Auala e kopi ai tusitusiga ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


Afai o oe o se tagata Instagram, atonu na e maitauina e le mafai e le talosaga ona kopi kopi. O aso nei o le a tatou vaʻavaʻai ai pe faʻafefea ona puipuia nei tapulaʻa.

Kopi le tusi ile Instagram

Mai le amataga o le faʻalauiloaina o Instagram, e leʻo iai le avanoa e kopi ai tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le faʻamatalaga o ata. Ma e oʻo lava i le mauaina o le tautua e le Facebook, o lenei faʻatapulaʻa tumau.

Ae talu ai o loʻo i ai le tele o ni faʻamatalaga manaia i totonu o faʻamatalaga i pou e tatau ona kopiina, e suʻe tagata e saili ni auala e faʻatino ai le latou fuafuaga.

Metotia 1: Faigofie Fai kopi mo Google Chrome

E le i leva tele, na sau ai se suiga taua i luga o le Instagram site - le mafai ona kopi kopi i totonu o le browser. O le mea e lelei ai, ma le tasi faigofie faʻaopopo mo Google Chrome, e mafai ona e toe mauaina le agavaʻa e filifili ai manaʻoga tusitusiga fasi ma faʻaopopo latou i le laupapa laupapa.

  1. Alu i le Google Chrome mai le sootaga o loʻo i lalo ma download le Faʻapipiʻi Sapalai Faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi lea i lau sailiga.
  2. Talia faigofie faʻatagaina kopi

  3. Tatala le Instagram nofoaga, ona lolomiina lea e te manaʻo e kopi le tusitusiga. Kiliki i luga o le Simple Allow Copy icon i le pito i luga taumatau (e tatau ona liliu le lanu).
  4. O lenei taumafai e kopi le tusitusiga - e mafai ona faigofie ona toe filifiliina ma faʻaopopo i le laupapa laupapa.

Metotia 2: Fiafia Kiliki-Kiliki mo Mozilla Firefox

Afai o oe o se Mozilla Firefox tagata faʻaaoga, o se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻatinoina foi mo lenei browser, faʻatagaina oe e toe tatala ai le gafatia e kopi tusitusiga.

  1. I le browser, kiliki le sootaga i lalo e faʻapipiʻi ai le Fiafia Right-Kiliki add-on.

    Sii mai Fiafia Right-Kiliki

  2. Alu i le Instagram 'upega tafaʻilagi ma tatala le faʻalauiloaina manaʻomia. I le tuatusi pa o le browser o le a outou vaʻai i se tamai tikeri moli faʻailoga sopoia i totonu o se mumu mumu. Kiliki i luga e faʻagaioia ai le faʻaopopo i luga o lenei 'upega tafaʻilagi.
  3. O lenei taumafai e kopi le faʻamatalaga poʻo se manatu - mai le taimi nei ua toe avanoa lea.

Metotia 3: Atinaʻe Dashboard i se browser ile komepiuta

A talafeagai tele auala e kopi ai tusitusiga mai le Instagram i soʻo se browser, pe a fai e leai se auala e faʻaogaina ai ni mea-tolu meafaigaluega. E fetaui lelei mo soʻo se fesoʻotaʻiga.
 

  1. Tatala le ata lea e te manaʻo e kopi le tusitusiga ile Instagram.
  2.  

  3. Oomi le ki F12. Ina ua mavae sina taimi, o le a faʻaopopo seisi laupepa i luga o le lau lea e te manaʻomia e filifili le faʻailoga o loʻo faʻaalia i le ata i lalo ifo, pe o le tuʻufaʻatasiga o ki Ctrl + Sifi + F.

  4.  

  5. Faasolosolo luga le faamatalaga ona kiliki ai lea i le agavale agavale tauagavale.

  6.  

  7. O se faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le panel atavili (afai o le tusitusiga i le Instagram e vaevaeina i ni palakalafa, ona tuʻufaʻatasi lea i ni vaega i luga ole laupepa). Faalua-kiliki i luga o se fasi tusitusiga ma le agavale agavale tauagavale, filifili ai, ona kopi lea faʻaaoga le keyboard pintasan Ctrl + C.

  8.  

  9. Tatala soʻo se suʻega faʻataʻitaʻiga i lau komipiuta (e oʻo lava i le tulaga masani o le a faia e le Notepad) ma faapipii ia faʻamatalaga na teuina i totonu o le laupapa laupapa e faʻaaoga ai le keyboard keyboard auala Ctrl + V. Fai se faʻatinoga tutusa ma vaega uma o tusitusiga.

Faiga 4: Telefoni poto

E faʻapena foi ona faʻaaoga le upega tafaʻilagi, e mafai ona e mauaina le manaʻomia i lau telefoni.

  1. Ina ia amata, amata le Instagram talosaga, ona tatala ai lea o le manaʻomia lomiga, mai le kopi o le faʻamatalaga poʻo manatu.
  2. Maua i le itu taumatau luga i luga o le aikona ma togi e tolu e tatala ai se isi lisi, ona filifili lea "Faasoa".
  3. I le faʻamalama e matala, tuʻi le ki Kopi Sootaga. O lea la ua i luga o le laupapa laupapa.
  4. Faaoso soʻo se browser i lau smartphone. Faatoagaina le tuatusi pa ma faapipii le muamua kopiina sootaga i totonu. Filifili faamau Alu i le.
  5. Mulimuli ane i luga o le lau matala o le a tatalaina le lolomiga oe fiafia i ai. Uu i luga le lima lou lima i luga o le tusitusiga mo se taimi umi, a maeʻa faʻailoga o le a faʻailoaina mai ai, e manaʻomia ona tuʻu i le amataga ma le pito o le fasi vaega o le tului. I le mea mulimuli, filifili le faʻamau Kopi.

Metotia 5: Telegram

O le auala e talafeagai peʻafai e te manaʻomia se faʻamatalaga o le itulau poʻo se faʻasalalauga faʻapitoa. E manaia le tautua a le Telegram i le i ai o bots e mafai ona faatino ai galuega eseese. Sosoo ai, o le a tatou talanoa e uiga i le bot, lea e mafai ona aveese ata, vitio, faapea foi ma se faʻamatalaga mai le pou.
Sii Telegram mo iPhone

  1. Tatala le Telegram. Itulau "Faʻafesoʻotaʻiga"i le kalafi "Saili e ala i fesoʻotaʻiga ma tagata"Saili bot "@instasavegrambot". Tatala le tali ua maua.
  2. Ina ua oomi le ki "Amata", se tamaʻi faʻatonuga mo le faʻaogaina o le a aliali mai i luga o le pupuni. A e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻamatalaga, e tatau ona e lafoina se feʻau i le bot i le faʻatulagaga "@ Igoa Igoa". Afai e te manaʻo i se faʻamatalaga o le lomia, e tatau ona tuʻu iai se fesoʻotaʻiga i ai.
  3. Ina ia faia lea mea, faʻalauiloa le Instagram talosaga, ona lomia loa lea o faʻasalalauga ma isi galuega. Maua i le pito i luga taumatau i luga ole ellipsis aikona ma filifili "Faasoa". I se faamalama fou e tatau ona fetaomi le faamau Kopi Sootaga. A uma lena, e mafai ona e toe foʻi i le Telegram.
  4. Faailoga le laina talanoaga i Telegram ma filifili le faʻamau Faapipii. Faʻaoʻo mai le feau i le bot.
  5. I le tali atu, e lua feau o le a vave taunuu: tasi o le ai ai se ata po o le vitio mai le faʻasalalauga, ma le lua o le a aofia ai se faʻamatalaga o lea, lea ua mafai nei ona faigofie ona kopiina.

E pei ona e vaʻaia, e faigofie le kopiina o faʻamatalaga matagofie mai Instagram. Afai o iai pea au fesili, fesili atu ia i latou i manatu.

Pin
Send
Share
Send