Iʻaina le faʻafitauli DNS Server i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o faʻafitauli masani e feagai ma tagata Initaneti o mea sese i le DNS server. E masani lava, o se faʻasalalauga foliga mai e le tali mai. E tele auala e mafai ona togafiti ai lenei faʻafitauli, o le mea moni lea, ma o le toʻilalo o se isi natura e faʻaosofia ai ona foliga. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e foia ai lenei faʻafitauli i luga o le komepiuta o loʻo faʻatautaia e Windows 7.

Tatou foia le faʻafitauli ma le DNS server i le Windows 7

O le mea muamua e tatau ona fai o le toe amataina o le router, aua o loʻo iai nei le tele o masini ile fale - o se tele tafe o faʻamaumauga e ui atu i le router ma e le mafai ona faʻafetauiina se galuega faapena. O le tapeina o masini mo le sefulu sekone ona toe faʻaliliu lea o le a fesoasoani e aveese le faʻafitauli. Peitai, e le masani ona aoga lenei mea, pe a fai o lenei fofo e le fesoasoani ai ia te oe, matou te fautuaina oe e faʻamasani oe lava i metotia nei.

Vaʻai foi: Initaneti Initaneti ina ua maeʻa ona toe tuʻu le Windows 7

Metotia 1: Faʻafouga Network tulaga

Tape faʻaputuputu faila, faʻafou le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga upega tafailagi e faʻaaogaina le aoga Poloaiga laina. Ole faʻatinoga o ia gaioiga e tatau ona faʻaleleia atili ai le faʻagaioiga o le DNS server:

  1. Tatala menu Amata saili le tusi talosaga Poloaiga laina, kiliki i le laina PCM ma tamoe o pule.
  2. Ulu atu i le fa poloaiga i lalo o le tasi i le tasi i le fetaomi Ulufale pe a uma. O i latou e gafa ma le toe setiina o faʻamaumauga, faʻafouga le faʻatulagaina, ma maua se isi sapalai.

    ipconfig / flushdns

    ipconfig / registerdns

    ipconfig / toe faʻafou

    ipconfig / tatala

  3. I le maeʻa, ua fautuaina oe e toe amataina lau komipiuta ma siaki pe ua foia le faʻafitauli.

I luga o lea, o le muamua auala e oʻo mai i le iʻuga. E aoga i mataupu pe a le toe setiina tulaga masani o fesoʻotaʻiga i se taimi le tumau pe otometi. Afai e le aoga le metotia lea, matou te fautua atu loa e alu i le isi.

Metotia 2: DNS Server Configuration

I totonu o le Windows 7 e i ai le tele o tapulaʻa e nafa ma le faʻagaioiga o le DNS server. E taua ona faʻamautinoa ua maeʻa lelei le seti ma aua neʻi mafua ai le faʻaletonu o soʻoga. Muamua, matou te fautua atu ia e faia mea nei:

  1. E ala i le lisi menu Amata alu i le "Pulea vaega".
  2. Saili ma tatala le vaega "Pulega".
  3. Saili i le lisi "Auaunaga" ma tamoe i latou.
  4. I le pito i luga o le ae vaai ai i le auaunaga "DNS tagata faʻatau". Alu i ana meatotino i le lua-kiliki LMB i luga o le igoa igoa.
  5. Ia mautinoa e amata le auaunaga ma e amata otometi. Afai e leai, sui le mea, ia faʻaola le faʻatulagaina ma apalai suiga.

O lenei tapulaa e tatau ona fesoasoani faʻasaʻoina le DNS faʻaletonu na tupu. Ae peitai, pe afai o mea uma ua setiina sao, ae o le sese e tumau, seti le tuatusi lima, lea e faia e pei o lenei:

  1. I totonu "Pulea vaega" maua Nofoaga ma Fetufaʻaiga Nofoaga Autu.
  2. I le itu tauagavale, kiliki i luga ole sootaga "Suia tulaga fetuunai".
  3. Filifili le talafeagai, kiliki ile RMB ma tatala Meatotino.
  4. Faailoga le laina "Initaneti Protocol Version 4 (TCP / IPv4)" ma kiliki i Meatotino.
  5. Maninoa taua "Faʻaaoga tuatusi DNS nei tuatusi" ma tusi i le lua itu8.8.8.8ma sefe le tulaga.

A maeʻa lenei faiga, toe amata le browser pe a tatala, ma taumafai e tatala soʻo se nofoaga talafeagai.

Metotia 3: Faʻafouina Network Hardware Drivers

Matou te tuu lenei metotia mulimuli, aua e le sili ona aoga ma o le a aoga i tulaga e seasea tupu. O isi taimi o fesoʻotaʻiga mea faigaluega i luga ole laiga e le faʻapipiʻi saʻo pe manaʻomia le toe faʻafou, e ono tupu ai faʻafitauli i le faʻagaioiga o le DNS server. Matou te fautuaina le faitauina o le isi a matou tusitusiga ile link i lalo. I totonu o oe o le a maua taʻiala mo le sailia ma le faafouina polokalama mo se 'upega tafaʻilagi kata.

Faitau atili: Suʻe ma faʻapipiʻi se avetaavale mo se network card

O filifiliga e tolu i luga mo le faaleleia o le mea sese e fesoʻotaʻi ma le leai o se tali mai le DNS server e aoga i tulaga eseese ma i le tele o tulaga fesoasoani i le foia o le faʻafitauli. Afai e le fesoasoani se tasi o metotia ia oe, alu i le isi seia e maua le saʻo.

Faitau foi:
Fesootai ma faʻatulaga se lotoifale faʻalapotopotoga i le Windows 7
Faatuina se VPN sootaga i luga ole Windows 7

Pin
Send
Share
Send