuia peʻa faʻaaoga le kolosi kolosi mai VKontakte.

Pin
Send
Share
Send