Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) 2.0.1.9

Pin
Send
Share
Send

QFIL o se mea faʻapitoa meafaigaluega polokalama o lona autu galuega o le overwrite system memory partitions (firmware) o masini Android e faʻavae i luga o Qualcomm meafaigaluega tulaga.

QFIL o se vaega o le Qualcomm Products Support Tools (QPST) polokalama komipiuta, ua mamanuina sili mo faʻaaogaina e agavaa tagata tomai faʻapitoa nai lo tagata masani masani. I le taimi lava e tasi, o le tusi talosaga e mafai ona faʻagaioia tutoʻatasi (tusa lava pe iai pe leai foi isi vaega QPST i luga o le komepiuta) ma e tele na faʻaaogaina e tagata masani e ana le masini Android mo le toe faʻafouina o atamamai ma laupepa, o le polokalama polokalama lea sa matua faʻaleagaina.

Mafaufau i galuega autu a KuFIL, lea e mafai ona faʻaaogaina e le o ni tagata faʻapitoa i le matata o le tautuaina o masini Qualcomm.

Masini sootaga

Ina ia faʻataunuʻuina lona mafuaʻaga autu - e toe tusi mai mea o i ai Qualcomm flash-memory microcircuits ma faʻataʻitaʻiga mai faila ata, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le QFIL ma se masini i se tulaga faapitoa - Faalavelave Tutupu Faafuaseʻi download (EDL faiga).

I le faiga faʻapitoa, masini o loʻo avea le polokalama o le mea lea na matua faʻaleagaina e masani ona suia e tutoʻatasi, ae faʻapea foi le fesiitaiga i le setete e mafai ona amataina e le tagata faʻaaogaina ma le faʻamoemoeina. Mo le faʻatonutonuina e le tagata faʻaaogaina le saʻo le fesoʻotaʻiga o masini moli i QFIL o loʻo iai se faʻaaliga - afai o le polokalame "vaʻai" i le masini i se auala talafeagai mo le faʻatupuina o manatua, o le igoa o loʻo faʻaalia i lona faamalama "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" ma COM numera numera.

Afai e tele masini Qualcomm i le EDL mode e fesoʻotaʻi i le komepiuta faʻaaogaina o se Android firmware / toe faʻaaogaina meafaigaluega, e mafai ona faigofie ona fesuiai i latou i le faʻaaogaina o le faʻamau "Filifili Port".

O le faʻapipiʻiina o le firmware ata ma isi vaega i le talosaga

QFIL o se toetoe lava lautele fofo mo masini e faʻavae i luga o le Qualcomm meafaigaluega tulaga, o lona uiga e talafeagai mo le galue ma se tele tele o telefoni poto ma laupapa PC. I le taimi lava e tasi, o le talosaga o loʻo faʻatinoina ana galuega autu e faʻalagolago tele i le afifi ma faila faʻatatauina mo le fesiuaʻiina o le faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini i le vaega vaega. E mafai e le QFIL ona galulue faʻatasi ma ituaiga e lua o faʻapotopotoga (Build Type) o ia afifi - "Mafolafola fausia" ma le Meta Fausia.

A o le i faʻatatauina le faʻatulagaina o le nofoaga o mea o loʻo i totonu o le polokalama o le Android masini, e tatau ona e filifilia le ituaiga o firmware faapotopotoga - mo lenei, o loʻo i ai se leitio faʻapitoa faʻamau i le KuFIL faamalama.

E ui lava i le mea moni o le QFIL o loʻo faʻaogaina o se mea faigaluega mo tagata faigaluega e tatau ona i ai le tele o malamalamaʻaga faʻapitoa, o le apalai o le fesoʻotaʻiga e matua le soona faʻaaogaina ma "soʻona sili" poʻo le "malamalamaaga" elemene.

I le tele o tulaga, na o le pau le mea e manaʻomia e le tagata faʻaaogaina e fai ai le firmware o le Qualcomm masini o le faʻailoa lea o le tulaga o faila mai le afifi o loʻo i ai le ata o le feaveaʻi OS mo le faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le vaega filifilia filifiliga, amata le gaioiga o le toe tusia o le mea e manatua ai le masini e ala i le oomiina "Sii mai"ma faʻatali seʻia otometi ona faia e le QFIL togafiti uma.

Ogalaau

O le iʻuga o togafiti faʻatinoina e faia i le fesoasoani a KuFIL o loʻo faʻamaumauina e ala i le talosaga, ma o faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo tupu i taimi taʻitasi o loʻo lafoina i se faʻapitoa fanua "Tulaga".

Faʻamasani i le ogalaau o le faifai pea pe ua maeʻa faʻatinoina faʻatagaina se tagata tomai faʻataʻitaʻi e faia ni faʻaiʻuga e uiga i mafuaʻaga o faʻaletonu pe a tupu i le taimi o le faʻagaioiga o le talosaga, ma se faʻamatalaga o mea na mafai ai mo le averesi tagata faʻaaoga e maua le faʻatuatuaina faʻamatalaga e faʻafou le firmware o le masini pe ua maeʻa ma manuia / sese.

Mo se auiliiliga loloto pe, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu i se tagata tomai faapitoa mo le mafuaʻaga o le mauaina mai o fautuaga, QFIL faʻaavanoaina le mafai ona sefe faamaumauga o mea na tutupu i se ogalaau faila.

Faaopoopo vala

I le faaopoopo atu i le tuʻufaʻatasia o le afifi faʻauma o loʻo i ai vaega o le Android OS i le manatua o masini Qualcomm ina ia mafai ona toe faʻaleleia le aoga o la latou vaega polokalama, QFIL faʻaavanoa mo le ono mafai ona faia le tele o mea patino ma / poʻo firmware e faʻatatau i ai gaioiga.

Le sili ona aoga ma faʻaaogaina masani e tagata masani QFIL galuega mai le lisi o mea faaopoopo o le sefe se faaleoleo o mea taua faʻamau faʻamaumauina i le vaega EFS manatua masini. Ole vaega lea o loʻo iai faʻamatalaga (calibrations) e manaʻomia mo le faʻatinoina lelei o laina leitio i luga o masini Qualcomm, ae maise IMEI mea. QFIL faʻatagaina oe e faʻavave vave ma faigofie ona faʻasaʻoina faʻataʻitaʻiga i se faʻapitoa QCN faila, ma faʻafuaseʻi ona toe faʻaleleia le vaega o le EFS o le manatua o se masini feaveaʻi mai se faaleoleo pe a manaʻomia se manaʻoga.

Faʻatulagaina

Ile faʻaiuga ole iloiloga Qualcomm Flash Image Loader ua toe vaʻai totoʻa le mafuaʻaga o le mea faigaluega - na faia mo le faʻaaogaina faʻapitoa e tagata tomai faʻapitoa ma le tele o le iloa ma le malamalamaaga i le uiga o gaioiga faʻatautaia e le talosaga. O tagata ia e mafai ona malamalama atoatoa ile gafatia ole QFIL ma atoa, ma e sili ona taua, e saʻo le faʻatonutonuina ole polokalame e foia ai se faʻafitauli faapitoa.

O se masani, ma sili atu le poto masani tagata e faʻaaogaina le mea e tusa ma faʻatonuga mataʻalia mo se faʻataʻitaʻiga a le tele o masini Android, e sili atu le le suia o le tulaga faʻamuta KuFIL tapulaʻa, ma faʻaaogaina le mea faigaluega atoa a na o le mulimuli mulimuli ma le faʻatuatuaina o le saʻo o gaioiga a se tasi.

Lelei

  • O le lautele o le lisi o lagolagoina ituaiga o masini Android;
  • Faigofie faʻapipiʻi
  • Maualuga maualuga ma le filifiliga saʻo o firmware pusa;
  • I nisi o tulaga, naʻo le pau le mea faigaluega e mafai ona toe faʻaleleia se tulaga ua sili ona faʻaleagaina Qualcomm masini polokalama polokalama.

Le atoatoa

  • Le leai o se gagana Rusia-gagana;
  • Fesoasoani mo le tusi talosaga e mafai ona mauaina faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi ma pe a fai e te maua i le vaega Qualcomm 'upega tafaʻilagi lea ua tapunia mo le lautele lautele;
  • O le manaʻoga e faʻapipiʻi nisi polokalame mo le aoga o le mea faigaluega (Microsoft Visual C ++ Redistributable Package);
  • A faʻaaogaina sese, ona o le le lava le poto ma le poto masani ma le tagata faʻaaoga, e mafai ona faʻaleagaina ai le masini.

E le au faʻaaogaina masini feaveaʻi Android fausia i luga o le tulaga o Qualcomm faʻagaioia, le QFIL talosaga mafai ma e tatau ona mafaufauina o se mamana ma aoga mea faigaluega, i le tele o tulaga, mafai ona fesoasoani e toe faʻaleleia le leaga o le polokalama polokalama o se telefoni poʻo le tablet. Faatasi ai ma mea aoga uma, faʻaaoga lelei le oloa ma na o se mulimuli lava.

Sii mai Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le talosaga.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Meafaigaluega Flash ile ASUS SP Flash Meafaigaluega Odin Faʻavave seevae

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
QFIL o se faʻavaomalo faʻaoga mo le faʻamamaina o masini Android, na faia e le tagata atiaʻe se tasi o le sili ona masani faʻakolekese tulaga faʻatulagaina o telefoni poto ma tablet-Qualcomm.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Qualcomm
Tau: leai se totogi
Tele: 2.0.1.9 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.0.1.9

Pin
Send
Share
Send