Faʻafefea ona tapunia talosaga i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Uma tagata faaaoga iPhone galulue ma le tele o talosaga eseese, ma, o le mea moni, le fesili tulai mai pe faʻapefea ona tapunia. O le aso o le a tatou vaʻai ai pe faʻapefea ona fai ia saʻo.

Tatou tapunia talosaga i le iPhone

Le mataupu faavae o le tapunia atoa le polokalama o le a faalagolago i luga o le lomiga o le iPhone: luga o nisi faʻataʻitaʻiga, o le Fale faʻamau o loʻo faʻagaioiaina, ma i isi (fou) gaioiga, talu ai latou te leai se mea faigaluega.

Filifiliga 1: Fale faʻamau

Mo se taimi umi, Apple masini faaeeina i le Fale faamau, lea e faia ai le tele o galuega: toe foi atu i le laupepa autu, faalauiloa Siri, Apple Pay, ma faʻaalia foi se lisi o tamoʻe talosaga.

  1. Tatala le telefoni, ona kiliki lua lea o le "Fale" ki.
  2. I le isi taimi, se lisi o tamoe polokalame o le a faʻaalia i luga o le mata. Ina ia tapunia le sili le talafeagai, na o le sasaina i luga, ina ua uma ona vave aveeseina mai le manatuaina. Fai tutusa ma isi vaega ole talosaga, pe a iai se manaʻoga faʻapitoa.
  3. I se faʻaopopoga, iOS e mafai ai ona e tapunia faʻatasi i le tolu talosaga (o le a le a le tele e faʻaalia i luga o le lau). Ina ia faia lea mea, tata tasi ata laiti i lou tamailima, ona salu lea faʻatasi i luga.

Filifiliga 2: Faailoga

Le faʻataʻitaʻiga fou o mea tau apamemea (o le paionia o le iPhone X) ua leiloa le "Fale" faʻamau, o le mea lea o le tapunia polokalama o loʻo faʻatino i se auala teisi ese ese.

  1. I se iPhone le tatalaina, salu i luga e uiga i le ogatotonu o le mata.
  2. O le faʻamalama ma faʻaogaina apalai muamua o le a aliali mai i le mata. O isi gaioiga uma o le a fesoʻotaʻi atoa ma i latou o loʻo faamatalaina i le muamua faʻavae o le tusitusiga, i le lona lua ma le tolu laasaga.

E tatau ona ou tapunia talosaga

O le iOS faʻagaioia faiga ua faʻatulagaina i se eseʻeseʻese ala nai lo Android, e faʻatumauina ai le faʻatinoga o loʻo manaʻomia e unloads talosaga mai le RAM. O le mea moni, e leai se mea e tapunia ai i latou i le iPhone, ma o nei faʻamaumauga na faʻamaonia e le sui peresitene o Apple o le polokalama.

O le mea moni o le iOS, a maeʻa ona faʻaititia talosaga, e le teuina i latou i mea e manatua ai, ae "faʻaʻaisa", o lona uiga pe a uma na faʻaaogaina le faʻaaogaina o punaoa masini. Ae ui i lea, o le tapunia gaioiga atonu e aoga ia te oe i tulaga nei:

  • O le polokalama e alu i tua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea faigaluega pei o le navigator, o se tulafono, e faʻaauau pea ona galue pe a faʻaititia - o le taimi lea o le a faʻaalia ai se feʻau i le pito i luga o le iPhone;
  • E manaʻomia le toe amataina le talosaga. Afai o se polokalama faʻapitoa ua le toe galue lelei, e tatau ona to mai lalo le mafaufau, ona toe tamoʻe lea;
  • E le faʻapitoa le polokalama. E tatau ona faʻafou pea e le au fai mea apalai i luga ole laiga ia latou oloa ina ia mautinoa e sao ai i luga o iPhone ma iOS. Ae peitai, e le masani ona tupu lenei mea. Afai e te tatalaina faʻatulagaga, alu i le vaega "Maʻa", oe vaʻai mai ole polokalame e faʻaalu ai le paʻu. Afai ile taimi e tasi ole tele ole taimi e faʻaititia, e tatau ona tuʻufaʻatasia mai le manatua i taimi uma.

O nei fautuaga o le a mafai ai oe e faigofie tapunia talosaga i lau iPhone.

Pin
Send
Share
Send