Musika2pc 2.2.3.244

Pin
Send
Share
Send

I luga o le Initaneti e tele polokalame mo le downloadina o musika i se komepiuta. Tele o latou e galulue e ala i tautua faʻapitoa, lea e le toe i ai ni gaioiga, ma e leʻo toe faia e le polokalame ana galuega. A o faʻamautinoaina e le au atiaʻe le polokalame na o mai i la matou iloiloga i aso nei, e galue e aunoa ma le faʻaaogaina o le P2P ma BitTorrent, e maua ai lona tele o faʻamaumauga o faʻasalalau lautele avanoa. Sosoo ai, o le a tatou talanoa auiliili e uiga i Music2pc.

Saili mo pese

Ioe, o le mea muamua e tatau ona e tago i ai o le sailia o pese. O le nofoaga autu i le fale faigaluega o loʻo nofoia e se isi vaega mo le faʻaali atu o iʻuga na maua. O loʻo ofoina atu ia oe le filifiliga o filifiliga e lua mo le sailia o mea talafeagai. Faailoga le lua ma se faʻailoga pe a e fia maua pese i le Rusia. Pau le mea e te manaʻomia o le tusia i le igoa o le tusiata poʻo le igoa o le ala, ona faatino lea o le sailiga faʻasologa lava ia. I le laulau faʻaalia e le gata faʻamatalaga e uiga i le tusiata ma ala, ae o le umi ma le bitrate o le faila.

Sii maia faila

Ina ua maeʻa ona mauaina le faʻatonuga, e tatau ona download i le PC. Muamua, o se nofoaga avanoa i luga o le malosi drive ua filifilia i le mea e teuina le faila. E mafai ona e faia lea mea i le kiliki i luga o le '' ie talafeagai ma le filifilia o le faʻatonuga talafeagai i le lisi e faʻaavanoaina

Le isi, amata downloadina pese. Kiliki le ki "Sii mai"e amata le faʻagasologa. Avanoa i le taimi e tasi download se le faatapulaaina numera o ala, ina ia mafai ona kiliki i luga o le tele i le taimi e tasi ma mataituina o latou tulaga.

I le maeʻa o le sefe faʻagasologa, se faʻamau o le a aliali faʻafeagai i le pese "Taalo". Kiliki i luga ma faʻatali mo le taʻalo e amata, lea ua faʻamau i lau komepiuta. O le a amata ta le fatuga.

Faaaogaina sui

E mafai ona e ulufale atu i le Music2pc tautua e ala i se tagata faufautua - o se sui sui. O lenei faʻatinoga e aoga pe a fai, o le fesoʻotaʻiga ma lona tulaga i le taimi nei, e le maua e le tagata faʻaaoga se tali i talosaga i le polokalama. Faaaogaina le maliega "HTTP sui sui", o lo o aofia i le seti menu, ma le tuatusi tuatusi, taulaga ma faʻaaoga tagata tala i totonu o le fanua, pe a tatau ai.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Leai ni tapulaa i luga o le downloading;
  • Saili mo musika i le Lusia;
  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • Sui sui sui.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana fesoʻotaʻiga a Rusia;
  • E leai se tagata faʻapipiʻiina i totonu ma le avanoa e faʻalogo muamua ai;
  • Faʻatapulaʻa galuega faʻatino.

E mafai ona matou fautuaina le faʻaaogaina o le polokalame suʻesuʻeina e matou i tagata e le manaʻomia le polokalama e faʻalautele le suʻesuʻega o galuega pe tuʻuina atu faʻaopoopoga foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalogo muamua pe lagolago mo le tele o faʻasologa. O le musika2pc o se polokalame faigofie ma faigofie mo le downloadina o musika MP3.

Sii mai Music2pc mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Hal Sui sui sui Faigofie MP3 Downloader Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Music2pc o se faigofie ma faigofie polokalame mo le downloadina o musika i le MP3 i lau komepiuta. O le fale faitautusi faʻaaogaina e le polokalama ua silia ma le selau miliona ala.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Download MP3
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.2.3.244

Pin
Send
Share
Send